trasa: trnava - brno - jedovnice
Letní víkendový sraz u Brna
- Aldeigjuborg
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Ty mě chceš naštvat Aneto ? Ty tam dojedeš aj kdyby nevím co ...Cheysul píše:Nastasja (Strangers) neslibuju to jiste ale udelam proto vsechno mozny i nemozny abych mohl prijet
To je nám strašně líto, upřímněAcarus píše:Nedorazim mam zapas
EDIT by Mstislav: zadnej posthunt vy holoto jedna! (na přání Kerol)
No jen aby, aby to nebyli jen nějaké výmluvyRicollast píše:odvoz sem nějak vzdal, ale prej student agency bus Děčín - Brno 300KČ takže jasná volba ;p
Čím víc tím líp... Jen tak dálArchonik píše:Mozna se tam taky prijedu podivat. Archonik z Nadace
Hodil jsem tu očko a udělal menší korekci a zmenšil Bobana :p Kolík Aťsepicnu
I´m hating all of enemies... But I´m evidencing right friends.... *The NeCrOmAnCeR*
Tádydádydádydáda, ale to jsem přece měl říct já! Tak to řekni! To je konec....
Tádydádydádydáda, ale to jsem přece měl říct já! Tak to řekni! To je konec....
ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
cyve, tak to se uz bojim a radsi nejedu teda
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
Oooo uz se bojim a je ze me 10 malejch a radsi pojedu do ase no 
edit a kvot toho pandulaka podemnou.... Poblijete? :p
edit a kvot toho pandulaka podemnou.... Poblijete? :p
Naposledy upravil(a) Verdilith dne 10.08.2007 15:57:55, celkem upraveno 1 x.
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
-
Acarus
uz se vsichni klepou strachy a krci se v koute ... :[ ja doufam ze se tam pobijete.Hix píše:ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..
vtipne uvidime ake vtipy budes hadzat ked budeme stat pred sebou..a neplati to pre teba ale pre dvoch dementov ktory maju v hre reci a maju v reale 50 kilow a cez net su mafiani...jasa chcem tiez len zabavit a spoznat normalnych ludi z hry ktoru som hral ale tak na nieco sa nezabuda a ja to vyrieism ako som slubil ze raz sa stretneme v reale a teraz jeto tu.
- Cpt.Rookie
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Návštěva ze slovenska, stůl pro deset, férová bitka. To mi zní jak...Hix píše:ok ratajte somnou,potrebujem rezervovat stvol tak pre 10tich budete mat navstevu zo slovenska.... a par jedincom radim aby tam nesli alebo ked tam budu aspon nech mi nelezu na oci lebo sa stane nieco zle a este sprava pre dvoch...vam napisem osobne PM aby ste tam ani neliezli lebo vas znetrovim dufam ze jasne..
.. no já toho psaní raději nechám, protože ještě by z teho vylezl post plný národnostní nesnášenlivosti vůči našim bratrům a cosi o tom, jestli těch deset lidí není tak trochu tmavší barvy pleti a tak. Už ani slovo!
post++;
nikomu nechcem rozbit drzku a desat nas ide lbo sme spolu hravali uo a ideme sa zabavit z dalsimi ultimakmi a jasom o bitke nic nehovoril len chcem aby mi dotycny povedal do oci to co mi v hre napisal len ci je taky odvazny ako ked sedi za monitorom.. oto mi ide chapes?Hunter píše:tak proto vas jede deset radsi .. protoze chces dvoum lidem rozbit drzku .. tak to uz zni velice .. velice ..
jinak mi taky nic neprislo .. no ostatne ani nevim kdo nejakej Hix je .. abych rekl teda pravdu
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
ja te uplne chapu a skutecne netusim co se stalo - ostatne mi je to uplne jednoHix píše:chapes?
jen to sou opet takovy namachrovany kecy .. jako kdyby se clovek mohl na netu vyjadrovat jen podle toho, jak moc casto chodi do posilovny .. co je to za meritka ?
no jeje, tak ti to rekne a ty mu s trema kamosema (nebo i sam) rozbijes hubu, protoze je ve fyzicky horsi kondici .. no a dal ? vyresis tim neco ?
jo mozna tak tolik, ze si na tebe v noci pocka (on, nebo jeho kamosi) s trubkou od leseni a ty budes moc o svejch kriteriich moznosti mluveni ve hre premejslet pristi pulrok v nemocnici
zpet na stromy ! celeeem vzad !
Nexios