Ty zaply straze se moc nepovedly teda kdyz to je takhle hromadnej kvest tak je vypnu ne? Ten crim da chytnou lehce v tech lagach a ne jen jednou za clera.
Jinak peknej kvest, ale nebylo tech salatu nako moc? )))
Naposledy upravil(a) Byotch dne 11.05.2008 22:18:28, celkem upraveno 3 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Chcípl jsem asi třicetkrát, pak mi padl klient a šlo lognout jen z Sphere Clienta. How funny ;pp
Pěknej kvest, ale docela náročnej na fame ;p
Btw, diky Byotchi žes mě celou dobu zvedal ;p
Oximus píše:Chcípl jsem asi třicetkrát, pak mi padl klient a šlo lognout jen z Sphere Clienta. How funny ;pp
chcipl sem 2 krat a to sem nebyl celej cas v hidu jak neakej kubajs a spol s.r.o
Mno predevsim me mile prekvapilo 2000MC to neni zrovna obvykle...u questu tohoto razu...a jedina vec ktera me opravdu trosku zamrzela je, ze pri skoku do jeho sini jsem zapadl a nemohl ani portnout pryc ani se hnout na cez jsem na tom miste asi 3 lehnul...jinak moc pekne
Kaj píše:Jake straze? V Lakeshire nikdy GZ nebyla, tudiz se neda ani vypnout. Jestly myslite milici, tak to jsou normalni NPCcka ze spawnu.
Jo prave ty, jakmile jsem byl crim hned kulomet a uz sem se valel. Docela pruda za clera na kvestech hazu bandy i cervenych(wampum) i sedym a ty si tam behaj a me to strilelo na pockani.
Edit: Nevedel jsem ze to je ta narocny, tak to jo
Naposledy upravil(a) Byotch dne 12.05.2008 00:05:20, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Byotch píše: Jo prave ty, jakmile jsem byl crim hned kulomet a uz sem se valel. Docela pruda za clera na kvestech hazu bandy i cervenych i sedym a na nic jinyho sem tam nelehal.
Ber to jako soucast obtiznosti. Mlaticky umiraj na ikacka od monster, prskove treba na masko a kler si musi davat bacha na polosilenou milici.
Nemuzete po me chtit abych obihal kazdy spawn milice, resetoval ho nastavoval mu timer na -1 a pri kazdym savu si to zopakovaval. Respektive chtit to muzete, ale na to opravdu pri questech nemam cas ani chut. Neco jineho je vypinat GZ jednim prikazem.
Oximus píše:Chcípl jsem asi třicetkrát, pak mi padl klient a šlo lognout jen z Sphere Clienta. How funny ;pp
chcipl sem 2 krat a to sem nebyl celej cas v hidu jak neakej kubajs a spol s.r.o
Jinac myslel jsem ze autoloot je na questech zakazany...
Jak to teda vlastne je?
copak....nekdo mel lepsi autolut jak ty? :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]