PvP zona- Ilshenar 3
PvP zona- Ilshenar 3
Zdravim vsetkych hracov.Chcel by som dat navrh na vylepsenie PvP zony a to konkretne ilshenaru 3.Odkedy mam moznost hrania na tomto sharde, tak tato zona mi pride stale rovnaka, pritom niekedy to bolo najfrekventovanejsie PvP miesto a to hlavne kvoli tomu ze tam chodilo vela modrych a cervenych ludi harvit.No dnes clovek nema motivaciu tam co i len vobec ist pretoze harvenie nejakych lvl 5 a lvl 7 monstier je na tuto dobu uz asi nezmysluplne.Viem je tam aj 2x lvl 9 no aj tak sa mi to zda velmi slabe, kedze dnes su tie monstra uplne inde jak v dungoch tak i na mapkach.
Bol by som velmi rad keby sa tam zaviedli silnejsie monstra, nech to ma zmysel vobec tam ist harvit :]. Lvl 5 monstra by som odstranil uplne, lvl 7 by som zredukoval a dal by som tam nejake lvl 9 nech je tam aj sanca na nejaky ten drop.Tym padom by sa ozivolo trocha aj PvP kedze by tam ti modraci castnejsie harvili.Co je vyhoda aj pre PvP hraca a zaroven aj pre pvm hraca.
Vobec by mi nevadilo keby tam je monstrum ako je Balron, nejake DM a viac wyriem kludne.Samozrejme monstra by som nechal do ruk GM, co by uznal za vhodne by uz bolo nanom.
Dakujem vopred za Vase nazory :]
Bol by som velmi rad keby sa tam zaviedli silnejsie monstra, nech to ma zmysel vobec tam ist harvit :]. Lvl 5 monstra by som odstranil uplne, lvl 7 by som zredukoval a dal by som tam nejake lvl 9 nech je tam aj sanca na nejaky ten drop.Tym padom by sa ozivolo trocha aj PvP kedze by tam ti modraci castnejsie harvili.Co je vyhoda aj pre PvP hraca a zaroven aj pre pvm hraca.
Vobec by mi nevadilo keby tam je monstrum ako je Balron, nejake DM a viac wyriem kludne.Samozrejme monstra by som nechal do ruk GM, co by uznal za vhodne by uz bolo nanom.
Dakujem vopred za Vase nazory :]
Libor
Re: PvP zona- Ilshenar 3
Jsem take rozhodne pro, mohlo by too ozivit/spestrit hru a o moznosti nejakeho lepsiho dropu nemluve 8´)
Pridat random resp slizto / LLL / IVM drak 

S tim ze jakmile by se mob respl tak by se to vypsalo tak jako kdyz jde nekdo timed dung...hm??´) Resp po 8h?
Ja by som bol skorej zato keby sa tam normalne respovali tie monstra, tak ako sa maju respovat.Cize wyrm sa respne cca za 2hod atd..
Ziadne hlasky ako ked niekto ide timed..V tom je to caro, clovek nevie kto a kedy tam bude.O tom ta zona vzdycky bola, takze tohto by som sa drzal aj nadalej ale to je len moj nazor.Kazdopadne hoci ake vylepsenie v zone je prospech pre server.
Ziadne hlasky ako ked niekto ide timed..V tom je to caro, clovek nevie kto a kedy tam bude.O tom ta zona vzdycky bola, takze tohto by som sa drzal aj nadalej ale to je len moj nazor.Kazdopadne hoci ake vylepsenie v zone je prospech pre server.
Libor
Zona s monstry s pěkným dropem, které se dají snadno hárvit aby se kolem nich hráči motali zní pěkně ...
Za sebe mohu říct, že tyhle top monstra typu lllko, ivm drak atp. ve světě nechci. K tomuhle slouží dungeon, kam si můžete zajít zabít těžší monstrum, nebo případně lvl 5 mapa a qvest.
Monstra typu Lsn, Fenix, Kraken... už nejsou v kurzu? Těch je ve světě hromada a harvit se dle mého vyplatí i s rizikem PK. A myslím, že místy se vyskytují i monstra lvl 9.
Rád vám něco upravím, ale držte se nohama na zemi.
Monstra typu Lsn, Fenix, Kraken... už nejsou v kurzu? Těch je ve světě hromada a harvit se dle mého vyplatí i s rizikem PK. A myslím, že místy se vyskytují i monstra lvl 9.
Rád vám něco upravím, ale držte se nohama na zemi.

Keby boli v kurze tak je zona nonstop vyharvena... A ja osobne som tam nikoho nevidel asi 2 mesiace a monstra stale spawnute ... Takze bud smola alebo tak fakt nikto nema co ziskat
Pretoze ked si vezmes +7/ cob / soul shard / suter nestoji za to riziko ze ta najde pk. Jedine pre uplneho zaciatocnika co si potrebuje zarobit nejake gp rychlo a bez prace.
Mozno by sa mohla upravit tak aby tam malo kazde povolanie nieco do seba... Aktualne sa tam oplati najviac ist s prskom

Mozno by sa mohla upravit tak aby tam malo kazde povolanie nieco do seba... Aktualne sa tam oplati najviac ist s prskom
Když já teda nevidím ani moc to riziko tam. PK je tam občas, nehledě na to kolik je míst k harveni, tam pk nechodí snad vůbec.
U lvl 9 moster problém nevidím, to můžu probrat s kolegy a něco vyměnit.
U lvl 9 moster problém nevidím, to můžu probrat s kolegy a něco vyměnit.
Ja osobne som vobec nemal na mysli ivm drakov atd
to uz je aj na mna trocha moc..Skor som za balrona a lvl 9 monstra, pripadne maximum jedno lvl 10 :] a aby tam bola aj nejaka sanca na drop, nech to ma nejaky vyznam tam chodit harvit.Lebo momentalne co je tam wyrm a elder, mam pocit ze nikdy tam nikomu nic nepadlo, aj ked to monstrum bolo zabite uz asi milion krat.

Libor
Bejt tam jen a poze lvl9 by bylo naprosto dostacujici 8D
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Top monstra vo volnom svete su dobry napad, napriklad vadzasiah inicioval celkom zaujimave fighty.
Chce to dat na par miest viac monstier lvl 9-10 aby chvilu trvalo ich zabit aby tam chodili pvp obhliadky... idealne niekde kde je viac pristupov aby niekto nekempil vstup a nezalarmoval harvicov pred najazdom.
Blue aj pk by si prisli na svoje a bolo by o co bojovat... bez nejakeho vedlajsieho efektu sa tazko inicializuje pvp...
Chce to dat na par miest viac monstier lvl 9-10 aby chvilu trvalo ich zabit aby tam chodili pvp obhliadky... idealne niekde kde je viac pristupov aby niekto nekempil vstup a nezalarmoval harvicov pred najazdom.
Blue aj pk by si prisli na svoje a bolo by o co bojovat... bez nejakeho vedlajsieho efektu sa tazko inicializuje pvp...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
PvP zona není PvP už dlouho, už před nevím kolika roky jsem tam chodil tamovat a harvit a potkával sem maximálně modráky co tam harvili a PK tam zabloudilo jen velmi zřídka.
Že někde přibudou high lvl mobové neznamená že se tam bude hrát PvP. Spíše harviči budou mít kde ve velkém vydělávat. Na solo harvení PvP zona podle mě stačí, a neměly by se nahrazovat mapky na ukor harvení zadarmo ve větší míře než je to ted (mapky jsou prakticky to samé jako mobové ve světě s nějakou tou šancí na item v bedně).
Že někde přibudou high lvl mobové neznamená že se tam bude hrát PvP. Spíše harviči budou mít kde ve velkém vydělávat. Na solo harvení PvP zona podle mě stačí, a neměly by se nahrazovat mapky na ukor harvení zadarmo ve větší míře než je to ted (mapky jsou prakticky to samé jako mobové ve světě s nějakou tou šancí na item v bedně).
Mohlo by se naopak přidat hlášení, když pk vstoupí na Ilshenar... třeba by to přilákalo lidi, kteří by s nimi šli bojovat a vyhnat je z tama...PK by dostali pvp, po kterém tolik touží 

A co tak radar co ked je v okoli modreho hraca pk tak ta automaticky kopne na trh?Ying píše:Mohlo by se naopak přidat hlášení, když pk vstoupí na Ilshenar... třeba by to přilákalo lidi, kteří by s nimi šli bojovat a vyhnat je z tama...PK by dostali pvp, po kterém tolik touží
Velmi dobra praca
Sa to tam zmenilo na vrazebnu zonu. Netrebalo ani PK a som tam pri mensom lagu lahol bez sance si lootnut telo. Malo by tam byt varovanie NB hracom vstup neodporucame 

Zona nikdy nebola pre nb hracov, pokial viem vstup je len z Cove PVP a Buxu co je pk mesto..Emil píše:Sa to tam zmenilo na vrazebnu zonu. Netrebalo ani PK a som tam pri mensom lagu lahol bez sance si lootnut telo. Malo by tam byt varovanie NB hracom vstup neodporucame