Erik Nighelt píše:Bizon píše:Tak to napiš do novinek, že se to nesmí. Že Ti to vadí a je po ptákách. Pořád máte řečí o férovosti, ale tohle není moc košer. Aspoň to by jsi mohl přiznat.
Do novinek? tady je jedno kam kdo co píše

pak si tu stejně "nejvyšší autority" dělají co chtějí a odůvodní to tím, že mužou vše nebo to radši neodůvodní nijak a je ticho po pěšině

Jestli chces moje vyjadreni k tomu, kdo s kym jaky kamarad, tak to ti bohuzel nedam, nemam prehled a sam za sebe ti muzu rict, ze nejsem kamarad s nikym, kdo by hral.
Chapu, ze to v tech prohreskach muze tak vypadat. Ale kazdopadne, ja kdybych byl s nekym kamarad a snazil se ho nejak uprednostnovat, tak ho prece nezaviram vubec, ne ?
Jinak co se tyka te novinky a jejiho uplatnovani. Primarnim ucelem bylo oznamit, ze vyse trestu je takova, kdyby se tak neprovedlo, bylo by breku, ze ne kazdej si cte pravidla co tyden, osobne tipuju, ze pravidla necetla tak 90% hrajicich hracu. Toliko za prve,
za druhe se dostaneme k meritu jadra tohoto topiku. Hraci si totiz desne zvykli, ze nez gmko zapsalo prohresek do systemu, coz chvili trva nekdy, tak se hrac probral a nebyla jednoznacna smernice, odkdy by mohl mit narok na bonus za rychle probuzeni. Toto mel opravdu kazdy exekutor trestu jine. Navic, se proste dycky hrac snazil dovolavat na toto a tamto, a ze to nebyla dostatecna dlouha doba atd. timto jsme proste temto dovolavacum zavreli usta, a tak se dle tohoto oznameni nemaji na co dovolavat uz nikdy. Navic si lze precist, a to doslova cheme li si to vykladat presne, "ocitnete v jailu" , coz zde dava jisty prostor k tomu, ze se dotycnej mohl probrat v mziku smrti. A zde vyvstava zaludna otazka, kdy uz je clovek afk a kdy ne ? Kdyz je v jailu nahy a bez veci, a nebo v okamziku smrti ? Ja si nejsem jisty. Nechat umreteho, ktery se pikosekundu po smrti ozval ze tu je zavrit a nebo ne ? Ja sam nevim ... a to je samozrejme stale porad otazka pro dotycne honice afkaru.
Asi sem ti neodpovedel na otazku primo, ale jestli chces tak si odpovedi na sve otazky pravdepodobne najdes.