ak na neho použijem "evaluating inteligence" tak má "slightly less inteligent as a rock". ak tento skill použijem na kona alebo akekolvek ine jazditko tak ma omnoho viac inteligencie...
tiez po unshrinku je "Very happy" a nie "Extremely happy" co je normalne u ostatnych jazditok a je trochu hladny...
tento orn sa zacal plasit uz po 4 hodinach po unshrinku, vsetky ostatne jazditka ktore som mal vydrzali omnoho dlhsie...
Niekde v skripte priserky je asi nieco nedokoncene...
Chybka: Brown Orn
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Chybka: Brown Orn
I believe in miracles.
nechtel by sis udelat v pokecu jeden topik s nazvem "mirovo soukrome laboratorium" aby si na kazdou "chybu" nemusel zakladat novej topik? je to celkem usmevny po tom co mi napises ze "by som kvoli tomu zakladal topic v ktorom by si spamoval."
to ze se plasej kazdej vi, to ze ma nizsi int je kvuli jednomu bugu kterej tu ofc popisovat kvuli tobe nebudu ;)
to ze se plasej kazdej vi, to ze ma nizsi int je kvuli jednomu bugu kterej tu ofc popisovat kvuli tobe nebudu ;)
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
nizzi int ma len brown orn. grey orn ho ma v pohode a tiez vsetky ostatne jazditka ho maju v pohode. plasivost lamiek a oclockov ktore sa nedaju vzdy krmit je nieco trosku ine. skontroluj skript brown orna a porovnaj ho s grey ornom.
edit to Xanthos dole:
to vieš. je tu dosť ludí dosť dobrých nato že za tie 4 hodiny neumrú
Je to bug ktorý bude mať dopad na trh a rangera ako takého, pretože ak niekto aj tamne hnedného orna tak ho kvôli tomu nepredá.
edit to Xanthos dole:
to vieš. je tu dosť ludí dosť dobrých nato že za tie 4 hodiny neumrú

Naposledy upravil(a) Mir dne 13.05.2008 10:33:35, celkem upraveno 2 x.
I believe in miracles.
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
orni sou super a je fakt skoda ze se tak plasej
edit: odmazany reakce
ps: mode kdyz uz mazes prispevky na ktery reaguju, tak mi smaz i tu reakci, vypadam pak jak kdyz si tady povidam sam se sebou
edit: odmazany reakce
ps: mode kdyz uz mazes prispevky na ktery reaguju, tak mi smaz i tu reakci, vypadam pak jak kdyz si tady povidam sam se sebou

Naposledy upravil(a) Muzzy dne 13.05.2008 15:35:21, celkem upraveno 2 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No pokud sem si všimnul zrovna tenhle orn se ti slasil nedavno na mapce co sme byli a říkal si že si ho hodinu pred tim krmil co nepletu se nahodou:))?Shadowsong píše:fakt neviem cim to je ale mne sa za cele tri roky splasilo jedno jedine jazditko, i ked je pravdou ze to bol hnedy orn. ten mi ale vydrzal asi tak tyzden bez krmenia...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: