[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Mno, já svým způsobem díky za hlasy, ale ze samotné ankety moc nadšená nejsem. Je důležité, že jsme team a každý z nás dělá něco, je dost zcestné hodnotit nás jako jednotlivce, ale budiž. Těžko může získat hlasy GM, které příliš nepíše na fórum, není v kontaktu s hráči ve hře a dělá věci hlavně týkající se skriptů, například. Ovšem pravdou je také, že Triglav si první místo více než zaslouží
Sofia píše:Těžko může získat hlasy GM, které příliš nepíše na fórum, není v kontaktu s hráči ve hře a dělá věci hlavně týkající se skriptů, například.
...no a právě na toto již narážel Kaj a proto jsem záměrně označila anketu jako "Nejpopulárnější GM", což není to stejné jako "Nejlepší GM".
Sofia píše:Mno, já svým způsobem díky za hlasy, ale ze samotné ankety moc nadšená nejsem. Je důležité, že jsme team a každý z nás dělá něco, je dost zcestné hodnotit nás jako jednotlivce, ale budiž. Těžko může získat hlasy GM, které příliš nepíše na fórum, není v kontaktu s hráči ve hře a dělá věci hlavně týkající se skriptů, například. Ovšem pravdou je také, že Triglav si první místo více než zaslouží
Myslim,ze i presto co nekteri hraci o gm tymu rikaji,tak by jste v hodnoceni celeho tymu dostali 10 z deseti .)
Dexxter : Ty jsi vul :p
Já bych to viděla tak, že prvnímu bych na nejbližším srazu koupila pivo a panáka, druhému jen panáka a třetímu jen pivo. ;p Ale to by museli taky někteří jezdit na srazy (a všichni víme, o kom to mluvím)!
Carolyn píše:Já bych to viděla tak, že prvnímu bych na nejbližším srazu koupila pivo a panáka, druhému jen panáka a třetímu jen pivo. ;p Ale to by museli taky někteří jezdit na srazy (a všichni víme, o kom to mluvím)!
No ty ceny sou fajn napad, ale budes muset poprost nekoho komu ty ceny prodaji, abys je mohla rozdavat ;p
Než Triglav přijede na sraz, tak už mi stejně bude vosumnáct ;p
Wilson píše:3timu pivo kterej na nej ma alergii , jak fikany :p
Sakra ;p No, tak třetímu lejzátko.
No, spíš bych tak nějak napsal to co už tu bylo řečeno. Tedy že moc díky za hlasy, ale že naprosto zásadní je že fungujeme jako tým a to jak nás hráči vidí často neodráží tak úplně realitu, hlavně v tom smyslu že práce některých GM může být v očích hráčů často nedoceňována nebo dokonce může být neviděna :o). Ale ono už to skoro zní jako děkovací klišé a to by byla veliká chyba.
Jo a samozřejmě se podívám kdo pro mě hlasoval a zapíšu si vše do notýsku, abych to dotyčným mohl ve hře pořádně osolit a oni si to příště rozmysleli ;o).
The First Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.