Pheme píše:Ferove pvp je blbost, jde o to kdo koho lotne, nebo aspon nastve. Ten vyhrava
ty co si nikdy nehral pvp a videl si to maximalne na obrazkoch tu zase postujes v topikoch o ktorych nemas ani sajnu ale preslov mas taky aby z teba siel dojem ze o tom nieco vies z kade mas tu tvoju "informaciu" ze o co ide v pvp? prosim povedz mi
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Slusne skripty chalani alebo ze by ne?
Aby ste boli v obraze, toto, vo forme erroru mi dnes vyplul brutalne zalagovany phoenix v cove. (zrejme sa nebude vztahovat len na pobyt v cove)
A vela ludom to dnes v tom case na fene lagovalo.
Nemam fenu na D (D ani nemam na notebooku), tu cestu tam nepoznam a ani tieto skripty.
Nevie niekto co to je?;p
[22:24:30] client1264bpatched.exe Error: 0 : [22:24:30] System.Exception: Invalid packet received from client. Did you selected properly character from list?
at Phoenix.Communication.GameSocket.OnClientMessage(Byte[] data) in D:\workspace\phoenix2\src\Phoenix\Communication\GameSocket.cs:line 165
at Phoenix.Communication.UltimaSocket.ReadPacket(Byte[] buffer, Int32 msgLen, Int32& offset, Boolean fromServer) in D:\workspace\phoenix2\src\Phoenix\Communication\UltimaSocket.cs:line 379
at Phoenix.Communication.UltimaSocket.ProcessMessages(Byte[] data, Boolean fromServer) in D:\workspace\phoenix2\src\Phoenix\Communication\UltimaSocket.cs:line 446
at Phoenix.Communication.UltimaSocket.Send(Int64 socket, Byte[] buff, Int32 len, Int32 flags) in D:\workspace\phoenix2\src\Phoenix\Communication\UltimaSocket.cs:line 333
at Phoenix.Communication.CommunicationManager.OnSend(Int64 s, Byte[] buff, Int32 len, Int32 flags) in D:\workspace\phoenix2\src\Phoenix\Communication\CommunicationManager.cs:line 186
at ComInterop.ComObject.ComInterop.IComObject.OnSend(Int64 socket, Byte[] buff, Int32 len, Int32 flags) in D:\workspace\phoenix2\src\Phoenix\ComInterop\ComObject.cs:line 142
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Určitě si hodně z vás všimlo že lidí přibylo , on line +100 lidí večer je docela běžný.Menší % z těchlo lidí jsou začátečníci , totální nbci.Často jsem četl o tom že nejsou , opak je pravdou.Jednoho sem se ujal a snažím se mu pomoct ale co mě mrzí když mi napíše že ho pojelo nějaké pk dostal rk+hk Myslim že je v zájmu nás všech aby tu hrálo co nejvíce lidi a takovéhle nováčky to muže ihned odradit.Prosim myslete na to.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tiez som si vsimol, ze novi hraci existuju. Je zial smutne, ze par ludi si tento pristup "Alfa samcov" nevie odpustit a musia prasit vsetcko co sa hybe, ale s tym asi nic nespravime. :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Tak chápu že hodně lidí s tím nepočítá a zabije ty lidi v domění že to je třeba největší nepřítel z jiné guildy ale jestli se nad tím zamyslí aspoň jeden tak to svůj učel splnilo.Někdo od Hated tu psal že třeba nbky nezabíjí jestli se neplet , fandím.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Zola píše:Tak chápu že hodně lidí s tím nepočítá a zabije ty lidi v domění že to je třeba největší nepřítel z jiné guildy ale jestli se nad tím zamyslí aspoň jeden tak to svůj učel splnilo.Někdo od Hated tu psal že třeba nbky nezabíjí jestli se neplet , fandím.
Zola píše:Tak chápu že hodně lidí s tím nepočítá a zabije ty lidi v domění že to je třeba největší nepřítel z jiné guildy ale jestli se nad tím zamyslí aspoň jeden tak to svůj učel splnilo.Někdo od Hated tu psal že třeba nbky nezabíjí jestli se neplet , fandím.
Jak kdy, je tezke rozklicovat nb hrace. Ale kdyz zjistime ze to je true nb hrac tak mu obcas dame i nejake veci do zakladu. Kazdeho potesi brnko zradma a par zbrani.
Delejme to vsichnia trava bude zelenejsi
Jak kdy, je tezke rozklicovat nb hrace. Ale kdyz zjistime ze to je true nb hrac tak mu obcas dame i nejake veci do zakladu. Kazdeho potesi brnko zradma a par zbrani.
Delejme to vsichnia trava bude zelenejsi
Přesně tak je těžké poznat opravdu nb hráče.Ten nb mi i psal proč tu není nějaké ošetření a třeba dle počtu odehraných hodin na acc.Když jsem mu popsal jak to na dp chodí pochopil že by to každej hned zneužil no.A obdarovat takového hráče potěší obě strany a zahřeje u srdce