Závody v Bludišti
Závody v Bludišti
Tak jsem vám potkala 10 velkých, šedých draků.... nekecám, fakt! Byla to bitka, co vám budu vyprávět... Ještě že mám ty nadpřirozené schopnosti a navíc mohu útočit skryta stíny, jinak nevím jak by to dopadlo. Ale takhle lehli všichni do jednoho a jak tam tak leželi na zádíčkách, rozpárala jsem jim bříška a vybrala co v nich bylo. Všechno tak jak jsem to pobrala, jsem rozházela po Bludišti. Aby mi to někdo nevyfouknul, rozházela jsem si vchody do pokladniček všude možně.
V sobotu v 18:00 bude v Britu u kovárny (tam co se chodí na HB) umístěna portovací ploška do velkého Bludiště. Vstupné je 2000 GP. V bludišti je šestero bran, jakmile branou projdete, závod pro vás končí. Odměna čeká vždy na prvního, který do místnosti dorazí. Snad nemusím připomínat, že je v bludišti a na startovací ploše zakázáno PvP.
Naja
V sobotu v 18:00 bude v Britu u kovárny (tam co se chodí na HB) umístěna portovací ploška do velkého Bludiště. Vstupné je 2000 GP. V bludišti je šestero bran, jakmile branou projdete, závod pro vás končí. Odměna čeká vždy na prvního, který do místnosti dorazí. Snad nemusím připomínat, že je v bludišti a na startovací ploše zakázáno PvP.
Naja
aha, tak pro ty, kdo jeste nezavodiliZabijak píše:jjci tam budu monstra to bysom cel vedet aj ja prosim..... este jedna vec.... ono ma to hodi do bludiska a msuim najstjednu z tich bran ze? a pak vyhrava ten ktori ako prvy najde hociktoru branu alebo vyhercovia su 6 teda na kazdu branu jeden?
este jedna vec co je zakazane?
diky
- v Bludisti je nonteleport zona a safe zona (pokud ne, tak to berte tak, jakoby byla a chovejte se dle toho)
- ano, je sest bran a za nimi sest odmen, kterou branou pujdete je ciste na vas, takze bude mozna treba mirne taktizovat (klidne muze dojit k tomu, ze prvni tri projdou stejnou branou a tak bude mit odmenu jen ten prvni, aspon zbyde vic na ostatni

myslim ze te smazou az v safe vycastis fieldy ale je to jen muj dojemSchonny píše:Muzou se delat takovy naschvaly, jako zazdit soupere, PFKa a podobne?
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 23.02.2007 13:35:14, celkem upraveno 1 x.
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
Kazdemu co jeho jest, treba se nekdo na ty tisicovky logu doslova tesiZabijak píše:dufam ze sa nenajdu naky je*kovia keri budu hadzat para fieldy a podobne :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
- NightKiller
- Orc Writer
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
a vis co to znamena? ze tohle je free server a nikdo te tu nenuti hrat :pNightKiller píše:Fakt super nacasovani s tim questem v blood city,ani se nemohlo napsat ze se to odklada a pak jeste musi vsichni kopnout ....bez dodatku :arrow:
diky za bludiste :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
fakt super bud rad ze mame new moznost protže tam bylo vše mrtvé jako minule teď si to můžeme davat zas ve skupině a ne roztroušení po celém městě navíc gm nemohhli vědět že to útočníkům (nám) bude trvat tak dlouhoNightKiller píše:Fakt super nacasovani s tim questem v blood city,ani se nemohlo napsat ze se to odklada a pak jeste musi vsichni kopnout ....bez dodatku
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]