Acarus píše:Proto mi prijde styl domination lepsi obsadit policko neustalem stanim na nem ... :]
6 kleru rula? :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Ten turnaj bude az tyden pristi , abyste meli cas udelat tymy , psal sem to tam ... Ja bych tam banku osobne chtit taky chtel , ale na to se uz musite zeptat Acaruse. Zapomnel jsem dodat , ze mece z kamenu se muzou brat taky a co se tyce prsku tak pro ty bych udelal roby max +25 a invuly , to sami s kostma. Co se tyce ohledne krumpu , tak to neni spatny napad , flaga by meli byt videt kdyz ji flager nese (bude se resit).
Marius píše:Ten turnaj bude az tyden pristi , abyste meli cas udelat tymy , psal sem to tam ... Ja bych tam banku osobne chtit taky chtel , ale na to se uz musite zeptat Acaruse. Zapomnel jsem dodat , ze mece z kamenu se muzou brat taky a co se tyce prsku tak pro ty bych udelal roby max +25 a invuly , to sami s kostma. Co se tyce ohledne krumpu , tak to neni spatny napad , flaga by meli byt videt kdyz ji flager nese (bude se resit).
se trochu opakuji, ale klouk? :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Impe jesi myslis obarvit cloak abyse tymy rozlisili , tak bych byl nejradsi za robu , to je myslim si idealni , jina je jesi myslis treba cloak of virtues tak to je zakazany.
Marius píše:Impe jesi myslis obarvit cloak abyse tymy rozlisili , tak bych byl nejradsi za robu , to je myslim si idealni , jina je jesi myslis treba cloak of virtues tak to je zakazany.
tech mam plnou banku :p
CTF samozrejme byla jedna z veci co nas napadla jako usporadani turnaje, nicmene nikdy neuskutecneno kvuli velkemu poctu technickych problemu. Takze gl, jestli to nejak posefujete tak se urcite prijdu podivat.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(