Zmena jména
Zmena jména
Nekolik let tu ziji postavicky DJKudy. Najednou jen tak si zajdu do cechu waru, ze bych si trochu zvedl heal, kdyz jesle konci ( pro ty co ctou vse tady - jesle jsou aktualne soucet magery a taktiky 61% - dotazy z jiného topiku). Tak si tam tak postavam a nekdo se podivuje : "Paneboze co je to za nick DJKudy". Tak jsem se usmal a nic. Pak zas nekdylognu - a ejhle - uz nejsem DJKudy, ale jen Kudy. Pri tom co tu vidim potulovat se za jména se mi zda divne, ze tohle nekomu mohlo vadit. Mne na tom zas tak nezalezi, ale ptam se kuli tomu, ze treba securka je porad DJKudy, kdyz jsem se chtel prihlait na forum zde - tak chyba - musel jsem uvest jmeno postavy DJKudy a ne aktualni Kudy. Co vlastne plati? A ted hlavni duvod proc se ptam. Protoze najemni smlouva nekolik let stara na domek je na DJKudy tak mi to opravdu zajima. Jak je tovlastne s temi jmeny? Ktere vlastne plati? A ted trochu humorne: Co kdyz si udelam postavu se jmenem - jak jsem se tuhle bavil s kamaradem co tu také hraje - Kokot z Kokotu - kdyz podle pravidel nesmim pouzit Vladyka Kokot z Kokotu? ( pro ty co se chteji rozcilovat ze je to proti pravidlum doporucuji Ottuv slovnik naucny). Diky za odpoved, kdybych na tehle postave nemel napsany jeden z domku tak by mi ta zmena jmena vubec nevadila. Pripadne kdyz uz pisi, bylo by mozne zmenit jmeno na pozadani z XXXXX druhy na XXXXX druhorozeny?
Acarus píše:Najem neni vazan na jmeno postavy ale na uid postavy a nezalezi vubec jestli si pepa mrkvicka prejmenovanej a frantu omacku, porad je to psane ne tu postavu se stejnym uid ... jestli ti jde o toto.
Dekuji za ryclou odpověd - v podstate mi slo o tohle - na jinem shardu mozna o vic, tady absolutne postacuje

Re: Zmena jména
DJKudy píše:Pak zas nekdylognu - a ejhle - uz nejsem DJKudy, ale jen Kudy. Pri tom co tu vidim potulovat se za jména se mi zda divne, ze tohle nekomu mohlo vadit.
furt lepsi Kudy nez Djkudy ne ?Pravidla pro pojmenování postav, jejich tituly, názvy obecně
* Jméno postavy ve hře či její titul, stejně též jméno accountu, nesmí obsazovat vulgární či jiné výrazy jež mají či mohou mít urážlivý charakter, ani výrazy, které by si hráči mohli splést s NPC postavami (jako např. Zombie, Skeleton, Nightmare apod.)
* Dále je zakázáno používat jména a tituly související s drogovou, fašistickou, případně jinou nezákonnou tématikou.
*
Stylistická kriteria pro pojmenování postav:
1. Začínat velkým písmenem s tím že ostatní jsou malá. (Arwen, Tonda, Slon, Rumcajs atd.)
2. Nepoužívají se číslice (takže nic jako St3jk, L007r či 666BOB není přípustné; přípustné je však například Tonda III., Komarek 4. atd.)
3. Jedná-li se o jméno rozdělené na dvě části, tak platí, že vždy první písmeno je velké a ostatní malá.

Děkuji, Wizi ma samozrejme pravdu, ale tenkrat jsem to asi nejak prehlid, nebo neresil - proste nekolik let stara real prezdivka.Triglav píše:Změnim ti nick i tady na fóru, odteď loguj jako Kudy. Heslo zůstane stejné.
Jeste bych tedy Bohy poprosil - az bude nekdy cas - na stejnem acc zmenit druheho DJKudy - pokud by to slo na Tudy

- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Víš kolik DJ's tu pobíhá? Se můžou v divadle v Britu pak pořádat tancovačkyDuffy píše:Nemáte chodit na ty diskotéky. Pak by vás žádnej DJ nenapadl.

[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
No na toho prvniho jsem taky page nepsal a najednou to byloWizzy píše:bys ho bud musel lognout > napsat pageKudy píše: pokud by to slo na Tudy, nebo podle vůle Bohů a lock.
a nebo sem prdnout jeho uid (toho druhyho)