Dobrý den, mam dotaz jaký zkušenosti máte s ničením této zbraně? Již o tři sem stačil přijít ani nevim kde přesně ale vim že to nebyly acidi ( 3x v různých dungů )
Zajímalo by mě jestli mi padá na zem zrovna když mam schozený staty nebo se to tak rychle ničí že hodinu po výrobě mam po zbrani......
Scepter of Peaceful Mind
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Scepter of Peaceful Mind
V pvp se mi neznicila ani jedna (tim nerikam ze sem o zadnou neprisel :p)Rod Sacketts II píše:Dobrý den, mam dotaz jaký zkušenosti máte s ničením této zbraně? Již o tři sem stačil přijít ani nevim kde přesně ale vim že to nebyly acidi ( 3x v různých dungů )
Zajímalo by mě jestli mi padá na zem zrovna když mam schozený staty nebo se to tak rychle ničí že hodinu po výrobě mam po zbrani......
Rozhodne to neni na bouchani ani na to aby si nechal monatrum bouchat do sebe :p
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nová zbraň má 90 Durability. A je blbost abych s ní nedošel ani k prvním Acid Oaze v Deceitu
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ked ti zivoty klesnu na 0, zomries a vtedy ti vsetok equip ostane v tele a potom telo zmizne. Takze aj ked znova pojdes dung, uz nebudes mat ten peaceful scepter.Rod Sacketts II píše:Nová zbraň má 90 Durability. A je blbost abych s ní nedošel ani k prvním Acid Oaze v Deceitu
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]