Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machlik »

Pallando píše:vy to asi nechapete, ale i v ty hre jsou potreba spatny veci, aby jste se vice tesili z tech dobrejch, protoze kdyby byly jen dobry veci a zadny spatny, tak z toho nebudete mit takovou radost :p
To máš pravdu, ale všeho s mírou... Proti PK nic nemám, akorát jich je poslední dobou příliš...
Machlik - NB Paladin
Machlos - vobycejnej kraft
pivař 4ever
Až vyrostu, budu GM :P
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Atalia píše:
Wilson píše:..
Aha, takže hned všichni co maj odlišnej názor na pvp a jsou proti prasení, tak se hned musí upálit nebo vyhnat někam jinam? :wink:
tak znova, opravdu to ze te zabije pk a oloti,da hk ci rk, praseni neni. Potvrdilo ti to tu i gmko. Tak laskave premyslej nez neco vyplodis a nebud jak zaseknuta gramfonova deska ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Atalia píše:
Wilson píše:..
Aha, takže hned všichni co maj odlišnej názor na pvp a jsou proti prasení, tak se hned musí upálit nebo vyhnat někam jinam? :wink:
tak znova, opravdu to ze te zabije pk a oloti,da hk ci rk, praseni neni. Potvrdilo ti to tu i gmko. Tak laskave premyslej nez neco vyplodis a nebud jak zaseknuta gramfonova deska ...
'Přemýšlet' znamená souhlasit s tebou, ty gramofonová desko, co?

Takže když kohokoliv zabije pk, okrade, a zabije koně, tak ho vlastně nezabilo, neokradlo a koně mu nezabilo, protože je to pk, tudíž ho vlastně nemohlo sprasit? :roll:
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Takže když kohokoliv zabije pk, okrade, a zabije koně, tak ho vlastně nezabilo, neokradlo a koně mu nezabilo, protože je to pk, tudíž ho vlastně nemohlo sprasit? :roll:
naposled papezi, a jestli to stale nechapes, tak ti to bude muset vysvetlit nekdo jinej, kdo na tebe este ma chut a cas ....

loot/rk/hk =! prasení
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Me píše:Tak si bez hrat singlovky, nebo treba diablo, tam muzes bejt v bezpeci. Ale pokud existuje hra, ve ktere za pk muzes sebrat i majetek (To znamena i zabit kone ci sebrat fame), tak to kazde normalni pk proste udela.
Nevidím žádnej důvod, proč bych měla jít hrát singlovky. Vždyť i v RL máš věci, který se ti nelíběj, ale se kterýma se musíš smířit. Možná tu hru hraju kvůli něčemu jinýmu než kvůli pvp :wink:
Wilson píše: tak znova, opravdu to ze te zabije pk a oloti,da hk ci rk, praseni neni.
Takže znova :) Pochop, že tu žijí lidé i s odlišnými názory než je ten tvůj.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše: naposled papezi, a jestli to stale nechapes, tak ti to bude muset vysvetlit nekdo jinej, kdo na tebe este ma chut a cas ....

loot/rk/hk =! prasení
Ano, vím že se ti můj názor nelíbí. Nechceš třeba změnit shard, někam, kde se může okrádat vzájemně ve velkém, kde nejsou ani stráže, a kde platí stráže? Třeba Kelevar?

Víš, pro koho loot, rk a hk není prasení není prasení? Pro toho, kdo považuje hlavní smysl každé hry dokázat, že on je ten nejlepší. I za cenu že bude hledat skuliny v pravidlech, že bude ostatní napadat, a provádět příp. i psychické (nadávky, posměšky) a fyzické útoky(strkání atd.) útoky, bude i lhát, je-li to nutné k vítězství.

Zkráceno "loot,hk+rk není prasení"="konečně uznejte, že já jsem ten nejlepší!"
V hokeji je to třeba dnes nutné, v dnešní sportu se dávno vytratil původní smysl, radost ze samotné hry. Za vítězství ve sportu se dnes platí hodně, nezřídka i zdravím. Proč o tom píšu?
Ultima není hokej, cílem zde není dokázat jakýmikoliv prostředky "já jsem ten nejlepší" i za cenu, že budu ostatním škodit, je to týmová hra a svět sám pro sebe. Ne každý se tomu ale chce přizpůsobit.

Edit: drobné opravy.
Naposledy upravil(a) Papez dne 07.04.2008 17:38:12, celkem upraveno 2 x.
Papez - The Vampire.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Atalia píše:
Wilson píše: tak znova, opravdu to ze te zabije pk a oloti,da hk ci rk, praseni neni.
Takže znova :) Pochop, že tu žijí lidé i s odlišnými názory než je ten tvůj.
tj podle me je praseni, kdyz nekdo jde dung prede mnou a vybere mi poklad !
Přeji pěkný den!
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Papez píše: Ne každý se tomu ale chce přizpůsobit.
Ono to bude mozna oboustrany. Nechces bejtr prasenej proste nevylejzej z GZ to delam ja. A docela mi to i de :) A nebo proste z ty GZ du a pocitam s tim a podle toho si i beru veci.

To Wilson: rk/hk cloveku kterej jen tak vybeh z GZ a do PvP se nezapojoval praseni je. Protoze ten clovek se urcite nepude refnout aby te pojel a zabijet mu kone ala on nic nema nemam mu jak uskodit je preci jen priznak mentalni retardace.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

uz ti to trochu leze na mozek Papezi.. je to jen hra, to je jako bys nadaval na Solitare ze ti rozdal tak, ze to nejde dohrat.. proste ne vsechno je podle tvych predstav a je lepsi se s tim smirit nez ty predstavy vnucovat ostatnim..
hemeneks more gadzo vazelina!
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Byotch píše:To Wilson: rk/hk cloveku kterej jen tak vybeh z GZ a do PvP se nezapojoval praseni je. Protoze ten clovek se urcite nepude refnout aby te pojel a zabijet mu kone ala on nic nema nemam mu jak uskodit je preci jen priznak mentalni retardace.
jj aha, ja zapomel ze lidem se nad hlavou pisou hlasky: "pvper" , "ojedinelej vybihac z gz" , "pvmer" atd.

k ty retardaci, nerekl bych ze ty pk/blue co to delaj by v realu trpeli tou chorobu co tu pises, jinak si nedovedu predstavit jak by s touto chorobou chodili do prace/studovali vysokou etc.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Dave Lister píše:uz ti to trochu leze na mozek Papezi.. je to jen hra, to je jako bys nadaval na Solitare ze ti rozdal tak, ze to nejde dohrat.. proste ne vsechno je podle tvych predstav a je lepsi se s tim smirit nez ty predstavy vnucovat ostatnim..
A já s tím snad srovnávám Solitaire? Nenadávám na to, že bych byl slabší já nebo kdokoliv jiný než ostatní, ale to že se někdo snaží dokázat být 'lepší' než ostatní i v případě, kdy to toho druhého absolutně nezajímá. Pak je veškerá snaha marná, ocenění se prostě nedočká ani fullem, hk, rk a podobnými 'bonusy'. Navíc být 'lepší' je vždy jen dočasné, vždy se najde někdo, kdo ho nějakým způsobem 'doběhne', ať už vlastním důvtipem nebo jeho blbostí.

Ad Wilson: To by ses divil s jakou psychickou úchylkou se dá přežívat, s tímhle se může stát člověk třeba i úspěšným politikem-např. Gustav Husák, Zeman, Topolánek, Julínek, Cikrt...ke hře-říká ti něco pojem 'pvp zóna'?
Papez - The Vampire.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Já jsem si nikdy nemyslel, že jsem lepší, než ten, koho jsem pojel :p Taky jsem to neuměl a většinou mě někdo ololoval. A taky jsem dával hk, rk a cokoliv. Já dostával taky. To je prostě krása ultimy. Že vždycky o něco přijdeš :)

PvP, stejne jako PvM, zona je vsude. Krome tech mist, kde je to zakazany. Kdyz gm rozhodnou, ze pred cechem warru se nesmi jet PvM a daj tam LAWa, tak ho taky nesmis zabit :p
podpis
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

me by jen zajimalo kde si byotch precetl to, ze priznaky mentalni retardace, jsou hk/rk/loceni v pocitacove onlinove hre :pp
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Wilson píše:jj aha, ja zapomel ze lidem se nad hlavou pisou hlasky: "pvper" , "ojedinelej vybihac z gz" , "pvmer" atd.
Tak pokud nepoznas rozdil mezi PvPerm a nahatym rangem co vybeh z gz nebo nubem co si sotva hodil bandu. A hned mu davas HK pac v tele nic nema tak to s tim PvP na DP asi fakt neni az tak slavny.
Naposledy upravil(a) Byotch dne 07.04.2008 19:00:43, celkem upraveno 2 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Byotch píše:
Wilson píše:jj aha, ja zapomel ze lidem se nad hlavou pisou hlasky: "pvper" , "ojedinelej vybihac z gz" , "pvmer" atd.
Tak pokud nepoznas rozdil mezi PvPerm a nahatym rangem co vybeh z gz nebo nubem co si sotva hodil bandu. A hned mu davas HK pac v tele nic nema tak to s tim PvP na DP asi fakt neni az tak slavny.
jj opravdu nepoznam rozdil mezi tim nubem a cove pvperem .... chtel bych bejt tak dobrej jako ty a poznat to kterej z tech nahacu je opravdovej nb a kterej je cove pvper ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:jj opravdu nepoznam rozdil mezi tim nubem a cove pvperem .... chtel bych bejt tak dobrej jako ty a poznat to kterej z tech nahacu je opravdovej nb a kterej je cove pvper ...
Jo, to bys měl, začít pracovat i na něčem jiném než na svém 'skillu'. (Asi by to chtělo třeba začít tím, že opustíš Cove...)
Papez - The Vampire.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:
Wilson píše:jj opravdu nepoznam rozdil mezi tim nubem a cove pvperem .... chtel bych bejt tak dobrej jako ty a poznat to kterej z tech nahacu je opravdovej nb a kterej je cove pvper ...
Jo, to bys měl, začít pracovat i na něčem jiném než na svém 'skillu'. (Asi by to chtělo třeba začít tím, že opustíš Cove...)
nechtelo papezi, ja sem to dal jen jako priklad, a ten priklad je platnej pro cely dp, ne jen jiz zmineny Cove ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:nechtelo papezi, ja sem to dal jen jako priklad, a ten priklad je platnej pro cely dp, ne jen jiz zmineny Cove ...
Lol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Jasně že nb neexistujou, oni jen simulujou, aby nás mohli pojet!)

Jinak ten Byotchův post si prosím dočti do konce, ať víš na co reaguješ :wink:
Papez - The Vampire.
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Byotch píše:Tak pokud nepoznas rozdil mezi PvPerm a nahatym rangem co vybeh z gz nebo nubem co si sotva hodil bandu. A hned mu davas HK pac v tele nic nema tak to s tim PvP na DP asi fakt neni az tak slavny.
tak popravde todle nepoznas protoze vsichni vypadaj stejne napr. uz to uvadeny Cove ... kdyz tam prijdu tak bych tipl takovych 70-90% lidi co tam na to ze si sotva hodi bandu :)
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Jinak ten Byotchův post si prosím dočti do konce, ať víš na co reaguješ :wink:
ja sem ho cetl, a prave ze cove smucky v sobe nebudou mit zadne itemy, narozdil od "tru" nb ...

cekam s jakou dalsi perlou prijdes papezi :p
Odpovědět