Ms v Kanadě (hokej)
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Schvalne sem se dival, a nebyl, opravdu ne... samotneho me to prekvapuje, ze tam nebyl ani jeden... Ale co uzPrafotr Morava píše:Kaberle tam byl taky ne?

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
No Fera v Naganu fakt nebyl... to sem tehdy taky moc neporbral. Jel tam místo něj Libor Procházka a ani ten si tam moc nezahrál, jinak tehdy v Naganu by se Fera do té obrany fakt asi nedostal.
No jinak po zápase se Švýcarskem tady nikde nevidím, že by ste chválili Hnildu? Já myslím že Hnilda svýma zkušenostma a formou bude čechům oporou.
A jak to kdosi psal, že budou první Rusáci, věřte tomu že ne. Rusáci už se tak dlouho třepou na titul a tak dlouho vozí na MS i ty nejlepší výběry a pořád jim to první místo uniká a letos odhaduje že tomu nebude jinak.
Jinak si myslím že ten titul může vyhrát kdokoli a hlavně bude záležet na štěstí:p ale vidím to buď na nás protože kluci hrajou bezvadně a nebo na Kanadu možná švédy, kteří se teďka podle mě rozjedou a možná nás v pondělí ráno i porazí
No jinak po zápase se Švýcarskem tady nikde nevidím, že by ste chválili Hnildu? Já myslím že Hnilda svýma zkušenostma a formou bude čechům oporou.
A jak to kdosi psal, že budou první Rusáci, věřte tomu že ne. Rusáci už se tak dlouho třepou na titul a tak dlouho vozí na MS i ty nejlepší výběry a pořád jim to první místo uniká a letos odhaduje že tomu nebude jinak.
Jinak si myslím že ten titul může vyhrát kdokoli a hlavně bude záležet na štěstí:p ale vidím to buď na nás protože kluci hrajou bezvadně a nebo na Kanadu možná švédy, kteří se teďka podle mě rozjedou a možná nás v pondělí ráno i porazí
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
-
- Orc Writer
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Oximus píše: Gogo si poprvé pustil rádio ? .p
Odpustis si jednou postovat do topicu, po kterem ti je houby, napsals to uz na prvni strance, tak ze bys chvilku drzel hubu a krok? Ja bych se zde rad bavil o tom hokeji.Oximus píše:Na hokeji ( a ani fotbalu, florbalu, a jiných kolektivních sportech) nějak nevidím nic moc záživného.
Pro vsecky ostatni - na Rusaky moc nevsazet, ted ukazali, ze i Belorusi jim delaji docela solidni problem... tem sem docela fandil, jejich brankar chytal dost dobre, az na ty najezdy, ktere viditelne nema nacvicene, ale zas rusti kanonyri to maji zmaknute maximalne... Chcu videt, jak se s Belorusama poperou zitra nasi, mohlo by to byt zajimave, protoze tihle chlapci z vychodu uz delsi dobu nehraji nejhorsi hokej, a i kdyz uz nemaji Mezina v brane, tak dokazou slusne tlacit na pilu.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Základ je nevsátet na zápasy tipu tzv. zvyšovač kurzu, protože pak člověka nasere remíza rusů s běloruskem 
Edit: Vsazim 500k gp na nase (letos hrajou nejlip za poslednich 5 let)

Edit: Vsazim 500k gp na nase (letos hrajou nejlip za poslednich 5 let)
Naposledy upravil(a) Petrkov dne 09.05.2008 22:12:17, celkem upraveno 1 x.
Ne, a nemáš začAsh píše:Oximus píše: Gogo si poprvé pustil rádio ? .pOdpustis si jednou postovat do topicu, po kterem ti je houby, napsals to uz na prvni strance, tak ze bys chvilku drzel hubu a krok? Ja bych se zde rad bavil o tom hokeji.Oximus píše:Na hokeji ( a ani fotbalu, florbalu, a jiných kolektivních sportech) nějak nevidím nic moc záživného.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti za nic nedekoval...Oximus píše: Ne, a nemáš zač
A kdyz sme u toho, zas by byla zajimava motivacni akce, repete banu 10 nejvetsim posthunterum... trosku se nam to obmenilo, tak proc ne?

Jinak cesi hrajou asi nejlip, co kdy hrali pod Hadamczikem... nemam ho rad, ale tentokrat to docela dal dohromady pekne, uvidime co proveodu s belorusama a svedama, to hodne napovi
Já jen tak preventivněAsh píše:Ja ti za nic nedekoval...Oximus píše: Ne, a nemáš zač

Btw, mě nečti když ti vadím .p
Btw k (skoro) k topicu : http://www.youtube.com/watch?v=xa0gvq9d054&NR=1
To si pamatuju aj já .p
Naposledy upravil(a) Oximus dne 09.05.2008 22:39:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Orc Writer
Tak aby som len neprudil tak vam ukazem nazorny priklad toho ako dokaze zvysovanie kurzu nasrat
.
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... 8d61abbaff

http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... 8d61abbaff
pan je pametnik.Oximus píše: Já jen tak preventivně
Btw, mě nečti když ti vadím .p
Btw k (skoro) k topicu : http://www.youtube.com/watch?v=xa0gvq9d054&NR=1
To si pamatuju aj já .p