A tak v tu středu bychom taky mohli... ostatně mohli bychom ve středu i v pátek...
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Pallando píše:co do prvniho postu hodit jakej den tam kdy bude?
A kdo se s tím má dělat, co?
(No jo, jak přijdu ze školy, tak s tím něco udělám... samá buzerace tady, fakt ^^)
A vsichni, co prijedou do Brna se povine pripojej na DP a pustej nejakej script, aby ti, co zustali doma se nemohli vymlouvat na to, že si chtěj zahrát bez lagů...
Hunter píše:Brno je sice zlata lod, za devcaty z Brna chod...
Správně, správně. Máš u mě bod. ;]
Takže vy, co jste už hlasovali, napište mi, který den jedete, ať to můžu kopnout do toho prvního postu. Zatím je to tu samé "Jedu se školou" nebo "Jo, jedu..." případně "Přizpůsobím se". A sem tam i taky nějaké to "Ne-e". Z toho se nic moc dát dohromady nedá. ;]
Editnula jsem první post, taxe kdyžtak ještě tak nějak ozvěte, ať vás můžu zapsat do příslušného sloupečku.
Hmm, nejradsi bych v patek, jeste se rozmyslim, streda se mi nehodi, a prece jen patek je lepsi den, v nejhorsim se tam da i nekde prespat aniz by se muselo nutne druhy den do skoly, to je velke plus
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?