dve uo - jeden pc
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
dve uo - jeden pc
no bylo to tu uz hoooodne krat.. bohuzel sem zadny topic nenasel.. mozna sem spatne hledal tak mi prosim nekdo hodte link..
no jde o to ze mam uo renaisance (nebo jak se to pise) pro dp a ted sem chtel zacit hrat na jinem serveru kde je potreba uo age of shadows.. tak sem stahl nainstaloval (do jine slozky dokonce i na jinej disk nez tu uo pro dp) a ted at rozjedu klienta z prvni ci z druhe slozky vzdy to spousti ten druhej shard...
jelikoz sem s tou slozkou ze ktere mi jelo dp nic nedelal tak to nak nechapu :p
sem docela nubik na tyhle veci.. jestli nekdo vi jak na to aby jeli dve uo a dva shardy na jednom pc sem s tim..
no jde o to ze mam uo renaisance (nebo jak se to pise) pro dp a ted sem chtel zacit hrat na jinem serveru kde je potreba uo age of shadows.. tak sem stahl nainstaloval (do jine slozky dokonce i na jinej disk nez tu uo pro dp) a ted at rozjedu klienta z prvni ci z druhe slozky vzdy to spousti ten druhej shard...
jelikoz sem s tou slozkou ze ktere mi jelo dp nic nedelal tak to nak nechapu :p
sem docela nubik na tyhle veci.. jestli nekdo vi jak na to aby jeli dve uo a dva shardy na jednom pc sem s tim..
- NightKiller
- Orc Writer
Mozna mas uz registry jen na tamtom,tak si zkus hodit to prvni uo renesanci do nejake jine slozky(vyjmi to a nekam to prehod)a tu druhou uo co sis ted nainstaloval tak tu vyjmi a hod ji do ty prazdny slozky po ty prvni(slozku neprejmenuj kvuli registrum)zkus:p
Dhaos-Prapodivný Modrý Nekromant na lamě
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No, je na to ten programek uo launcher, je potreba mit dve uo nainstalovane, kazdou s jinyma souborama a v tom to spoustis... Je to dilko nekoho tady z hracu mam dojem, ale mam to doma a jelikoz nevim kde je to na netu, tak vam to kdyztak odpo hodim nekam na web.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Člověku který tomu nerozumí je to jako kdybys řekl někomu kdo neumí vařit jak udělat svíčkovou a řekl mu, udělej si těsto na knedliky, připrav si maso a pak to dej vařit...Ricollast píše:přidej si do registru třeba Qrigin, pak uprav v hex editoru klienta aby se připopjoval na Qrigin a u yoka si upravíš ilpatch

Jinak souhlas, že to tu bylo milionkrát...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
je to na ultima.cz, ja sem to taky rozbehal pres tuhle vychytavku..Ash píše:No, je na to ten programek uo launcher, je potreba mit dve uo nainstalovane, kazdou s jinyma souborama a v tom to spoustis... Je to dilko nekoho tady z hracu mam dojem, ale mam to doma a jelikoz nevim kde je to na netu, tak vam to kdyztak odpo hodim nekam na web.
hemeneks more gadzo vazelina!
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
1) Nainstalovat UO, instalaci pak zkopírovat do nějakýho jinýho adresáře... (třebas UltimaML a UO-DP)
2) Export registrovýho klíče HKLM\SOFTWARE\Origin Worlds Online a ten uložit do tý instalovaný verze (UltimaML).
3) reg soubor zkopírovat do kopírované UO (UO-DP) a změnit v něm cesty
tak, aby odpovídaly novému adresáři:
Příklad
změnit na:
Je to tam víckrát.
V každým mám zvlášť injection (no, na RunUO stejně nechodí
)
Pak podle toho, co chceš hrát, si přehodíš registry, nebo si na to udělej bat/cmd soubor... + nahrát updaty ze serveru atd...
2) Export registrovýho klíče HKLM\SOFTWARE\Origin Worlds Online a ten uložit do tý instalovaný verze (UltimaML).
3) reg soubor zkopírovat do kopírované UO (UO-DP) a změnit v něm cesty
tak, aby odpovídaly novému adresáři:
Příklad
Kód: Vybrat vše
"ExePath"="D:\\Games\\UltimaML\\uotd.exe"
"InstCDPath"="D:\\Games\\UltimaML"
"PatchExePath"="D:\\Games\\UltimaML\\uopatch.exe"
"StartExePath"="D:\\Games\\UltimaML\\uo.exe"
Kód: Vybrat vše
"ExePath"="D:\\Games\\UO-DP\\uotd.exe"
"InstCDPath"="D:\\Games\\UO-DP"
"PatchExePath"="D:\\Games\\UO-DP\\uopatch.exe"
"StartExePath"="D:\\Games\\UO-DP\\uo.exe"
V každým mám zvlášť injection (no, na RunUO stejně nechodí

Pak podle toho, co chceš hrát, si přehodíš registry, nebo si na to udělej bat/cmd soubor... + nahrát updaty ze serveru atd...
podpis v rozporu s pravidly fora :D
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
cyve to sou rady :p
imho abys porad nemusel prehazovat registry,stahni si jiz nahore zminovany UO launcher a je to,btw je tam i navod...
ja tohle pouzivam uz dlouho a nemuzu si stezovat a dokaze to nastavit i analfabet
jo a myslim ze ho delal Asyrk :p
imho abys porad nemusel prehazovat registry,stahni si jiz nahore zminovany UO launcher a je to,btw je tam i navod...
ja tohle pouzivam uz dlouho a nemuzu si stezovat a dokaze to nastavit i analfabet

Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
presne to sem potreboval :p dikyVerdilith píše:cyve to sou rady :p

ostatnim samozrejme taky dekuju..
btw sice to nepatri k dark paradise, ale jelikoz tento problem tu ma nekdo co chvilka, tak by se to mohlo zaradit do FAQ..
-
- Book Snake
Zdravím
poradili by ste mě někdo? Přidal sem si do regitru Qrigin, změnil *.reg soubor. adresar hry zustal stejny, nastaveni yoka taky (enkrypce). Zmenil sem i ilpatch.cfg.
Když spustím yoko tak mi naběhne obrazovka kde je login a heslo a když kliknu na připojit tak mi to napíše "There is Some Problem Communication with Origin."
Přes čistého klienta se připojím v pohodě. (už sem zkusil snad všechno
poradili by ste mě někdo? Přidal sem si do regitru Qrigin, změnil *.reg soubor. adresar hry zustal stejny, nastaveni yoka taky (enkrypce). Zmenil sem i ilpatch.cfg.
Když spustím yoko tak mi naběhne obrazovka kde je login a heslo a když kliknu na připojit tak mi to napíše "There is Some Problem Communication with Origin."

http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
mas spravne nastavenou enkrypci?Jarin Van Fead píše:Zdravím
Naposledy upravil(a) Dave Lister dne 30.01.2008 13:44:12, celkem upraveno 1 x.
hemeneks more gadzo vazelina!
-
- Book Snake
Enkrypci mám 1.26.4.
Otázka zní, jesi když sem v hexaeditoru editnul clienta, jesi neni třeba tu enkrypci nastavit jinak. Ale jak... ?
(editoval sem clienta 1.26.4b)
edit - když všechny ty Qrigin co sem kde změnil přepíšu zpět na Origin a spustím reg soubor tak mi uo přes yoko zase naběhne....
Ale já bych to chtěl přes ten Qrigin no
Otázka zní, jesi když sem v hexaeditoru editnul clienta, jesi neni třeba tu enkrypci nastavit jinak. Ale jak... ?

(editoval sem clienta 1.26.4b)
edit - když všechny ty Qrigin co sem kde změnil přepíšu zpět na Origin a spustím reg soubor tak mi uo přes yoko zase naběhne....
Ale já bych to chtěl přes ten Qrigin no

http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Součty v ilpatch.cfg jsi měnil, na editovaného klient?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
-