Ozivenie PvP Frakcie - NO-LOOT PvP

Vaše nápady a návrhy
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Ozivenie PvP Frakcie - NO-LOOT PvP

Příspěvek od Strigwyr »

Zdravim, uz viac nevladzem bojovat o zlepsenie pvp ale pokusim sa este jednym navrhom :)

Ozivenie frakcneho pvp - o co by islo?

1. Treba vediet, preco sa frakcne pvp nehra
- Situacia moze byt taka ze 4 O nabehnu na 8 CH a co sa stane? Chaosaci vyhraju a vyfuluju Orderakov, aku maju potom motivaciu refnut ked zase hned lahnu? = Ziadne pvp nebude, odlognu...

Toto je aj problem preco sa novy hraci neprihlasia do frakcie - pretoze bud sa nebude hrat PvP pokial nebude dost presila opacnej strany a ak bude, tak dostanu fulla, no koho take PvP bavi? :) sam som to zazil cca pred 2 rokmi v boji proti frakcii ktora bola z velkeho zlozenia od hated, bolo to take prasenie za blue bez poctu 5+ na jednej strane sa z safe ref zony ani nevychadzalo...

2. Co by ozivilo frakcne boje?
No velmi dobry zaciatok by bol urobit NO-LOOT frakcne strany - 2 taketo strany, sam by som to z vlastneho vrecka zasponzoroval guildstony... Vytvorili by sa 2 guild mapy o/ch a na ne by kazdy logoval kto ma zapnutu frakciu...
V tejto frakcii by bol prisny zakaz lootu!!!

-Bolo by to aj osetrene scriptom = NIKTO z FRAKCIE nemoze lotovat NIKOHO z blue, ani vlastnych clenov, mohol by lotit iba PKcka, a to iste NIKTO z BLUE by nemohol lotit takehoto frakcneho hraca - iba PK by ho mohlo lotit... Pripadne ak by to slo, takehoto hraca by nebolo mozne vyguardit, ale tj v podstate fuk...

3. Urobit na guildstoun za Reward Coiny - fame deedy, preco? Lebo pokial sa hra presilove PvP a niekto ma dookola refovat coskoro pride o famu a to demotivuje hraca zahrat si take PvP (okrem toho nie je opravene prelievanie fame ktore je stale 5% i napriek tomu ze sa blue/blue fama nepredava), To ze by niekto za nejaky obnos RC mohol mat z5 famu by uz nikoho neodradilo zahrat si PvP...

4. Povolit uplne hociaky equip, preco? Aspon by to prestalo hnit v securkach hracov a mohli by to hraci konecne prevetrat, tzn hralo by sa v TOPkach a Ada kompletoch, avsak netreba zabudnut ze pri boji v dele/buxe je mozne ze pride PK asfuli vam to, samozrejme clenovia si musia navzajom pomoct proti PK ale za toto nikto rucit nebude takze by sa to mozno ani tolko nenosilo...
-Chcel by som podporit toto behanie v TOPkach, mohla by to byt konecne zabava, 90% hracom to hnije v sekurkach a nemusime si klamat ze UO ako take aj DP onedlho koncia...

Frakcne pravidla:

-Povolene RIPnutie
-Za vyguardenie jazditka-zosta nikto neruci, takisto ani cervenych mustov a pod...
-Zakazane neutocit do PK pokial to situacia co len trochu povoluje
-Zakazany RK, Po smrti pokial clena niekto resne, bude stat pri svojom tele a moze sa lootit avsak pokial sa zapoji do boja je mozne ho zabit/dat RK

--Frakciu by viedli Leaderovia a dohadovali by boje, pokial by bolo lognutych 8-O a 4-CH tak by sa nespravali ako prasce a dohodli by ferovku 4v4... A leaderi by museli na toto dbat a podla toho vyhodit clenov pokial by sa niekto nespraval ako by sa mal...
-Leaderi by boli medzi sebou v kontakte a pokial by mal nejaky hrac zaujem vstupit do frakcie treba hracov rozhodit novych hracov tam, kde je menej hracov a casom to korigovat, kde by sa nachadzalo menej hracov tam by niekto presiel... Ako zo skusenosti viem ze vacsina chce byt na vytaznej strane ale keby sa nehralo o equip ani o famu tak by to bolo skoro kazdemu fuk len aby si to pvp zahral tak by sa to aj dobre balancovali strany...

Poprosim ludi co maju aspon trochu radi PvP nech podporia tuto myslienku pripadne nejak ju modifikuju ako by sa to Vam pacilo, hlavne ludom co ide o PvP a nie o mamon... Takisto mozem zarucit ze pokial by sa nieco taketo zabavne zaviedlo, aspon 50% ludi by takmer skoncilo s PKckami (aspon pokial by sa take pvp hralo) a neboli by pojazdy takze pozitivna sprava pre blue :) ...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Ozivenie PvP Frakcie - NO-LOOT PvP

Příspěvek od cermi »

Pokud bude par lidi ochotnych do toho jit, tak na zkousku se mnou pocitej. Jen mi nekdo musi pucit topko :-P
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

existuji 2 areny, jedna v trinu - de facto neomezena fame, muzes tam vzit cokoliv, nesmi se tam lotit

druha je myslim z magincie a snad i nekde z delu? pouze pro prsky, zato zdarma spotrebak, take se neprichazi o fame

e: sedy sice vyjdes, ale portne te to do chamber of peace ci jak se to jmenuje
je pravda ze za pk/frakci jsem nezkousel vlezt do areny ale nevim proc by tam melo byt omezeni
Naposledy upravil(a) Raona dne 14.01.2013 16:35:44, celkem upraveno 1 x.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

To neni ono. Areny jsou hrozne pohybove omezeny
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Pekny napad. S frakciou som sice skoncil, ale keby toto bolo, ked som este hraval, urcite by som sa pridal.
Aj tak si myslim, ze nejaki hatedi proste do toho nepojdu, lebo to su take socky, ze musia lootit vsetko, aby mali cim behat :D
Za pokus to kazdopadne stoji.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

resi to problem kdyz se tu stezuje nemuzu nikoho najit, nikdo nehra pvp, ozivte to
minimalne jako docasne reseni to stoji za to

e: tohle bylo mysleno k tem arenam
Naposledy upravil(a) Raona dne 14.01.2013 16:34:34, celkem upraveno 1 x.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Raona píše:existuji 2 areny, jedna v trinu - de facto neomezena fame, muzes tam vzit cokoliv, nesmi se tam lotit

druha je myslim z magincie a snad i nekde z delu? pouze pro prsky, zato zdarma spotrebak, take se neprichazi o fame
Keby boli areny take super tak by som si nedal taku namahu s takym dlhym wall of text :)
Vyjdes z areny si sedy pre niekoho, ta moze hockde zguardit
-V arene nemozes bojovat proti PK resp ich tam stretnut...
-To iste ani okoloiducich z frakcie ktory tam nie su...
Kesemot píše:Pekny napad. S frakciou som sice skoncil, ale keby toto bolo, ked som este hraval, urcite by som sa pridal.
Aj tak si myslim, ze nejaki hatedi proste do toho nepojdu, lebo to su take socky, ze musia lootit vsetko, aby mali cim behat :D
Za pokus to kazdopadne stoji.
:D ja si ale myslim ze by do toho sli :) (alebo by som par od nich presvedcil) aj pred nejakou tou dobou ich hravalo dost vela v O :) a i keby by hrali PK tak by sa to PvP stejne hralo :)
Raona píše:resi to problem kdyz se tu stezuje nemuzu nikoho najit, nikdo nehra pvp, ozivte to
minimalne jako docasne reseni to stoji za to
Stalo by to za daco si myslim... Ono ked bola skolka to bolo no-loot ale vtedy sa hrali vo velkom prskovia nie plechy ako teraz no :P a s +5 gunami to nikoho behat nebavi to je dalsia vec, +5 guny mali v pvp hodnotu tak pred mozno 8 rokmi, teraz ma hodnotu equip trochu vyssej triedy :)
Kazdopadne by som dojednal ludi ktori by chceli robit leadrov aj stranku by som spravil... Iba treba urobit to, aby sa nemohli hraci z oenj frakcie lotit a aby ani ostatnych nemohli lotit aby to bolo fer a o ostatok by som sa postaral si myslim

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Tohle nijak neozivi frakcni boje. Nevidim duvod proc by lidi chteli behat v topkach a ada kompletech, kdyz za a) To vetsina PvP hracu nevlastni za b) ma to do PvM a ne do PvP za c) pokud existuje jen nepatrna moznost, ze nekdo muze zneuzit novou prilezitost k pojezdu pro mamon, tak k tomu stoprocenstne casem dojde ==> nikdo to nebude riskovat a za d) PvP jako takove je stale levna verze zabavy oproti PvM, ktere je dostupna mnohem vice lidem (pouze ho nehraje tolik lidi, protoze je nebavi) Takze se bude behat zase jen v tom v cem se beha a nebude zadna zmena.

PvP bylo vzdycky o loceni, protoze aspon to malo co lotnes ti vynahradi co jsi ztratil. A to se bavim o O/CH PvP. Vybava, spotrebak apod se diky PvP celkove toci po serveru. Pk pojedou nekoho v dungu, seberou ekvip a pak ho zase oni nekde nechaji bud v PvP nebo v PvM atd.

Nehlede na to ze loot je odmena. Kdyz sem dobrej umim PvP a nekoho sesmazim, tak mam pravo na jeho veci. Stejne tak kdyz sem dobrej v PvM dojdu dung a mam loot.

Jak uz nekdo rikal, nic vam nebrani se domluvit a zajit si do non loot PvP areny.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Strigu poprvé co jsi tu něco psal neplácáš uplné ptákoviny, myšlenka jako taková se mi líbí ale pochybuju že někdo jinej kromě tebe z červených kamarádíčku by do toho šel, protože je baví pouze prasení hry modrákům kteří o vaše pvp nestojí. Oni se potřebují cejtit jako KINGové kteří pojedou hráče kteří pvp nehrajou a nestojí o něj a vě většině případech ho ani neumí, pochybuju že by ti šly do tohohle systému, pro ně z toho nekouká žadnéj zisk.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Strigwyr chce za pk pojíždět frakční hráče v topkách kteří se mezi sebou lootit nebudou, mno nic jinýho bych ani nečekal.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

imho pre nonloot frakcne pvp tu vzdy boli skolky a moc nefungovali, pretoze nikomu sa bez lootu a frakcnych specialit behat nechcelo.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Stačilo rovno napísat, ze chces zaviest O/CH skolky :). A to s tymi topkami zas vidim zvyhodnenie len pre teba, kedze od brata by si si požical topko (ma na kazdy char minimalne jedno + ada komplet a vsetky TOP zbrane) na kazdu postavu a zas by si mal vyhodu oproti ostatnym, kedze pochybujem, ze ostatny tie topka maju ;). A boli by vlastne NB, kedze ta nikto nemoze vylootit, okrem PK, ktore do GZ nemôžu ... Osobne si myslim, ze to nie je fer a neozivi to PVP len znechuti ostatnych a teba zvyhodni. Takže kludne pravidla skolky, equip aky chces ale nad isty limit nie je chraneny pravidlami o nelootení.

Vyrovnanost v bojoch medzi frakciami? Ja si pamatam (nejdem to hladat medzi tvojimi postami) ako si písal, ze chces vyrovnane PVP vo vyrovnanych poctoch a ked budes mat guildu budete to dodrziavat. Vydrzalo to kolko? tyzden? potom ste zacali davat paniku a z 2 vs 2 bolo 2 vs 6 a styl para a 3x destro IK ... A ako budes sledovat a trestat tych hračov čo sa zapoja do boja 4 vs 4? vyhodis ich? a kto potom bude behat pvp? A tí chudaci dvaja lidri budu ako cele dni za UO aby mohli sledovat a riadit O/CH boje a potom vyhadzovat clenov? A ostatny O/CH sa budu pozerat a cakat, kym si budu aj oni moct zabehat PVP .... to chcem vidiet :D

Stále tu plačeš, ze ty zijes len z PVP a pojezdov a nemas majetok .... A ked sa nebude lootit z čoho budes financovat PVP? PVM odmietas hrat, takze? Ved to je aj dôvod, prečo stale plačes nad RC pre PK a chces ist do frakcie, lebo na to PVP nemas.

A to, že PKčka prestanu hrat a pojdu do frakcie tomu neverí nikto, ale dobrý marketingový ťah aby si získal hlasy aj PVM hračov ... PKčkam vždy šlo len o loot, pojezdy a prasenie (čest vynimkam)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Sir Artuhr píše:Tohle nijak neozivi frakcni boje. Nevidim duvod proc by lidi chteli behat v topkach a ada kompletech, kdyz za a) To vetsina PvP hracu nevlastni za b) ma to do PvM a ne do PvP za c) pokud existuje jen nepatrna moznost, ze nekdo muze zneuzit novou prilezitost k pojezdu pro mamon, tak k tomu stoprocenstne casem dojde ==> nikdo to nebude riskovat a za d) PvP jako takove je stale levna verze zabavy oproti PvM, ktere je dostupna mnohem vice lidem (pouze ho nehraje tolik lidi, protoze je nebavi) Takze se bude behat zase jen v tom v cem se beha a nebude zadna zmena.
Ja si myslim ze by to ozivilo a to z toho dovodu ze horsie to uz byt nemoze :)
Nechapem co mas proti tomu sak stejne sa to pvp nehra... A toto by mohlo ludi povzbudit ist do frakcie kedze by vedeli ze nemusia po kazdej smrti refovat...
Si vezmi napr. anarchy day, 80% ludi vezmem mamon a ide do cv jazdit kazdy kazdeho :) tak to byvalo vzdy na anarchy :p
erunno píše:Strigu poprvé co jsi tu něco psal neplácáš uplné ptákoviny, myšlenka jako taková se mi líbí ale pochybuju že někdo jinej kromě tebe z červených kamarádíčku by do toho šel, protože je baví pouze prasení hry modrákům kteří o vaše pvp nestojí. Oni se potřebují cejtit jako KINGové kteří pojedou hráče kteří pvp nehrajou a nestojí o něj a vě většině případech ho ani neumí, pochybuju že by ti šly do tohohle systému, pro ně z toho nekouká žadnéj zisk.
Urcite by do toho sli PKcka co by sa vykaslali na pojazd a sli by hrat normal pvp pokial by sa hralo :) A to ze to nebude ziskove to s tym pocitam ale lepsie nech sa hra neziskove pvp ako keby sa nemalo hrat ziadne lebo z toho ani zisk ani strata nemoze byt :p
Shadowsong píše:imho pre nonloot frakcne pvp tu vzdy boli skolky a moc nefungovali, pretoze nikomu sa bez lootu a frakcnych specialit behat nechcelo.
Skolky fungovali ale len trocha, ja sam si pamatam ze som v davnej dobe dostal full ked ma 2-3 zabili a nebavilo ma refovat siel som do skolky, bavilo ma to ked som to este dobre nevedel... To iste aj iny hraci co hraju 90% pvm si zajdu do cv bez straty equipu/nutnosti refu zahrat pvp...
A samozrejme koho by bavilo vtedy za skolku behat pala s +5 zbranami, bez chainov a lava bomb a bez inych vyhod...
Mihal píše:Stačilo rovno napísat, ze chces zaviest O/CH skolky :). A to s tymi topkami zas vidim zvyhodnenie len pre teba, kedze od brata by si si požical topko (ma na kazdy char minimalne jedno + ada komplet a vsetky TOP zbrane) na kazdu postavu a zas by si mal vyhodu oproti ostatnym, kedze pochybujem, ze ostatny tie topka maju ;). A boli by vlastne NB, kedze ta nikto nemoze vylootit, okrem PK, ktore do GZ nemôžu ... Osobne si myslim, ze to nie je fer a neozivi to PVP len znechuti ostatnych a teba zvyhodni. Takže kludne pravidla skolky, equip aky chces ale nad isty limit nie je chraneny pravidlami o nelootení.

Stále tu plačeš, ze ty zijes len z PVP a pojezdov a nemas majetok .... A ked sa nebude lootit z čoho budes financovat PVP? PVM odmietas hrat, takze? Ved to je aj dôvod, prečo stale plačes nad RC pre PK a chces ist do frakcie, lebo na to PVP nemas.

A to, že PKčka prestanu hrat a pojdu do frakcie tomu neverí nikto, ale dobrý marketingový ťah aby si získal hlasy aj PVM hračov ... PKčkam vždy šlo len o loot, pojezdy a prasenie (čest vynimkam)
Neviem preco si myslis ze by mali TOPka zvyhodnit len mna :) sak si priznaj ze skoro kazdy hrac ma topko alebo si vie pozicat, a toto nema byt iba o zvyhodneni pvperov, ale hlavne kopa PVM hracov co nevie dobre pvp ma dost mamonu ktorym z casti nahradia skill... Ja si tiez mozem pozicat to je pravda, ale pisal som ze sa to nemusi v dele vyplatit pripadne inych lokalitach... I tak kto by si nicil TOPka, nie kazdy...
Ja chcem radsej hrat stratove pvp (no-loot) ako ziadne... Urcite je pvp aj o loteni, a ja by som tak v 40% si logol PK a siel zahrat "naostro" to ze budem rad hrat vo frakcii neznamena ze si sem tam kazdy druhy den nedoprajem zmenu na PK a pojde sa hrat na loot...

A co sa tyka inych ludi (pkciek) tak by som ich urcite presvedcil ist si zahrat normal frakcne no-loot pvp... odhadujem ze pokial by sa to rozbehlo urcite by sme znizili logovanie PKciek o 50%...
A co si pamatas, co qvido robil pvp quest s karavanom ci co, ty si bol tam prvy obuty v topku a aj iny... zobrali to kedze to bolo no-loot a ucast tiez nebola mala co si pamatam, mozno aj 25+- ludi... Tak nevidim dovod preco to neurobit na skusku na 2 mesiac, ja kludne z vlastneho zaplatim guild stony, iba treba urobit scriptove osetrenie :)

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

A samozrejme koho by bavilo vtedy za skolku behat pala s +5 zbranami, bez chainov a lava bomb a bez inych vyhod...
neviem ako dobre si čital pravidla vtedy ale skolka mohla akykolvek equip akurat ak zobrala lepsi, hraci jej ho mohli lootnut.
Takisto mozem zarucit ze pokial by sa nieco taketo zabavne zaviedlo, aspon 50% ludi by takmer skoncilo s PKckami
odhadujem ze pokial by sa to rozbehlo urcite by sme
znizili logovanie
PKciek o 50%
Urcite je pvp aj o loteni, a ja by som tak v 40% si logol PK
Takže mam to chapať tak že sa logovanie PKčiek zniži o 75% alebo tvoje odhady od brucha menia smer ako vietor fuka alebo si zas mýliš pojmy a dojmy alebo len sa snažíš obalamutiť ludi alebo ??? Rozmyslas vobec alebo len pises, lebo toto su uplne dve rozdielne tvrdenia. V konečnom dôsledku by sa stalo to, že pkcka budu logovat len na pojezdy, čo bude znamenat ze pre dungujucich hracov sa nic ohladom pk nezmeni, akurat ich budu moct otravovat v GZ a pozerat kam vyprava ide ...

Hej, takze podla teba ma kazdy topko? Tak tomu neverim, som zvedavy ci taky tvoj kamarat amus ma topko alebo ine pkcka, alebo iny hraci ... nie nemaju lebo ho nemaju odkial ziskat kedze nedunguju ... A ked chcu PVMkari hrat PVP tak co im brani? nič! Dovod je ten, ze PVMkari PVP hrat nechcu preto ho nehraju. A povedzme si narovinu, kto ti vleze do delu s topkom? Nikto, kazdy sa zastavi a bude cumet na pk alebo sa pojde prezliect ... A o tom niceni, kolko brniek si v pvp znicil? Ja asi po 3/4 roku aktivneho dungovania som na necrovi znicil jednu +25 bone chest a to pri opravovani s craftom inak nikdy ... Takze pri pvp mi chces povedat ze to topko nevydrzi minimalne rok aktívneho behania?

K tomu eventu:
- povolal ma Lord do služby tak som šiel
- nemal som fame, tak som si zobral to TOPko
- TOPka mali takmer všetky PKčka čo TOPka vlastnili
- vtedy na servery hralo cez 100 ludi bezne to znamena ze ucast bola okolo 25% alebo menej

Ak chceš vytiahnuť topka tak ich vytiahni s rizikom, že mozes o ne prist, tak ako to robia PVMkari ked beru TOPka to dungu ... Ak sa bojis to topko vytiahnut, tak nezavadzaj nove pravidla ako si ho poistit a zvyhodnit seba a svojich kamaratov čo tie topka mate ... Jedno mas, čo som ti podaroval z despu tak si ho oblec a chod behat nech ti nelezi len v securke....
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

PKčka to maximálně chytne zase na 5 minut, než se jim zasteskne po jejich stálým přísunu mamonu a pochybuju, že vyměníte Blue VS blue za možnost pojezdů, když se taková možnost naskytne... Skončí to jak po revizi frakcí, kdy se běhalo ve velkým a po chvíli to lidi zase přestane bavit (pokud se to vůbec uchytí).

A co se týče zbytku s většinou věcí souhlasím s Arturem..
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Takze Mihal chces povedat teda ze dnesne frakcne pvp je fajn a nic mu nechyba?
Nerozumiem tomu, ze preco ti to robi take vrasky keby sa nieco podobne zaviedlo, nikto by ta predsa nenutil ist do tej frakcie nie?
Alebo coho sa obavas? Sak to moze byt test na 1 mesiac ako som vyssie pisal a urcite by si to par ludi zahralo, rozhodne viac nez v dnesnom frakcnom pvp...
A vravim da sa to prirovnat ku anarchy dnu, zda sa ti ze ludia v anarchy den nelognu? ziadna zalezitost nie je vtedy ziskova ani pvp/pvm tak preco ludia radsej nepolezu do dungu si lahnt ale radsej idu do pvp? :) Myslim si ze keby malo pvp vacsiu uroven a venovali sa mu zo 3 GMka tak by to viac bavilo ludi ako pvm

A som rad ze tu hejtujete kazdu drobnost a ze ste sem prispeli tolkymi napadmi na zlepsenie pvp ze je to taky mega hruby text ze neviem asi kde mam zacat citat...

Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

A myslíš, že má cenu se s něčím takovým s prominutím "srát" jen aby sis ty a pár tvých kumpánů na chviličku zablbnulo a pak se vrátili do starých kolejí, protože je to nebude bavit?

To co navrhuješ spadne samo z nebe a samo se vyladí?
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Takze Mihal chces povedat teda ze dnesne frakcne pvp je fajn a nic mu nechyba?
Nerozumiem tomu, ze preco ti to robi take vrasky keby sa nieco podobne zaviedlo, nikto by ta predsa nenutil ist do tej frakcie nie?
Alebo coho sa obavas? Sak to moze byt test na 1 mesiac ako som vyssie pisal a urcite by si to par ludi zahralo, rozhodne viac nez v dnesnom frakcnom pvp...
A vravim da sa to prirovnat ku anarchy dnu, zda sa ti ze ludia v anarchy den nelognu? ziadna zalezitost nie je vtedy ziskova ani pvp/pvm tak preco ludia radsej nepolezu do dungu si lahnt ale radsej idu do pvp? :) Myslim si ze keby malo pvp vacsiu uroven a venovali sa mu zo 3 GMka tak by to viac bavilo ludi ako pvm

A som rad ze tu hejtujete kazdu drobnost a ze ste sem prispeli tolkymi napadmi na zlepsenie pvp ze je to taky mega hruby text ze neviem asi kde mam zacat citat...

Frakčne PVP nie je preto, lebo väčšina hračov z frakcie hra radšej PKčka lebo z toho je mamon ;). A ked chceš hrat frakciu čo ti v tom brani? Len to, že nebudeš moct behat v TOPku a ukazovat ze mas bohateho brata a posmievat sa inym ze su loozri? Vieš čo mi vadi? Ze sa všetko snažiš zmenit tak, aby to vyhovovalo len tebe a nebereš ohlad na ostatnych, lebo ako si ty sam tvrdil, tebe ide o to, aby si nastval ludi a to povazujes za uspesny den.
Ja vo frakcii som, takze do nej vstupovat nemusim.
Obavam sa toho, ze PKcka sa dostanu do GZka a budu prasit, otravovat ludi, co o PVP nemaju zaujem a inak zneuzivat to co im system poskytne, lebo povedzme si narovinu, ze PK sa snazia vsetko zneuzit len aby mali vyhodu oni ... dokazom je historia
3GMka? To chces ako kandidovat na GMko? o to ti tu cely čas ide? Tak to server pochova okamzite ... A ked si pozries historiu a vyvoj PVP, akykolvek krok sa spravil k PVP tak nemal dlhe trvanie zatialčo PVM je stabilne, tak preco by mali ludia vyvyjat snahu, čas aby ta uspokojili na mesiac dva? Potom si vymyslis dalsi krok a budes ziadat zrusenie GZtka lebo kazdy bude chciet podla teba hrat PVP ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Latos píše:A myslíš, že má cenu se s něčím takovým s prominutím "srát" jen aby sis ty a pár tvých kumpánů na chviličku zablbnulo a pak se vrátili do starých kolejí, protože je to nebude bavit?

To co navrhuješ spadne samo z nebe a samo se vyladí?
Ako som vravel, stacilo by keby GMka spravili to osetrenie proti vzajomnemu lootovaniu. To je tak ukrutne vela ako vravis "srat" sa s tym?
Ja by som naklady na to zohnal, spravil naky web a spisal tam pravidla a pod. a pritiahol nakych ludi... A pripadne keby to ludi bavilo by sa to dalo vyladit v pravidlach frakcnych...

Mihal to si myslis ze chcem to pvp pre seba? Ty tu stale pises o mamone, je vidno ze tebe stale o to ide... Keby mne ide o mamon tak by som hraval PVM... Alebo ked bol Q s drakom mrakom tak som vedel cely Q spravit zaneviem cca +-5 hodin a z toho padali pravidelne tak 2x lvl 5 mapa ale som to neharvil ako by to harvilo 95% hracov nenasytnych po mamone... Tak odloz uz tuto trapnu temu bokom :)

Pises ze si vo frakcii tak tam ostan, ja som chcel len jednu vec ktoru som pisal a o ostatok by som sa postaral sam...

A ako vravim - absolutne nijako sa ta to nedotkne a places tu, ako dieta ktore pojazdili o topko a stale to chce silou mocou hociakym sposobom oplatit :)

Ked uz tolko hejtu - predloz svoj navrh, rad si to precitam. Rozhodne by to zlepsilo pvp, o aky kus to by sa uvidelo, takze neviem co tu riesis...

Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Stigwyre, to že lidi nehrají pvp není protože pvp není atraktivní, pokud možno je to zajímavější než kdysi kdy běhali jen samí prskové. Ale prostě na serveru kde je 90 procent hráčů orientováno na PvM a zbytek jsou PK co si chcou přivydělat nemůžeš čekat že někdo bude hrát PvP. PvPerů nikdy moc nebylo jestli tak desetina serveru jenom to kdysi nevadilo protože jak z 200 lidí online hrálo 20 PvP tak to bylo víc než dost. Ty časy jsou pryč. A ani snažit se prosazovat změny které jsou podle mě typu "udělejte mi z DP stigvyrov pls".
PvP dycky dělali hráči těch prostě ubylo a ti co zbyli hrají PK na přivýdělek.
Odpovědět