Pravidla

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravidla

Příspěvek od Helloween »

Winis píše:
Helloween píše:
Winis píše:Vidíš jak ten jail funguje, propříště si aspoň budeš pamatovat že máš hrát podle pravidel.
O pravidlech to říká ten pravej. :roll: Jestli ty hraješ přesně podle pravidel, tak sem majitel serveru DP :!:
Mám strašně rád lidi, co se tu ohání pravidlama a samy je na 100% plně nedodržují.
Ano pane, v jailu sem byl 2x, jednou pro to že sem jako noob nevěděl že se na ilshu může odlognout jen na určitých místech a podruhé když sem si na q spletl hotku na loot s tou na GS. Nikdy sem nebyl afk nebo jiné hovadiny, nikdy sem se nesnažil bugovat. Necelých 1300 logů pro mě bylo ponaučením. Vypínám makra i když du na záchod, na oběd si s sebou beru ntb ke stolu když se mi to nechce vypínat. Takže asi tak :roll:

Když nehraješ podle pravidel ty neznamená, že my ostatní nehrajeme taky.
Já se tady taky pravidlama neoháním, jak ty. :roll:
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

to Winis:

no vidíš, já taky vypnul makro, zrovna když jsem šel na záchod. Bohužel jsem makroval novou postavu a to makro, narozdíl od jiných mých postav, jsem zapomněl nastavit.

Takže ti děkuju za příjemný a smysluplný post, pane chytráčku :)
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Helloween píše:Já se tady taky pravidlama neoháním, jak ty. :roll:
Já si to můžu dovolit, protože se snažim podle pravidel hrát. :oP
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Winis píše:
Helloween píše:Já se tady taky pravidlama neoháním, jak ty. :roll:
Já si to můžu dovolit, protože se snažim podle pravidel hrát. :oP
Být GM, tak za tohle tvrzení bych si dal i práci ti prolézt celej log a za jeden jediněj bug, bych tě smazal.
Tvrdit tu, že se snažíš je pěkný, ale skutečnost si myslím je někde jinde. A ani o tom vědět nemusíš :unibrow:
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Helloween píše:Být GM, tak za tohle tvrzení bych si dal i práci ti prolézt celej log a za jeden jediněj bug, bych tě smazal.
Tvrdit tu, že se snažíš je pěkný, ale skutečnost si myslím je někde jinde. A ani o tom vědět nemusíš :unibrow:
A právě ta snaha mi snižuje pravděpodobnost, že se do jailu dostanu.
Jasně, asi všichni sme tu někdy grabli věc na 4+ políček nebo v dungu použili ,hide abychom se dostali k monstru...... ale brečet tady nad tim, že je to v Jailu těžké mi přijde dost nesmyslné. Od toho tu ten Jail je.
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

ty máš nějakou schizofernii, ne? Když už jsi se navezl do "debaty", tak mi ukaž, kde je stížnost, na to, že je to v jailu těžký? Protože původně jsem psal něco o polenách že zbytečně přibývají.
To, že člověk musí běhat bludištěm tam a zpět je sice pakárna, ale to tu nikdo nerozebírá..
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Nagamma píše:ty máš nějakou schizofernii, ne? Když už jsi se navezl do "debaty", tak mi ukaž, kde je stížnost, na to, že je to v jailu těžký? Protože původně jsem psal něco o polenách že zbytečně přibývají.
To, že člověk musí běhat bludištěm tam a zpět je sice pakárna, ale to tu nikdo nerozebírá..
Nech ho bejt, on se potřebuje jen ukázat, že on je top, ostatní sou blbci a on je ten nejslušnější hráč, který nikdy neporušil pravidla.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Nagamma píše:ty máš nějakou schizofernii, ne? Když už jsi se navezl do "debaty", tak mi ukaž, kde je stížnost, na to, že je to v jailu těžký? Protože původně jsem psal něco o polenách že zbytečně přibývají.

Ten jail takhle funguje už několik let. Ty polena zbytečně nepřibývají, asi to má nějakej smysl, nemyslíš? Třeba tě to má naučit sledovat hru. Že ses dostal do jailu je tvoje hloupost, tak tady nemusíš hned všechny urážet.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

taky hraju podle pravidel ... :P
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

King píše:taky hraju podle pravidel ... :P

dobrý vědět todleto :-). Jsem rád, že se tu ozývají hráči, co dodržují pravidla :unibrow:
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Nagamma píše:
King píše:taky hraju podle pravidel ... :P

dobrý vědět todleto :-). Jsem rád, že se tu ozývají hráči, co dodržují pravidla :unibrow:
Není za co se stydět :clap:
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

teď , prosím, nebrat jako stížnost, spíše jako page.

lognul jsem, jsem v jailu, mám log v batohu- konečně! :-). No jo, ale socha po poklikání mi dala dva logy navíc, že prý se tu nemám flákat :). Předtím mi log v batohu nezůstával a teď mi ho socha nechce brát.,takže párkrát jsem to zkusil= dalších několik logů navíc.
Z původních 250 logů mám teď nějakých 305..? cca. Poprvé jsem špatně opsal text z kontrolního čísla, ale nějak mi to nejde do hlavy- přece neopíšu špatně číslice- mno, asi jo, když mám najednou o 50 logů víc. No a tak nějakýma podivnýma kouleokolnostma se mi logy vrší, namísto aby se mi kopeček zmenšoval.

snad tu narazím na někoho z GM, kdo se bude tohle mojí podivností zabývat a já konečně po kazdým lognutí nebudu mít cholé v krku 8) .

P.S: page jsem psal, ale bohužel mám málo času, tak nemohu být u compu věčně. Dnes jsem lognul opravdu jen proto, abych odsekal pár polínek= namísto toho mi pár přibylo a dnes už fakt nechci logovat.

E: jo, ještě serial nr: Serial: 0x0021C6D7 Position: 5301.1184.0
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Podívám se na to, případně mě kontaktuj přes icq. Díky
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Behem zadavani cisel se nesmi pouzit zadny predmet (ani sekera), jinak se to automaticky vyhodnoti jako chyba. To same plati o ruznych spec znacich, mezerach atd. Díky omezeni sphery to bere pouze cisla v rozmezi ±2^15.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

myslel si +-(2^15) ?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Myslel jsem int16, jen jsem to chtel napsat srozumitelneji, ale mas to spravnejc ty no :p
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Díky moc GM Quidovi za vyřešení a snahu!!
Odpovědět