Zdravim,.
Nebolo by mozne navratit lvl 5 mapky naspat do fishingu? Nehra nas tu uz vela, tak preco neulahcit troska pristup k zaujimavejsim veciam?
Navrat lvl5 mapiek do mora
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navrat lvl5 mapiek do mora
to bych asi i klidně vysekal rybáře z báně
Map lvl 5 nikdy není dost no ale asi není správné aby to padalo z afk scriptu sory jako.To spíš nějaký qvest.

Map lvl 5 nikdy není dost no ale asi není správné aby to padalo z afk scriptu sory jako.To spíš nějaký qvest.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Bohate by stacilo zvysit drop lidskych lebek 

Vyjimecne tu s necim souhlasim, bylo to fajn lovit petkovy mapky a bojovat s krakenyEmil píše:Zdravim,.
Nebolo by mozne navratit lvl 5 mapky naspat do fishingu? Nehra nas tu uz vela, tak preco neulahcit troska pristup k zaujimavejsim veciam?

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tady pokud se něco omezí, nemá cenu to chtít zpět. Sice bych tadši lvl 5 mapky, k tomu i třeba krakeny, rovnou i water serpentu, ať je švanda a ať to pak hráče občas odhidne, ať to nemá afk. A nebo místo nějaké trapné "Sea Monster" ji přejmenovat na Lochness Monster? Ať je aspoň prča, tenhle shard by se stal světovým unikátem, kde můžete jako v jediné hře na světě vylovit z vody lochnesku. Stejně tak obnovit placené doly s vyskakujícími příšerkami a kdyby se vátili i rarášci, bylo by to úplně největší super. Ale to asi těžko, přeci jen rarášky už nepamatuju, a to jsem přišel už před deseti lety.
Ale já vím, že se nic nic nestane, a Dark Paradise bude se statečnou neústupností GM týmu umírat až do konečného zapomnění.
Ale já vím, že se nic nic nestane, a Dark Paradise bude se statečnou neústupností GM týmu umírat až do konečného zapomnění.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz