Pojde to? Viete kde je chyba?
Miznu itemy vsetkeho druhu, najviac zatial zabolelo x ada ingotov a cca 60 invul casti

Vratite save?
Anarchy days tiez neni od veci

Podle toho jak malo lidi logujnou, to vypada ze vetsina z nejakym tim navratem pocita. Z da se ze ze zmizenim aspon nejakeho itemu uz se setkal snad kazdy.Bereg Sunrise píše:Chtelo by to vratit save. Ty skody jsou celkem velke nebo kompenzace.
Nazdar stará páko, napiš mi na icq 232097942Bereg Sunrise píše:Chtelo by to vratit save. Ty skody jsou celkem velke nebo kompenzace.
GM Alois píše:
Prosíme napište pokuď možno ID itemu (a název), případně ID báglíčku a postavy, kde bylo naposledy. Čas, kdy je jasné, že jste to měli a kdy jste postřehli, že to zmizelo. A co nejvíce podrobností.
Příklad:
Dne 14.11.1987 v 23:05 jsem míchal TMR potiony. Udělal jsem krok a stál jsem na 8756 prázných lahvičkách. Po přelití plné lahvičky do kádě lahvičky podemnou zmizely. ID lahviček bohužel nemám. Děkuji. Alois // bohužel tento případ nemá s mizením nic společného, je to bugfix proti bugování prázných lahviček.
Yew les - cca 863, 605 nic extra jen regy cca 500-1500 od kazdeho. Nepisu to kuli nahrade, spis abyste mohli pokrocit ve vysetrovaniGM Alois píše:Kde se tomu stalo ? A co bylo v tom pytlíčku ?
Je to zvláštní. Ale ten pytlík nikam nezmizel. Až logneš, napiš page.Han Gamms píše:Yew les - cca 863, 605 nic extra jen regy cca 500-1500 od kazdeho. Nepisu to kuli nahrade, spis abyste mohli pokrocit ve vysetrovaniGM Alois píše:Kde se tomu stalo ? A co bylo v tom pytlíčku ?