Konec Extraligy v Usti?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Konec Extraligy v Usti?
Kdo se dneska jede/jde podivat na konec extraligy v Usti? :ppp
Ja akorat odjizdim ...
Ja akorat odjizdim ...
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konec Extraligy v Usti?
na žump ligu nekoukamWilson píše:Kdo se dneska jede/jde podivat na konec extraligy v Usti? :ppp
Ja akorat odjizdim ...
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Usti stejne hralo tkaovy... jinsi hokej, nevim no, byl sem se na ne kouknout asi dvakrat co hrali tady ve zline, a vzdycky mi to prislo treba jako mozna dobre, ale nevim... nemel se z toho nejaky extra pocit
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
No prave se docela divim ze uz tam nejsou peknych par let. S jednim z nejsilnejsich sponzoru v CR.
ten jinsi hokej jak pises je prave hokej ktery se hraje v 1. lize a ten proste na extraligu nestaci.Ash píše:Usti stejne hralo tkaovy... jinsi hokej, nevim no, byl sem se na ne kouknout asi dvakrat co hrali tady ve zline, a vzdycky mi to prislo treba jako mozna dobre, ale nevim... nemel se z toho nejaky extra pocit
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ja to jen nechtel napsat tak na plnou hubu, snahu meli noBig Bud píše: ten jinsi hokej jak pises je prave hokej ktery se hraje v 1. lize a ten proste na extraligu nestaci.

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Mno kdo by to rekl ja sem taky fanousek zlina, ale posledni sezona na kterou jsem aktivne chodil jako divak byla ta kdy zlin vyhral titul...Ash píše:Jo, ja to jen nechtel napsat tak na plnou hubu, snahu meli noBig Bud píše: ten jinsi hokej jak pises je prave hokej ktery se hraje v 1. lize a ten proste na extraligu nestaci.Jako fanousek Zlina si ted po sezone moc vyskakovat nemuzu

edit: s wilznem se ted nebude dat bavit :pppppp
-
- Book Snake
Ale tu sezonu ti nasi pěkně projebali co... Kde sou ty časy, kdy sa stadionem rozléhalo Duc, Berani Duc ...Ash píše:Usti stejne hralo tkaovy... jinsi hokej, nevim no, byl sem se na ne kouknout asi dvakrat co hrali tady ve zline, a vzdycky mi to prislo treba jako mozna dobre, ale nevim... nemel se z toho nejaky extra pocit
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Posledni zapasy se rozlehala tak maximalne ozvenaJarin Van Fead píše: Ale tu sezonu ti nasi pěkně projebali co... Kde sou ty časy, kdy sa stadionem rozléhalo Duc, Berani Duc ...