Dual-client Semi-AFK
-
- Misspelling Chicken
Re: Dual-client Semi-AFK
Je hezký vidět, že se za těch skoro dvacet let na DP nic nezměnilo 

Ctyricetpet let
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Ahoj,
jenom pro méně chápavé lidi jako jsem já. Mohu tedy s jednou postavou rybařit a s druhou si trénovat třeba inscripci?:)
Děkuji za odpověd
jenom pro méně chápavé lidi jako jsem já. Mohu tedy s jednou postavou rybařit a s druhou si trénovat třeba inscripci?:)
Děkuji za odpověd

jo jo muzes :pRufio píše:Ahoj,
Děkuji za odpověd
Můžeš dungovat, ale u toho duchapřítomně sledovat makrující postavuGilraen píše:Doplním Jiřího - můžeš, ale ne afk a pouze modré chary.Taktéž můžeš s jednou trénovat a s druhou harvit/dungovat...

P.S. omlouvám se ti za off--- ale opravdu jsem se zasmála

Noobikem navždy :)
Díky za cenné informace 

- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Také se mi jednou stalo v těžší pasáži v dungeonu přišlo GM, a jak to tak bývá v těžší pasáži všiml jsem si až změny barvy okna druhé ultimy.
Tenkrát jsem to ukecal na minimum protože jsem hned zapnul War a povídal si s kontrolorem.
Asi tak praxe, snad takovoudle věc GM pochopí.
Tenkrát jsem to ukecal na minimum protože jsem hned zapnul War a povídal si s kontrolorem.
Asi tak praxe, snad takovoudle věc GM pochopí.