Vracení save
Vracení save
Až se příště bude vracet save, mohl by být někdo tak laskav a oznámit to ? člověk si najde brzy ráno čas, aby trošku poharvil když je klid a vidím, že to byla opět jen ztráta času...
STOP SUPPORTU!
Re: Vracení save
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
Velice se ti omlouváme milost pane. My vracíme save jen pro naši zábavu. A čekáme kdy nás začne nějaký moula hejtit na fóru. Kdyby jsi občas zapojil to co máš na krku a přečetl jsi co tu Acarus psal ráno, tak by jsi nevypadal jako úplný kretén.
Míly pane policisto, příště to napište na stránky s omluvou, která se dá akceptovat + relevantní vysvětlení. Například že to Aka nenapsal v 6h ráno... A příště trochu té slušnosti, přece jenom to není pokec na ICQQvido píše:Velice se ti omlouváme milost pane. My vracíme save jen pro naši zábavu. A čekáme kdy nás začne nějaký moula hejtit na fóru. Kdyby jsi občas zapojil to co máš na krku a přečetl jsi co tu Acarus psal ráno, tak by jsi nevypadal jako úplný kretén.

Naposledy upravil(a) Waringull dne 11.11.2016 11:16:30, celkem upraveno 1 x.
STOP SUPPORTU!
Proboha! Ty jsi přišel o loot z dungu a resp jezdítek? Tak to jsem netušil a tímhle se ti velice omlouvám. Příště si rovnou vezmu dovolenou v práci, abych mohl napsat pro utrápené duše jako jsi ty, že se vrátil save. Nebo pokárám Acaruse jak si mohl dovolit, ráno než odešel do práce restartovat server a nenapsat to na stránky. Hanebnost těchto činů mě velice rmoutí. Snad ve své neskonalé dobrotě nám dokážeš odpustit.
hh, jsem neveděl, že máš nějaké osobní problémy a ventiluješ si je na forum, už aby byl ten srazQvido píše:Proboha! Ty jsi přišel o loot z dungu a resp jezdítek? Tak to jsem netušil a tímhle se ti velice omlouvám. Příště si rovnou vezmu dovolenou v práci, abych mohl napsat pro utrápené duše jako jsi ty, že se vrátil save. Nebo pokárám Acaruse jak si mohl dovolit, ráno než odešel do práce restartovat server a nenapsat to na stránky. Hanebnost těchto činů mě velice rmoutí. Snad ve své neskonalé dobrotě nám dokážeš odpustit.

STOP SUPPORTU!
Mám dotaz. Bude uspořádána sbírka pro tuto dotčenou osobu? Rád přispěju

Edit.: a Qvido prosím tě, mohl by jsi zařídit jednu věc? mohli by jste na hlavních stránkách udělat novou sekci, kde bude plán vašich šichet na budoucí měsíc? Abychom věděli, kdy tu kdo je....

Edit.: a Qvido prosím tě, mohl by jsi zařídit jednu věc? mohli by jste na hlavních stránkách udělat novou sekci, kde bude plán vašich šichet na budoucí měsíc? Abychom věděli, kdy tu kdo je....
Naposledy upravil(a) Arianna dne 11.11.2016 13:24:10, celkem upraveno 1 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
smutocna ceremonia a pamatna mohyla za vsetky stratene respy a goldy 11.11.16.
never forget
never forget

how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ja by som mal uz davno delete za takyto prispevok 

McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Scorp -K- píše:Ja by som mal uz davno delete za takyto prispevok

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jako kdyby tě to snad mělo odradit od dalšího postování/hraní, že..Scorp -K- píše:Ja by som mal uz davno delete za takyto prispevok

edit: waringul jsi fajný pacient

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Este aspon 16 by ste to mohli komentovat :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.