mizici jezditka
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mizici jezditka
Pochopim este, ked mi pri ws zmizne jezditko, lebo ho pouzivam v boji ale teraz sa mi tri dni po sebe stalo, ze odlognem vecer uo a sedim na jezditku. Nalogujem rano a jezditko je fuc. Nejaka ptakovina?
Ked sa mi niekto skaredo kukne na jezditko budem ho musiet rychlo shrinkut...
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Re: mizici jezditka
Už se to tu řešilo tuším...Deaktivace zónCastian píše:Pochopim este, ked mi pri ws zmizne jezditko, lebo ho pouzivam v boji ale teraz sa mi tri dni po sebe stalo, ze odlognem vecer uo a sedim na jezditku. Nalogujem rano a jezditko je fuc. Nejaka ptakovina?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Takze kdyz nasednu na jezdicko u sebe a den tam nikdo nebude a zona se tak deaktivuje tak po nalogovani mi ten kun zmizi?
Edit:[quote="Ash"][/quote]
V baracku ale kone nerozbalis
Edit:[quote="Ash"][/quote]
V baracku ale kone nerozbalis
Naposledy upravil(a) Byotch dne 09.05.2008 20:10:24, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Pokud myslis u sebe v baracku, tak samozrejme ze nezmizi, protoze obytne zony jsou aktivovane imrvere furt. Myslim si ale, ze mizeni jezditek je vylozene o dvou vecech - o tom jestli furt s tim jezditkem neco delas, jakoze sesedani v boji a podobne, pak jdes do rizika velkeho, a pak o nahode... proste hebnes v dungu, save, zmizi, stane se...Byotch píše:Takze kdyz nasednu na jezdicko u sebe a den tam nikdo nebude a zona se tak deaktivuje tak po nalogovani mi ten kun zmizi?
presto se to zas nestava tak extra, aby se s tim neco delalo
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
pak ted apokud nejezdis na sumovi...
tak asi nasedas furt nekde v nejakem blbem miste... proste nez odlognes, tak bud shrikni jak rika wizzy, nebo treba by stacilo sesdnout u sebe v domku, zkontrolovat treba ty hp a esli neni poison, nasednout a odlog... pak by snad zmizet nemel

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me uz se to taky parkat stalo ze mi po nalogovani zmizelo, ale tusim ze to bylo dycky kdyz sem s tim jezditkem delal cachry nekde v dungu predtim.
Jinak spolehlive reseni je pouzivat vezenskeho supermusta pokud zrovna nemachrujes na trhu a ta ztrata ti bude fuk :p
Jinak spolehlive reseni je pouzivat vezenskeho supermusta pokud zrovna nemachrujes na trhu a ta ztrata ti bude fuk :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele: