Guardian a ress hulka.
Guardian a ress hulka.
Zdravim, chtěl bych se zepat Gm, jestli je správně nastavené, protože když použiju s guardianem ress hulku s nabitim štítem, s kterým máte přežít smrt a zkoušel sem to párkrát a něják mě to zabilo.
Re: Guardian a ress hulka.
Me to myslim funguje, zkousel si i normalne umrit? Treba ti to nefunguje vubec.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
právě že na ik od monster to funguje ale na ressku ne, to muzes zkusit jestli máš čas ducky
Tak to opravdu nefunguje. Prosime o info, zda to ma fungovat, nebo ne, protoze driv to opravdu slo.
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
je to wandka sebeobetovani, tudiz ma majitel umrit pri ressnuti.... co v tom nedava smysl:-)
víš milý wallace ta výhoda guardiana byla v tom že s nabitím štítem přežiješ ik a fungovalo to i na ress wandy a ted najednou ne...
asi tak že s nabitým štítem máš chaetnout smrt tedy v jakémkoliv podání a je podle mě jedno jestli je to sebe obětování nebo obětování v podobě naběhnutí k přišeře co ti dá ikWallace píše:je to wandka sebeobetovani, tudiz ma majitel umrit pri ressnuti.... co v tom nedava smysl:-)

tj rozdil ik od mostra a ress hrace do full bostu.... s touhle zmenou jsem spokojeny,..
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
sakra dalsi support ktery nemam ? ze moje ress hulka teda do full boostu neresujeWallace píše:tj rozdil ik od mostra a ress hrace do full bostu.... s touhle zmenou jsem spokojeny,..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
než něco začneš psát zjisti si jak to fungujeWallace píše:tj rozdil ik od mostra a ress hrace do full bostu.... s touhle zmenou jsem spokojeny,..
Cia o wallaceho nikdo nestoji, ale nejaky gmko by se mohlo vyjádřit, protože to fungovalo a jestli se o upravovalo nenasel sem to v novinkach.
TAK teda prosim o nejaky vyjadreni
TAK teda prosim o nejaky vyjadreni
Mam stejně blbou zkušenost
, Myslím že ten stit nefunguje ani když te zabije lockáč, ale to si nejsem uplně jistej

War by nemel mit res ve forme, aby to prezil byt pres stit. Wandka ma zabit a basta. Lockac jakozto past by prezit mel, ale to nemam za guarda vyzkouseny, low pokladky jsem za guarda zatim prezil.
S nastavením wandek se nic nedělalo. To že nezabíjeli wandy byla spíš featura na kterou se při vymýšlení zapomnělo.
To že wanda zabijí i přes štít = OK.
Pokud wanda nezabijí přes štít = not OK.
S nastavením wandek se nic nedělalo. To že nezabíjeli wandy byla spíš featura na kterou se při vymýšlení zapomnělo.
upřímě to už teda nemá vůbec smysl hrát guardiana to byla jedina jeho velká vyhoda ze mohl dvakrat ress diky stitu, kterej si ale musel mit nabitej...
Guardian ma vyhod az to boli a i kdyz ho mam, jsem taky proti, aby resoval wandkou pres stit.
Tak mi rekni xane kolik velkych guild taha Guardiana do despu pride sorcu atp? sem zvedavej na jaky cislo se dostanes oproti destrojerovi, proto to byla vyhoda ktera ho drzela trochu sanci dostat se do takovych dungu, protoze ma naprd dmg, do ar monster
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a povedz mi kolko velkych guild taha gangrela do citadely. zovnavas trosku jablka a hrusky. destro sa lahko hra a aby si sa pretiahol dungom ti staci makro na target next a attack last a pritom mas stale dobry dmg a aj do high ar mobov. preto sa vsade taha destro.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
To by ma teda zaujimalo v akom vesmire ma guardian vyhod az to boli. Teraz ked mu odpadla moznost resovania bez smrti je ten stit nepouzitelny nevidim dovod preco by som si ho mal vobec brat do dungu lebo iba lopata sa nech z ikckovat od moba. Nosieval som ho hlavne kvoli tomu resu a nevyuzival som ostatne stity lebo abilita resu bola niekde uplne inde ako vsetko co guardian ma...
Stale povazujem garda za velmi dobry char aj napriek tym trapackym zbraniam bez dmg, nemoznosti dvojrucnych zbrani hlavne kvoli zachovaniu hidingu a aspon ako takemu resu... Ked som sa zamyslel nad tym preco mu bola urobena sipka ako destrovi tak som nedosiel k jedinemu rozumnemu zaveru preco sa touto formou oslabil...
Stale povazujem garda za velmi dobry char aj napriek tym trapackym zbraniam bez dmg, nemoznosti dvojrucnych zbrani hlavne kvoli zachovaniu hidingu a aspon ako takemu resu... Ked som sa zamyslel nad tym preco mu bola urobena sipka ako destrovi tak som nedosiel k jedinemu rozumnemu zaveru preco sa touto formou oslabil...