Zaujimalo by ma ako je nastavene pridavanie bojovych skillov zo skillpointov postavam s vysvedcenim.
Je tam neaky limit po ktorom uz skillpointy pridavaju len "lore" skilly?
Mam nekra, ktory ma maggery a nekro nad 90, ale chyba mu napr. heal, no zatial mi ho skillpoint nikdy nezvysil, napriek tomu, ze ich zbieram pozehnane.
Dik za info.
Otazka ohladom "bojovych" skillov zo skillpointov
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Otazka ohladom "bojovych" skillov zo skillpointov
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Re: Otazka ohladom "bojovych" skillov zo skillpointov
80 magery je to proc ti to uz nesypeJohny Matovic píše:Zaujimalo by ma ako je nastavene pridavanie bojovych skillov zo skillpointov postavam s vysvedcenim.
Mam nekra, ktory ma maggery a nekro nad 90, ale chyba mu napr. heal, no zatial mi ho skillpoint nikdy nezvysil, napriek tomu, ze ich zbieram pozehnane.
Dik za info.
u vampira mi to tusim zaclo davat heal az po novym vysvedceni, do takovych 60ti, ale pro nekra netusim - mam heal uz dlouho ze sparringu, staci par dni pustit sparring a mas to, no a nebo koupit knizky za 100k to je taky hodne rychly (a veterinu mas jako bonuskrysakrys píše:80 magery je to proc ti to uz nesypeJohny Matovic píše:Zaujimalo by ma ako je nastavene pridavanie bojovych skillov zo skillpointov postavam s vysvedcenim.
Dik za info.

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
A je to chceny stav? Mozno by bolo na mieste toto obmedzenie prehodnotit. 
Behanie po svete za ucelom zvysenia skillu je predsa len zaujimavejsie (pre behaca aj pre svet) ako makro kdesi v baraku.
*edit: doplnene om ;p

Behanie po svete za ucelom zvysenia skillu je predsa len zaujimavejsie (pre behaca aj pre svet) ako makro kdesi v baraku.
*edit: doplnene om ;p
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 03.10.2016 20:18:07, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Nějak jsem nepochopil co tedy přesně by jsi chtěl.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Chcel som tym povedat, ze by mozno nebolo na skodu ten limit, ktory obmedzuje postavy s vyssim skillom trenovat zo skillpointov zrusit.Qvido píše:Nějak jsem nepochopil co tedy přesně by jsi chtěl.

Presiahnem 85 maggery a som odkazany na makro alebo dorobenie hranim, co trva napr pri heale roky...
Sklb - okrasny clovek