Guilda Rockstars se loučí s dp

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Guilda Rockstars se loučí s dp

Příspěvek od Rainbow »

Jménem guildy Rockstars se loučím se serverem Darkparadise. Důvodem proč se odcházíme je naprostý nezájem o slušné a aktivní hráče a žádný cit pro hru ze strany GM teamu. Dneska jsme se šli říši v pěti lidech, že si zajdem po lamku ve vodní místnosti kde jsme měli vše pod kontrolou přišel save a všem nám padla ultima (ne client crash, spíše jak když je restart prostě disconect), na page se nám gm nevyjádřili a na icq nám jinými slovy napsali nezájem prý chyba externího programu (já osobně mam ořezanou doporučenou verzi feny.) Takže lidi mějte se tu pěkně a přeji všem spoustu dobře strávených chvil se svými přáteli.
Acarus

Re: Guilda Rockstars se loučí s dp

Příspěvek od Acarus »

Rainbow píše:Jménem guildy Rockstars se loučím se serverem Darkparadise. Důvodem proč se odcházíme je naprostý nezájem o slušné a aktivní hráče a žádný cit pro hru ze strany GM teamu. Dneska jsme se šli říši v pěti lidech, že si zajdem po lamku ve vodní místnosti kde jsme měli vše pod kontrolou přišel save a všem nám padla ultima (ne client crash, spíše jak když je restart prostě disconect), na page se nám gm nevyjádřili a na icq nám jinými slovy napsali nezájem prý chyba externího programu (já osobně mam ořezanou doporučenou verzi feny.) Takže lidi mějte se tu pěkně a přeji všem spoustu dobře strávených chvil se svými přáteli.
Byl jsem lognuty, bez jakehokoliv externiho programu a vse probehlo v poradku.
Bohuzel nemuzeme byt na vsech mistech naraz a pomahat z techto situaci at uz ve dne a nebo v noci. A propo jedina stiznost - page, prisle jen z tech mist kde jste byli vy. Zadne nestandartni chovani sphery dle page nikdo nezaznamenal a proto neni duvod nejak tento pripad resit. Stat se to muze.

Ovsemze jestli si myslite, ze se k vam Gm team chova nestandartne a snazi se protezovat jine hrace nez zrovna Vas, tak je to jen a jen Vase pravo tady nehrat. Je to Vase volbe, kde chcete travit svuj volny cas, stejne tak jako je volnou se starat o tuto hru a udrzovat ji v nejakych kolejich a funkcni.

Je mi to nesmirne lito, jestli jste umreli a neudelali nejakou lidskou chybu, ale chovani externich programu byva nevyzpytatelne a vzhledem k tomu, ze nemame moc moznosti kontrolovat kdo s cim hraje krom sledovani packetu a vseho co dany klient s externim programem posila na server, tak v podstate nemuzeme ani rucit za to jak takovy externi program s klientem chova a pokud nekde mate CC, nebo vam to spadne, tak za to nemuzeme nest zodpovednost my. Jina vec by byla pokud by byla spatne nascriptene monstrum, ktere muze v danem sektoru shodit hracum klienty, coz uz se v minulosti stalo a debugovalo se to pri testovaicch vypravach. Ale misto, kde se stal tento incident, je mistem, ktery byl otestovan nejednou vypravu v mnoha podminkach a behem nekolika let se tam nic nezmenilo. Pro klid Vam v dusi se lze podivat do logu ale sance ze tam neco bude nestandartniho je velmi mala. Kazdopadne Vam vsem preji uspesne a zabavne traveni volneho casu, kdekoliv a trebas po tomto rozhorceni prehodnotite sve umysly a az bude cas a chut si v klidu zase kliknete.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Doporučuji vám, překontrolovat ten save.....psalo mi celkem dost lidí, že jim to při tomto save taky padlo a podle informací to padlo i nějakému gmku.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rainbow píše:Doporučuji vám, překontrolovat ten save.....psalo mi celkem dost lidí, že jim to při tomto save taky padlo a podle informací to padlo i nějakému gmku.
Save probehl v poradku. V logu nic nestandartniho. Zadny extremni pokles hracu v danych minutach nebyl ...
pred save cca 130 pripojenych. Po save cca 130 pripojenych +- 5 lidi.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Tak to jsme měli opravdu smůlu....tak aspon díky za to prošetření
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Rainbow píše:Tak to jsme měli opravdu smůlu....tak aspon díky za to prošetření
mě to taky padlo-----
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Psalo mi to víc lidí....ale neuděláš nic....asi nehraješ na čistém clientovi
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

To si robite srandu koncit koli tomu ze ste dostali cc a lahli? :) ... nic mimoriadne...
Ochota sa ani necudujem ze nebola z GM strany, ale je pravda ze inde kde by ochota mala byt tam chyba ...

-----> pokec ? :D
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

JJ pokec zvolil jsem špatné místo.....Nejde o to, že se vylehá třeba na cc, jde spíše o princip toho, že 4 z 5ti lidí dostanou náhodou při save cc, které s fenou dostaneš jednou za měsíc a gms ti řeknou je to externím programem, rozhodně nepomůžeme a vícméně je nám to jedno. Ve chvíli kdyby vylehala velká guilda např v despu jako se to už stalo, tak se to řeší a tuším, že při podobném problému se jednou i vracel save.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rainbow píše:JJ pokec zvolil jsem špatné místo.....Nejde o to, že se vylehá třeba na cc, jde spíše o princip toho, že 4 z 5ti lidí dostanou náhodou při save cc, které s fenou dostaneš jednou za měsíc a gms ti řeknou je to externím programem, rozhodně nepomůžeme a vícméně je nám to jedno. Ve chvíli kdyby vylehala velká guilda např v despu jako se to už stalo, tak se to řeší a tuším, že při podobném problému se jednou i vracel save.
Pochybuji, ze by se komukoliv dostalo jine odpovedi, nez se dostalo tobe. Pokud mohu mluvit za sebe a za celej team, tak nikdo v soucasnem tymu by danou situaci neresil jinak.

Nerekl, bych, ze situaci, na kterou narazis, vylehala guilda na hromadne CC. A rozhodne postup GM Noneho poskodil spoustu jinych hracu, kterym se v minulosti nedostalo takove pomoci, bohuzel se mu to velmi zle vymstilo.

Navraty save se deji jen ve velmi zvlastnich situacich a velmi malo, ty umyslne. Naposledy se tak stalo pri kradezich v domcich, nebo v pripade ze gm omylem nukne cast mapy.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Takovejch výprav lehlo okolo save, lagu apod na hromadný cc apod a vy ted z toho budete dělat divadlo.... Když píšeš, že končíte, tak skončete bez keců...*mává*

P.S: aspoň ze serveru zmizí další stupidní zkratka guildy, aneb jaký lepší konec přát někomu, kdo nosi nad hlavou (je Rockstar) :D
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Rainbow píše:JJ pokec zvolil jsem špatné místo.....Nejde o to, že se vylehá třeba na cc, jde spíše o princip toho, že 4 z 5ti lidí dostanou náhodou při save cc, které s fenou dostaneš jednou za měsíc a gms ti řeknou je to externím programem, rozhodně nepomůžeme a vícméně je nám to jedno. Ve chvíli kdyby vylehala velká guilda např v despu jako se to už stalo, tak se to řeší a tuším, že při podobném problému se jednou i vracel save.

Psali tady že se může stát že bugne nějaký mob a zhodí clienta, a že to nebyl tenhle případ. Ale jestli chceš obvinovat jiné, kterým se stalo to samé, kterým pomohli, rozhodně mluv konkrétně a ne "jedna guilda" "kdysi" "tuším" - zní to jak jedna paní povídala s čímž pochybuju, že uspěješ.
Mě by třeba ani nenapadlo psát na tohle page ... se holt stane, kolikrát se vylehalo na cc a nikdo ani nepíp.
Jolithia
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jolithia »

Xan ty si mi dobry retard :D :D
Blem
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blem »

Snad nebudu moc OT, ale neslo by pred kazdy save napsat do hry neco jako: "Za 30s save"? Nevim kolik je to prace, ale rozhodne by to ustrilo hodne zbytecbych problemu typu "zavreli se nam dvere pri save po 3h v dungu". Dokonce i u totohle pripadu by treba meli sanci se nejak pripravit.
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Prý to nejde nijak nastavit automaticky. Občas nějaký gm napíše do hry, že bude, ale je to spíš výjimka :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Blem píše:Snad nebudu moc OT, ale neslo by pred kazdy save napsat do hry neco jako: "Za 30s save"? Nevim kolik je to prace, ale rozhodne by to ustrilo hodne zbytecbych problemu typu "zavreli se nam dvere pri save po 3h v dungu". Dokonce i u totohle pripadu by treba meli sanci se nejak pripravit.
Kdyby to slo, tak to uz je. Resil to i Balt celkem dlouho tuto moznost, ale bohuzel.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Topic kdyžtak smažte
Zamčeno