Bug?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Bug?

Příspěvek od Zola »

Zdá se mi že je něco špatně.Šel sem otrávit monstrum LBA sekerou , místo aby napsala že se rozpadla po ráně to napsalo jed nepronikl do krve ale přitom se rozpadla sekera.Jdu jinam , kilnu elfa a nad hlavou ´nalezen speciální předmět!´ a do batohu spadlo studded leggins of defens?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Bug?

Příspěvek od erunno »

Zola píše:Zdá se mi že je něco špatně.Šel sem otrávit monstrum LBA sekerou , místo aby napsala že se rozpadla po ráně to napsalo jed nepronikl do krve ale přitom se rozpadla sekera.Jdu jinam , kilnu elfa a nad hlavou ´nalezen speciální předmět!´ a do batohu spadlo studded leggins of defens?
No v případě Verite zbraně jsi se jen přehledl, pravděpodobně ti to napsalo hlášku o tom že se ti verite zbraň rozpadla.
V druhém případě to špatně není z některých monster skutečně padá brnění jako speciální předmět.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Bug?

Příspěvek od Zola »

erunno píše:
Zola píše:Zdá se mi že je něco špatně.Šel sem otrávit monstrum LBA sekerou , místo aby napsala že se rozpadla po ráně to napsalo jed nepronikl do krve ale přitom se rozpadla sekera.Jdu jinam , kilnu elfa a nad hlavou ´nalezen speciální předmět!´ a do batohu spadlo studded leggins of defens?
No v případě Verite zbraně jsi se jen přehledl, pravděpodobně ti to napsalo hlášku o tom že se ti verite zbraň rozpadla.
V druhém případě to špatně není z některých monster skutečně padá brnění jako speciální předmět.
No bohužel sem se nepřehlíd , místo rozpadla se ti zbran to napsalo jed nepronikl do krve a to hned po raně s žádnou prodlevou :? Tak snad nebude další den Anarchie.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Odpovědět