Mohl by Pomocnicek ukazovat po zamereni sebe zadani ukolu a stav?
A do jake vyse skillu lze mistrovu knizku pouzit?
A jak se Pomocnicku zbavit, kdyz uz ukoly plnit nechci?
Quest Abraham ucitel
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Quest Abraham ucitel
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Re: Quest Abraham ucitel
Ahoj, zadání ti vždycky zopakuje Abraham, ale pokud je to nutné tak bych to tam připsat mohl. Co se týká knižky tak ta leze až do 100% mám ten dojem. A jak se ho zbavit to je dobrá otázka - Fire gate? :p
Vcera jsem myslel na to same, kdyz jsem spraskal Liche, ale Pomocnicek rika "Nelze", tak jsem svedl epicky desetiminutovy souboj s Carcassem, ale nelze! Tak jsem to vzal na Brit a tam jsem zjistil ze jsem byl vedle jak ta jedle a mazal na SK. Mel jsem v tom proste zmatek a to mam jen dve postavy.
Nejaky menu pri poklikani Pomocnickem na Pomocnicka, ktere by ukazovalo nejaky progress by bylo moc fajn, stane se clovek zapomene co ma delat, no ne?
+ Bych se rad primluvil za moznost Premistit a/nebo Velky/Maly typ, jako je to u Quest Booku. (Popr moznost odstranit jej, aby fire gate nebyla jedinym resenim).
Abraham jinak je uplne super, diky za nej.
Nejaky menu pri poklikani Pomocnickem na Pomocnicka, ktere by ukazovalo nejaky progress by bylo moc fajn, stane se clovek zapomene co ma delat, no ne?

+ Bych se rad primluvil za moznost Premistit a/nebo Velky/Maly typ, jako je to u Quest Booku. (Popr moznost odstranit jej, aby fire gate nebyla jedinym resenim).
Abraham jinak je uplne super, diky za nej.

Přidám vám tam menu na změnu velikosti, tak přemístění a taky aktuální úkol. Co se týká jeho zbavení to si ještě musím promyslet, aby to lidi nějak nezneužívali. Jen mi dejte nějakej čas.
Změnu velikosti budu muset pořešit nějak přes vendora. Každopádně pracujeme na tom. Menu jako u QB tu bohužel není možné. Co se týká výpisu aktuálního questu zkusím to narvat do targetu samotného ukolovníčku.
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
U patnacteho questu (Demon Destroyer) me nechtelo zbirat mrtvolky ale bralo to Demon knighty... Potom to tusim uz zase neslo, mam to chapat tak ze to je uz opravene? Dekuji.