Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
Mapky pokladů
Re: Mapky pokladů
přijde mi to víc reálné jak vidět cigána kopat. just sayingGilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Wamp v morfu, aspoň co se týká grafiky, klidně lopatu do ruky chytnout může...medvěd samozřejmě už je jinácermi píše:přijde mi to víc reálné jak vidět cigána kopat. just sayingGilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
No, technicky, tihle lopatu nepotřebujou jak už mají dvě svoje přírodníGilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
--Nejmenovaný profesor matematiky
Ale tohle je slovo do pranice! ^^ Jako ja bych se nezlobil kdyby mohl gangrel v morfu vykopat svejma "lopatama" poklad. V tomhle ma Aahz pravdu.
Jinak, praci si snazim domu netahat. Kodu si uziji v zamestnani dostatek. Krom toho nick pochazi z dob meho ranneho mladi kdy jsem byl rad za funkcni vypocet pythagorovi vety psany v jazyku symbolickych adres.^^ Ale tesi me to. Jsi prvni clovek kteremu ta prezdivka dava smysl.
To je prave to. Ja ti to nezavidim, jen mi to prijde trosku zvracene a verim ze jsi clovek, kterej by se jal ten skript opravdu psat. Ale urcite si pochopil, ze to byla jen narazka na ten AFK taming. Nic vic v tom neni. Me by se taky libilo kdybych mohl vykopat poklad za vampa v morfu...Raxik píše:Poněkud smutné, že člověk s nickem Programos mně závidí umění psát scriptyProgramos píše:Ale di ty, uz si pises skript i na AFK mapkovani za gangrela nebo co?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying)))))))
Jinak, praci si snazim domu netahat. Kodu si uziji v zamestnani dostatek. Krom toho nick pochazi z dob meho ranneho mladi kdy jsem byl rad za funkcni vypocet pythagorovi vety psany v jazyku symbolickych adres.^^ Ale tesi me to. Jsi prvni clovek kteremu ta prezdivka dava smysl.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Přijde mi trochu nerealné sedět na koni + obě ruce plné a obvazovat člověka 5m od tebe a ještě přes veškerou jeho výstroj. Což pane "RP" GM?Gilraen píše:Kopat v morfu mi přijde trochu nerealné... Už si viděl medvěda nebo vampíra s lopatou v ruce?Raxik píše:Nebylo by špatné kopat za wampa v morfu...just saying
Vampům, medvědům a jiné havěti se povolovat kopat mapky neplánuje.
- Zola
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
To je dobře , ruku na srdce.Kdo by potom nechodil s gangrelem že?
A prosím o nějaký report at se mám na co těšit.
OT rykonaut : pozor někteří čmoudi sou ryhlejší jak já s bagrem
A prosím o nějaký report at se mám na co těšit.
OT rykonaut : pozor někteří čmoudi sou ryhlejší jak já s bagrem
Naposledy upravil(a) Zola dne 15.08.2016 20:28:04, celkem upraveno 1 x.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Oni se měnili/přidávali i lokace mapek ? 
Ne.Smudlajz píše:Oni se měnili/přidávali i lokace mapek ?
Tak co nějaké postřehy?
mozna haluz, ale zda se, ze to pada 
co sem zatim videl na lvl4 a lvl5 mapkach, tak se mi libi zmena monster (ikdyz the one byl napoprve trochu sok - "co to tam k**** dali?")
taky je fajn upraveny polkad u lvl4 kdy to dava coby SS apod
co sem zatim videl na lvl4 a lvl5 mapkach, tak se mi libi zmena monster (ikdyz the one byl napoprve trochu sok - "co to tam k**** dali?")
taky je fajn upraveny polkad u lvl4 kdy to dava coby SS apod
Padá?
. Pokud by něco padalo mnohem víc, než je normální stav tak hlásit. Děkuju.
-
Frantisek ml.
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem kopal jednu lvl4 a změnu jsem nepocítil (ale jedna mapka statistiku nedělá... něco jako ta jedna vlaštovka)Qvido píše:Tak co nějaké postřehy?
Já byl x lvl 4 a zatím jsem nic jiného nepocítil než změnu monster. Doposud z cca 8 beden nic nového, akorát jsem párkrát viděl lighthouse bug item..Frantisek ml. píše:Včera jsem kopal jednu lvl4 a změnu jsem nepocítil (ale jedna mapka statistiku nedělá... něco jako ta jedna vlaštovka)Qvido píše:Tak co nějaké postřehy?
Kombinace slabšího dmka a scorned mága je celkem zajímavá
LvL 5 jsou všeljaké.. Nešlo by z lvl 5 mapek odstranit ty +20 itemy ? V pokladech moc změny nepoznávám.. Je ještě na lvl 5 šance na ice části a top části ? Nebo se tato šance se změnou odstranila ?
LvL 2 mapky super nastavené teď.. Teď mám chuť si to i zajít.. Akorát problém, že to chodím s paladinem
Nic jsem neodstranil z lootu. Naopak jsem všude přidával věci. Ale šance jsou různý. No čas ukáže.
- Ulter-Bes
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
trošku jsem tento topic zaspal, ale když hraju, tak mapky chodím hodně - za sharpshootera jedničky a dvojky na solo; ve dvou trojky a čtverky
z těch nižších mě teď moc potěšil soul shard, co mi před pár dny padl a rr, které se asi střídá s dalšími šperky..
připojuji se k omezení dropu +5 a +10 brnek a štítů výměnou za +1/+3 zbraně/rovnou MC - když se zbraně z mapek zrušily, zamrzelo to - mystiky neumím docenit, byť mají asi vyšší hodnotu
+5 různých částí brnek mám stovky a popravdě mám pocit, že je už nikdy v takové míře nevyužiju a s ohlede na to, že recyklátor na + brnka neprošel bych uvítal místo toho drop zbraní, co se akorát nebudou hromadit.
fire mirror mi jako pruda nepřijde a bronza trochu pruda na lvl 2 bývala, ale dala se i uharmovat.
Jak projdu dalších pár desítek, dám vědět další dojmy.
z těch nižších mě teď moc potěšil soul shard, co mi před pár dny padl a rr, které se asi střídá s dalšími šperky..
připojuji se k omezení dropu +5 a +10 brnek a štítů výměnou za +1/+3 zbraně/rovnou MC - když se zbraně z mapek zrušily, zamrzelo to - mystiky neumím docenit, byť mají asi vyšší hodnotu
+5 různých částí brnek mám stovky a popravdě mám pocit, že je už nikdy v takové míře nevyužiju a s ohlede na to, že recyklátor na + brnka neprošel bych uvítal místo toho drop zbraní, co se akorát nebudou hromadit.
fire mirror mi jako pruda nepřijde a bronza trochu pruda na lvl 2 bývala, ale dala se i uharmovat.
Jak projdu dalších pár desítek, dám vědět další dojmy.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Zola
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Tak o víkendu jsem zkusil pár 4 řek a paráda.Už je to oplatí chodit.V pokladu přibylo pár věci co se hodí , tětiva je fajn nápad.S těma klubákama je sranda , ikáčkujou jak nic
Zábavné zpestření.Díky
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Ahoooj,
dala by se někde vyměnit mapka pokladů? Protože ta moje mi ukazuje, že je truhla zakopaná na místě kde si někdo postavil Hrad (takový ten menší. Keep?)
Díky za odpověď
dala by se někde vyměnit mapka pokladů? Protože ta moje mi ukazuje, že je truhla zakopaná na místě kde si někdo postavil Hrad (takový ten menší. Keep?)
Díky za odpověď
Napis page, s ID mapky, herni gm ti ji jiste vymenou za jinou.Rufio píše:Ahoooj,
Díky za odpověď