Dexxter píše:ver tomu ze staci ked na teba vyskocim ja....Trollhammaren píše:Sákryš aby mě tam někdo taky nezmasilKdyž už se tady o tom mluví:)) vyskočí na mě 10 slovenských kamarádů
![]()
![]()
Letní víkendový sraz u Brna
I´m hating all of enemies... But I´m evidencing right friends.... *The NeCrOmAnCeR*
Tádydádydádydáda, ale to jsem přece měl říct já! Tak to řekni! To je konec....
ty si realy tele :p a ještě k tomu hloupý , jedeš tam taky ? pokecáme ne ?Wilson píše:me to realy nezajima, ale slysel sem dneska historku ze prej 10 ripaku prislo dat na drzku satans pupetovi :pBoban píše:Ty hlupáku, teď jsem se dozvěděl kdo to je a bejt tebou tak držím tlamičku :p Když už nerýpu já tak je co říct))
Naposledy upravil(a) Boban dne 11.08.2007 14:53:12, celkem upraveno 1 x.
I´m hating all of enemies... But I´m evidencing right friends.... *The NeCrOmAnCeR*
btw. nemáš nějaké kvf svitky ? :pWilson píše:taky bych ti neodepisoval :pBoban píše:btw. Acare buď tak laskavý a odepisuj mi na icq když ti píšu![]()
Tady jde spis o to, ze mi prijde opravdu ubohy nekomu vyhrozovat na foru nebo obecne na netu.. I kdyby to byl mistr slovenska v boxu, tak to na veci nic nemeni. A navic lidi, co na to maj, by se vetsinou k necemu takovymu nesnizili, ale resili by to az primo na miste.Boban píše:Ty hlupáku, teď jsem se dozvěděl kdo to je a bejt tebou tak držím tlamičku :p Když už nerýpu já tak je co říct :)))
Edit: ale stejne ubohy je takhle nadavat na neci matku, to uznavam..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Roland
- Misspelling Chicken

- Kontaktovat uživatele:
Ee, přijde na ně sociálka... a zavřou je pro zanedbání výchovy, což by možná nebylo od věci ale rodiče za svoje děti nemohou, někdy prostě někomu hrkne v hlavě(nebo jinde) a průser je na světěWilson píše:a jejich rodice dostanou pokutu :pSir Artuhr píše:Klidne se pomlatte.Jedinej pruser kterej muzete mit bude,ze vas zavrou do pastaku:)
Memento Mori. Mors ultima linea rerum...
- Carolyn
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
Jinak turistická skupinka v 3:15 zemře
(čti: v 15:15 všechny, kteří se mi do turistické skupinky nahlásili nebo se ještě nahlásí, budu očekávat před hl. budovou brněnského vlakového nádraží)
(čti: v 15:15 všechny, kteří se mi do turistické skupinky nahlásili nebo se ještě nahlásí, budu očekávat před hl. budovou brněnského vlakového nádraží)
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Me píše:Tady jde spis o to, ze mi prijde opravdu ubohy nekomu vyhrozovat na foru nebo obecne na netu.. I kdyby to byl mistr slovenska v boxu, tak to na veci nic nemeni. A navic lidi, co na to maj, by se vetsinou k necemu takovymu nesnizili, ale resili by to az primo na miste.Boban píše:Ty hlupáku, teď jsem se dozvěděl kdo to je a bejt tebou tak držím tlamičku :p Když už nerýpu já tak je co říct))
Edit: ale stejne ubohy je takhle nadavat na neci matku, to uznavam..
To je sice pravda,ale píšeš to tu jak kdybych byl já ten co vyhrožuje :p
btw. proč by nemohl vyhrožovat a pak dojet? Ja bych to klidně taky řekl a dojel si tam pro něj ... V dnešní době se není čemu divit
- Raegann
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
Decka jako decka, cislo v obcance nehraje roli..Boban píše:Hele chalani tohle nejsou děti v tom je problém ...Takže se jim tam ani nikdo rovnat nebude
btw. wiwa la slovakia
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Carolyn
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
Právěže ten největší problém je v tom, že to jsou dětiBoban píše:Hele chalani tohle nejsou děti v tom je problém ...
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
- Cpt.Rookie
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Přeloženo do lidské řeči: v 15:15 bude turistická skupinka před hl. budovou brněnského vlakového nádraží zoufale shánět Carolyn.Carolyn píše:Jinak turistická skupinka v 3:15 zemře
(ano, to jsou zkušenosti z minula
post++;