Jedná sa o PVP súboje na dve kolá.Ctihodní rytieri dvorov Lorda Britisha a Lorda Blackthorna. Starosta mesta Moonglow ma požiadal tlmočiť vám jeho prosbu o ochranu jeho mesta.
Pretože nechce aby v jeho meste vznikali roztržky medzi vašimi dvormi rozhodol sa vyhlásiť turnaj ktorý určí ktorý dvor bude mesto ochraňovať po dobu nasledujúceho mesiaca.
Úlohou bude nájsť posla ukrytého na pôde ostrova a vyzdvihnúť od neho vlajku a doručiť ju. Prostriedky aké zvolíte k jej získaniu a doprave budú len a len na vás.
Ten dvor ktorý v tejto úlohe uspeje získa právo hájiť naše krásne mesto a tiež právo na odmenu. Dane ktoré sa vyzbierajú môžu poskytnúť až 250 000 zlatých tomu dvoru ktorý uspeje, avšak je dôležité aby ste tieto financie ustrážili pred nájazdníkmi.
Odmena za stráženie sa vyplatí týždeň po konaní súťaže avšak je dôležité aj to aby bola zaistená bezpečnosť našich daní. Ak by sa niekto pokúsil napadnúť nášho strážcu a peniaze mu ukradnúť nemôžeme mu v tom zabrániť sami...
(Viac informácií na fóre v diskusii o hráčskych questoch)
Prvého kola sa môžu účastniť len frakčné gildy. Úlohou je nájsť na ploche Moonglow modrého hráča ktorý vám na požiadanie vydá item ktorý bude daný mesiac fungovať ako vlajka. Po jeho doručení druhému hráčovi v GZ mesta vyhrá tá gilda ktorá vlajku odovzdá.
Frakčný hráči môžu navzájom bojovať ako uznajú za vhodné.
Druhého kola sa môžu účastniť víťazi frakčného kola a lubovolné PK gildy. Frakcie si môžu na pomoc prizvať modrých hráčov, ale nie PK.
Pri banke v Moonglow sa umiestni truhla s guardianom. bude z vonkajšej strany plotu mimo GZ. V určenú hodinu sa do nej umiestni odmena - Deed na 250 tisíc zlatých. Ten fakt bude oznámený tu na fóre a na trhu.
Úlohou PK bude zabiť guardiana a deed ukoristiť, úlohou modrákov bude po dobu jednej hodiny toto miesto udržať a zabrániť PK aby guardiana zabili.
(Ohladne guardiana a truhly by som rád požiadal nejaké GM o asistenciu - NPC guardian by mal mať preboost a útočiť len na PK. V kritickej situácii sa dá urobiť aj náhradný plán pričom sa bude hrať systém "last man standing" kde zvíťazí tá strana ktorá má na určenom bojovom poli jasnú prevahu a deed bude vydaný z banky ručne.)
Predbežný plán je konať tento kvest raz mesačne, zatial nieje presne určený dátum začiatku, viac sa dozviete tu v tomto topicu (až bude vec prejednaná s GM)
Order aj Chaos majú právo zavolať si človeka ktorý sa nebude kvestu účastniť ale bude dohliadať na jeho regulérnosť.
(zatial som oslovil Maru z Acoma, další záujemca ma môže kontaktovať najlepšie tu)
Konanie najbližšieho kola:
22. 12. 2007 o 17:00 v Moonglow.