Nájmy Domů/pokojů
Nájmy Domů/pokojů
Chtěl bych se zeptat jestli je možné si pořídit najem pokoje/domku.GMkům jsem psal page jak to mněli v dotazých a u domku s prošlim nájmem jsem taky stál a když jsem se nalogl tak tam byl nájem propadlej asi 1400 dní a na stránkách je napsáno : Pouze quest .. tak bys se chtěl zeptat jestli je možné ten domek/pokoj získat a jak. Díky za odpověd
Re: Nájmy Domů/pokojů
k ziskani najmu potrebujes deed, ted ti bud padne v dungu a nebo ho ziskas v drazbeLol píše:Chtěl bych se zeptat jestli je možné si pořídit najem pokoje/domku.GMkům jsem psal page jak to mněli v dotazých a u domku s prošlim nájmem jsem taky stál a když jsem se nalogl tak tam byl nájem propadlej asi 1400 dní a na stránkách je napsáno : Pouze quest .. tak bys se chtěl zeptat jestli je možné ten domek/pokoj získat a jak. Díky za odpověd
psani page o najem se uz davno zrusilo ( i kdyz to znamenalo utnuti zisku urcitejm "hracum" )
Re: Nájmy Domů/pokojů
Jestlize je u domku napsano "Pouze Quest", tak najem na tento domek je mozne ziskat jenom splnenim nejakeho ukolu, ktery gm vyhlasi ve hre. Obcas se da najit deed na najem domku v pokladu nekterych dungu, ale myslim, ze uz jich moc nebude a nejvice jich bylo pri objeveni noveho sveta.Lol píše:Chtěl bych se zeptat jestli je možné si pořídit najem pokoje/domku.GMkům jsem psal page jak to mněli v dotazých a u domku s prošlim nájmem jsem taky stál a když jsem se nalogl tak tam byl nájem propadlej asi 1400 dní a na stránkách je napsáno : Pouze quest .. tak bys se chtěl zeptat jestli je možné ten domek/pokoj získat a jak. Díky za odpověd
Volny najem pokoje nebo domu, ktery nema specialni urceni questu a je znajemnen, ziskas pres page. Na starem forku nektere gm psalo, ze to funguje tak, ze pisnes page a az je nektere gm ve hre a vyrizuje to jde jednu zadost po druhe tak, jak prisly az narazi na prvniho online a ten vyhral najem.
Edit: Wizzy myslim, ze page jeste porad funguji, protoze se obcas muze stat ze nektery normalni najem propadne nezaplacenim. Deed ti da nekdo , kdo chce ten dum prevest.
Bez podpisu
08.11.2006 11:37
Upozorneni ohledne najmu
Rad bych upozornil vsechny zajemce o najmy, ze page na prideleni najmu ma smysl psat pouze v pripade ze je na www oznacen jako "Volny" coz se stava jen velmi zridka. Obvykle se najmy distribuuji pomoci deedu prez poklady a kvesty (jsou na www oznaceny jako "Pouze kvest"). Page se zadostmi o tyto najmu mazu bez reakce.
* Daniel *
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko