Zdravím jsem uplnej newbie v UO takže nevím jestli je chyba na mé straně nebo prostě došlo k změně na serveru ale v místnosti kde si mám vybrat povolání nemam jednu sochu, konkrétně tu ktera by mě měla portnout do newbie dungu. (foto: http://imgur.com/a/RtpS5 )
Je to chyba u mě? Popřípadě jak to mám vyřešit?
Místnost s výběrem povolání
Re: Místnost s výběrem povolání
Jestli je neco co te na tuto sochu odkazalo, napis prosim co, zmenime.
Zadna socha tam byt nema, a je jen jeden vlez do sveta pro vsechny uz. Nb dungeony jsou pristupne ze sveta v ten moment, kdy ty sam budes chtit.
Zadna socha tam byt nema, a je jen jeden vlez do sveta pro vsechny uz. Nb dungeony jsou pristupne ze sveta v ten moment, kdy ty sam budes chtit.
V tom případě je vše v pořádku, na sochu mě nic neodkázalo jen jsem si vybavoval že cca rok zpátky když jsem hru lehce zkoušel tam byla a když jsem se koukal do novinek nic jsem nemohl najít.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Do Nb dungu ta potom vysle kvestove npc z hostinca v britanii a aj brana tam sa nachadza v tomto hostinci.MolloCr0 píše:V tom případě je vše v pořádku, na sochu mě nic neodkázalo jen jsem si vybavoval že cca rok zpátky když jsem hru lehce zkoušel tam byla a když jsem se koukal do novinek nic jsem nemohl najít.
Děkuji za odpověď.

Vela stastia s hranim.
Ak by si cokolvek potreboval kludne napis.
218175717
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.