Znaj to jistě všechna pk, co si někdy po resu chtěli hodit ijs

Hoď si světlo a lock, copa

Tady si myslim, ze to vubec neni o externim programu... Makra na nektera kouzla mam primo v UO a stejne to napise "This spell needs target".Pepik píše:Není asist pro původní verzi UO, která má spell precasting (nejdřív zakouzlíš a pak targetuješ)? Zkus pohledat něco takovýho... (I bych zkusil, ale nějak mi nejde assist nainstalovat, a zase takovej fanda nejsem).
To by to nic nenapsalo...Samial píše:Bylo to kdysi v novinkach, že bez nahozenýho světla se některý činnosti nemusí povést... a děje se to furt..
Já taky používám assist, dostanu taky support?Kaj píše:Muj clovek! Mas u me support sochuMao Tse Warlock píše:pouzivam ASSIST! Yoko sux
Hm zhruba od doby co se do dungů přidělávaly pasti mi kouzla taky dost fizzujou(to mám magery max)ale hlášky "spell needs a target" jsem si nevšim...Mao Tse Warlock píše:...zakouzlim 1 ze 3 pokusu
Mao Tse Warlock píše:Zdravim,
po kratke pauze jsem znova naistaloval UO a poprve se mi zacala objevovat hlaska "This spell needs target" pri kouzleni... Kdykoliv ji UO napise, kouzlo fizzne. Jsou dny, kdy ji nevidim a pak jsou chvile, kdy zakouzlim 1 ze 3 pokusu.
Probiha to nasledovne: poklikam na ikonku kouzla, kliknu na zalozku hrace/monstra, power words vyskoci, ale po pauze nutne ke kouzlu fizz a hlaska... Stava se to i kdyz pouziji interni makro na na "LastSpell + LastTarget".
Nesetkal se s tim nekdo?
PS: Pouzivam assist...
alebo ty zabehnes za naky object, nekedy si to ani nemusis vsimnut ze si zabehol ty alebo tvoj ciel za neco nenapadne, kuzlo ti fizne aj ked prehodis war a podobne veci, inak neviem ale mam taky mali pocit ze nekedy daaaavno sa to riesilo, neviem ci ne ale na starom forku.....Artin píše:Muze se to stat i kdyz to zakouzlite a dotycna postava/monstrum se vam schova za zed