*Zamýšlí se* ... Ne, nic to nepřineslo, děkuji za optání. A co ty příspěvky předtím? Nebo snad byste se nehněvali jen na mě ? To by mne opravdu mrzeloNagamma píše:teď si Piškote, polož otázku: co tvůj post přinesl k danýmu tématu? Zamysli se, člověče, fakt už
Necromancer
- Stain
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
nebude to tim, ze primarne kdyz uz bojuje pouziva hole ktere jsou na macefighting?Shadowsong píše:ked uz sme pri tom fenc a mf tak je docela zaujimave ze mag a necro, primarne prskacie povolania, maju rovnaku max hodnotu mf ako upir, ktory je primarne bojove povolanie...
Upir pouziva primarne dyky, kopi a jim podobne zbrane(+pracky samozrejme) proto ma fenc 90 (a wres 100)
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
- Deacon Frost
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
- Bleda tvar
- Slime Flourisher

- Kontaktovat uživatele:
- NightKiller
- Orc Writer

- Stain
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
heh. No je to zamysleny na hole s tou by nekromancer mel umet obstojne zachazet. Na UO proste je kladivo, palcat a hole v jedne skupine a nikdo s tim nic neudela ani kdyby se na hlavu stavel. Pokud chces byt RP, tak ho proste nenos a budes mit klid.Pepik píše:Necromancer s holí - OK, s dýkou apod. - OK, necromancer s war macem - to mi přijde takový divný. Je to takový non RP - slaboučký klučík od knížek a svitků se může ohánět macem jako nějaká plechovka, která viděla knížky akorát v knihovně
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
- Stillwater
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
Je to zbytečný. Komu se to nelíbí, ať to do ruky nebere. Nehledě na to, že bychom pak nemohli vzít do ruky i spoustu zbraní z kamenů.Devilou píše:No já si myslim, že by to šlo, aby moh mít jen hůl, ale de o to jestli to neni trochu zbytečný ?:)
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
- NightKiller
- Orc Writer

V pvp sou ty zbrane opravdu velmi vyuzitelne a zarovnani fencingu na 60 by bylo taky dobre kdyz se ma nekro ohanet dykouStillwater píše:Je to zbytečný. Komu se to nelíbí, ať to do ruky nebere. Nehledě na to, že bychom pak nemohli vzít do ruky i spoustu zbraní z kamenů.Devilou píše:No já si myslim, že by to šlo, aby moh mít jen hůl, ale de o to jestli to neni trochu zbytečný ?:)
- Stillwater
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele: