Zákaz odlogu

Důležité informace týkající se hry a zodpovězené dotazy (právo zápisu mají pouze admini a modi, kteří sem podle uvážení přesunují vybrané příspěvky)
Odpovědět
Machlik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Zákaz odlogu

Příspěvek od Machlik »

chetl byc se zeptat, jak to je se zakazem odlogu.
nekde jsem cetl(uz si nevzpomenu kde), ze je zakazan ve vsech nonmark zonach ale kdyz jsem se dival do pravidel, tak tam je psano pouze o zakazu odlogu v dungu. jde mi o to, ze nevim jestli se muzu odlognout v dole na homare, kde nejde mark.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Re: odlog

Příspěvek od Baltik »

Machlik píše:chetl byc se zeptat, jak to je se zakazem odlogu.
nekde jsem cetl(uz si nevzpomenu kde), ze je zakazan ve vsech nonmark zonach ale kdyz jsem se dival do pravidel, tak tam je psano pouze o zakazu odlogu v dungu. jde mi o to, ze nevim jestli se muzu odlognout v dole na homare, kde nejde mark.
Pravidla to chce sladit, je to psano zmatecne.

Odlog je zakazan vsude tam, kde neni mozne pouzit Mark, plus v blizkem okoli "zajimavych mist" (vchody dungeonu+jejich bezprostredni (*) okoli, spawny jezditek a jejich bezprostredni okoli apod.)

(*) Za bezprostredni okoli bych povazoval takovou vzdalenost, na kterou jsou ucinne skilly Detect Hidden, Reveal a/nebo Tracking - neboli vzdalenost, ze ktere jde lognout, smirovat jestli nekdo nejde a zase odlognout.
srbqf
Odpovědět