piste na icq 237 799 635, je to celkem nalehave
Umite franckouzsky ?
Umite franckouzsky ?
Mam takovou prosbicku, potreboval bych prelozit neco kolem stovky slov z cj do fr .. je to ten nejjednodusi text, takze kdo se alespon trochu vyzna, by nemel mit zadny problem. Na odmene se samozrejme domluvime 
- Raegann
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
Nicku, Nicku.. :p Neni nad mnemotechnicke pomucky.Napospas píše:Jediné co znám je "sourcil" a znamená to obočí, teda aspoň podle jedné knížky...kdo ví podle jaké he? :p
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Cpt.Rookie
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Mno on sice každý tvrdí, že slovensky samozřejmě umí, ale málokdo si uvědomuje že to zahrnuje i schopnost mluvit a psát. A chci vidět člověka který bezchybně ovládá slovenskou gramatiku, případně dokáže víceméně plynně slovensky mluvit.Paul Wall píše:tak to si borec..:p si mel ve skole jako cizy jazyk? :DPiscot píše: a trochu slovenštinu...
Takže - mimochodem - nevím proč by někdo nemohl mít ve škole slovenštinu jako cizí jazyk.
post++;
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
nás učí češtinu Slovák takže proč ne :pCpt.Rookie píše:Mno on sice každý tvrdí, že slovensky samozřejmě umí, ale málokdo si uvědomuje že to zahrnuje i schopnost mluvit a psát. A chci vidět člověka který bezchybně ovládá slovenskou gramatiku, případně dokáže víceméně plynně slovensky mluvit.Paul Wall píše:tak to si borec..:p si mel ve skole jako cizy jazyk?Piscot píše: a trochu slovenštinu...
Takže - mimochodem - nevím proč by někdo nemohl mít ve škole slovenštinu jako cizí jazyk.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Dr.Kruxminor
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
škola to nutně být nemusí, ale věřím, že na nějaké soukromé jazykovce lektora na slovenštinu seženouHunter píše:no jen tak mimochodem .. slysel jsi uz o nejake skole u nas, co by slovenstinu nabizela ?Cpt.Rookie píše:Takže - mimochodem - nevím proč by někdo nemohl mít ve škole slovenštinu jako cizí jazyk.
Kupec, řezník a sedlák v jedné osobě
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Člen Klubu přátel Absinthu
Nejhodnější hráč na DP
Klikni[url=http://krux.ada-net.cz/Krux.wmv]TADY![/url]
Bolet te muze, u vas neexistuje, ale u nas ano.Castian píše: Az ma to zabolelo.....slovenstina neexistuje![]()
existuje iba Slovenčina a Slovinština.
Kód: Vybrat vše
Slovenština je západoslovanský jazyk, nejbližší češtině z důvodu historické příbuznosti i vzájemného ovlivňování zejména v dobách společného Československa. Největší rozdíly jsou ve slovní zásobě.
Zdroj: Wikipedia | aktualizace: 10. 9. 2007Bez podpisu
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Moc ti dekuju, opravdu si me zachranila a jsem ti moc vdecnej ...Lulu píše:Psala jsem ti na icq, nic za to nechci, pomuzu, ale musel bys odepsat
Jen me mrzi, ze jsem doufal, ze mi napise nekdo koho jsem znal a pomuze mi, protoze tech lidi bylo celkem ranec, ale asi uz me nikdo nema rad
Takze Lulu, ikdyz te neznam, cokoliv budes potrebovat, tak napis .. rad ti pomuzu .. a doufam, ze ti jednou vratim vsechno
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
--Dr.Kruxminor píše:škola to nutně být nemusí, ale věřím, že na nějaké soukromé jazykovce lektora na slovenštinu seženouHunter píše:no jen tak mimochodem .. slysel jsi uz o nejakeCpt.Rookie píše:Takže - mimochodem - nevím proč by někdo nemohl mít ve školeslovenštinu jako cizí jazyk.
skole u nas, co by slovenstinu nabizela ?
ja pls .. prvni lekce zdarma ?Me píše:Ja umim prej vyborny francouzsky polibek, tak kdyby nejaka z pritomnych dospelych dam chtela neco priucit..
Nexios
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele: