Listopadový dung pro pvm skupinky
Guilda Lag:Zavazna prihlaska na !!!Termin 4.11. v 7:00h-8:00h Ranni.!!!
Mage:Ari
Necr:Elseve
Rang:Sygy
Kler:Kail
War:Grumpy
Pal:Death Man
Vamp:Dracculla
Moje ICQ:
268135576 
EDIT:Prelozen termin!
Mage:Ari
Necr:Elseve
Rang:Sygy
Kler:Kail
War:Grumpy
Pal:Death Man
Vamp:Dracculla
Moje ICQ:

EDIT:Prelozen termin!
Naposledy upravil(a) Sygy dne 04.11.2007 00:35:13, celkem upraveno 1 x.
Klera: Machy
War: Miss Ariel
Mage: Tonda Mag
Nekro: Lone Wolf
Ranga: Cooper
Pala: Zoltan
další kdyžtak ještě doplnim na začátku týdne
plánovanej termín: sobota 10.11. někdy k ránu
War: Miss Ariel
Mage: Tonda Mag
Nekro: Lone Wolf
Ranga: Cooper
Pala: Zoltan
další kdyžtak ještě doplnim na začátku týdne
plánovanej termín: sobota 10.11. někdy k ránu
Naposledy upravil(a) Pazdi dne 04.11.2007 23:12:23, celkem upraveno 2 x.
Tak koukám že se nám tu nahruly další skupinky - super. Editnul jsem první post pokud se tam nenajdete a přihlášku jste podali radši mě upozorněte na icq / PM.
Co se týká guildy Lag tak mě to mrzí, že jsem je tam nemohl pustit ale napsat takto na poslední chvíli a bez jakékoliv odezvy ode mě na fóru či icq počítat, že je vše domluvené, to není úplně správně. Pokud dáváte přihlášku na fórum tak aspoň dva dny dopředu. Pokud mě vidíte na icq online a chcete jít tak pokud mám chvilku může to být klidně za deset minut to není problém, jen fakt musím být on a ne off
S guildou Hunters jsem třeba byl domluvený dopředu na sobotu ráno a bez problémů jsem je tam pustil.
Co se týká guildy Lag tak mě to mrzí, že jsem je tam nemohl pustit ale napsat takto na poslední chvíli a bez jakékoliv odezvy ode mě na fóru či icq počítat, že je vše domluvené, to není úplně správně. Pokud dáváte přihlášku na fórum tak aspoň dva dny dopředu. Pokud mě vidíte na icq online a chcete jít tak pokud mám chvilku může to být klidně za deset minut to není problém, jen fakt musím být on a ne off

Domlouvat se prosím nejlépe přes icq nebo na fórum napsat dříve jak jeden den dopředu o půlnociSygy píše:Termin si dohodni raci S Gmkem az tu bude ...Bo ja mel termin an dnesni rano a zadna odezva ze strany GM

Ano přesně tak tak jsem vypnul pc a vyjel pryč z městaSygy píše:Vis ono kdyz mas i jiny povinosti a rekneme ze todle je tvuj jedinej volnej vikend po dlouhy dobe ....

Zase takový problém by to nebyl kdyby to bylo třeba v 8 hodin.Hunter píše:Njn, nevim kdo (včetně gm ;P) by kvuli ultime vstaval na sedmou hodinu ráno v neděli.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
loozers skupina - cas zitra kolem 22:00
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady nesmíme chybět ne 
Posílám přihlášku. Možná dojde ke změnám v sestavě, ale to bych upřesnil a budu doufat, že to tak nebude
Team - NULY
Termín: 24.11. 13:00
Zelezobeton/Hybernatus- pal / negr
Robinson - rang
Chroustal - mag
Bouša - war
Aknah - cler
Mek/Galadriel - Vampirlord
V jednání:
Saishi - bastet
Ttartarus/Killer - Negr/Pal

Posílám přihlášku. Možná dojde ke změnám v sestavě, ale to bych upřesnil a budu doufat, že to tak nebude

Team - NULY
Termín: 24.11. 13:00
Zelezobeton/Hybernatus- pal / negr
Robinson - rang
Chroustal - mag
Bouša - war
Aknah - cler
Mek/Galadriel - Vampirlord
V jednání:
Saishi - bastet
Ttartarus/Killer - Negr/Pal
TEMPLARI 13.11.2007 19:30
Mag: Ducky
Necro: Empik (Night Wish)
Cler: Skull (Daren)
War: Desper (Nancy)
Vamp: Morfeus
Pal: Milosh
Rang: Jarin
zmeny v sestave vyhrazeny
Mag: Ducky
Necro: Empik (Night Wish)
Cler: Skull (Daren)
War: Desper (Nancy)
Vamp: Morfeus
Pal: Milosh
Rang: Jarin
zmeny v sestave vyhrazeny

Naposledy upravil(a) Ducky dne 13.11.2007 08:18:48, celkem upraveno 1 x.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Spamovat mně tu teda nebudete!

ale doporučuju tvou "skupinku" alespoň zdvojnásobit. Jo a a fakt nevím kdo tě tam ve všední den v 10 dopoledne pustí =)
To jsou jen drobnosti ... to mám stejně u sebe na pc a tady ty sestavy jsou jen tak přibližně pro přehled a datum a výsledekSir Tlustoch píše:Prosim edit Waschik nesel, dekuji.Edail píše: V.I.R - Eliška, Darkness Scream, Hugo, Waschik, Bernard Williams, Vikonia de Vir, Tobias, Sir Tlusťoch, Soro - Došli

Jako já s tím problém nemám ale soutěž je pro pvm skupinky jak už bylo řečeno nazačátku takže jestli se ti chce vyhodit 65k gp a skočit do gate a umřít tak prosímMichaels píše:SOLO
Prudic Michaels-the mag 16.11 10:00

The First
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tu s oficialnim podekovanim, protoze ten dung byl vyborny. Skoda jen, ze jsem si nenahraval to zvatlani na Teamspeaku, clovek by se u toho rad zasmal znovu 
Takze diky Ti.

Takze diky Ti.
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Team NULY 24.11. 13,00 = Dekujeme za dung, akorat ze se na nas nejak opomnelo
ikdyz jsme si mysleli, ze kdyz je dany den a cas, ze to plati,coz nas docela mrzi, nebot jsme davali dohromady lidi co nehraji kazdy den a nevime kdyz se zase takhle v teto skupince sejdem
,nebot my take nemame kazdy den cas a odrekli jsme sve plany na vikend
, tak snad nekdy priste... 

- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si myslel, že když už je dohodnutej termín dá buď Edail vědět dopředu, že to nestíhá, aby jsme tu nestáli dvě skupiny od rána jak trubky a nebo že se aspon GM mezi sebou domluvej kdo ho zastoupí a pustí nás tam. Asi děsnej problém napsat icq sry zejtra neni kdo by vás tam pustil to je radši nechám pěkně vycukat a promrdat ten čas co se dá využít jinak! Fakt super, příště napište termíny kdy tu GM budou aby jsme věědli kdy můžem hrát možná to bude jednodušší! Po odezvě ostatních GM pochybuju Edaile, že jsi vůbec nějakého zástupce měl;).
No hlavne ten dung plati jen do 30.11.,takze uz se tam asi v soutezi nepodivame , pac v tydnu se dohromady nedame, lidi maji ranni a odpoledni..skodaHybernatus píše:Taky jsem si myslel, že když už je dohodnutej termín dá buď Edail vědět dopředu, že to nestíhá, aby jsme tu nestáli dvě skupiny od rána jak trubky a nebo že se aspon GM mezi sebou domluvej kdo ho zastoupí a pustí nás tam. Asi děsnej problém napsat icq sry zejtra neni kdo by vás tam pustil to je radši nechám pěkně vycukat a promrdat ten čas co se dá využít jinak! Fakt super, příště napište termíny kdy tu GM budou aby jsme věědli kdy můžem hrát možná to bude jednodušší! Po odezvě ostatních GM pochybuju Edaile, že jsi vůbec nějakého zástupce měl;).
Ano omlouvám se je slušnost vám to říct dopředu ale bohužel se zde projevilo pár real povinností a změn plánů. Původně před dvěma týdny kdy jste se hlásili jsem čas měl mít bohužel ve čtvrtek a pátek došlo k pár změnám a neměl jsem čas se ani dostat do hry až nachvilku ... opravdu mě to mrzí že se to dnes nevydařilo ale bohužel se sešlo moc věcí naráz ... zatím nebyl problém a fungovalo to vpohodě .... opravdu se omlouvám že to jeden ze 30ti dnů zrovna nevyšlo ani podle mojich natož podle vašich představ.
Samozřejmě skupinky které to teď měli jít dostanou pokud jim to jinak nevyjde termín nad rámec listopadu ale zase nějaký rozumný termín ať to je.
A pokud vám to tak vyšlo a zrušili jste program na víkend kvůli dvou hodinám dungu a sešli jste se s přáteli co už nehrajou tak jste toho zajisté využili a šli jakýkoliv jiný dung abyste se pobavili jako dříve a užili si tu zábavu a srandu že ano a sebe navzájem.
Samozřejmě skupinky které to teď měli jít dostanou pokud jim to jinak nevyjde termín nad rámec listopadu ale zase nějaký rozumný termín ať to je.
A pokud vám to tak vyšlo a zrušili jste program na víkend kvůli dvou hodinám dungu a sešli jste se s přáteli co už nehrajou tak jste toho zajisté využili a šli jakýkoliv jiný dung abyste se pobavili jako dříve a užili si tu zábavu a srandu že ano a sebe navzájem.
The First