Fame Deed,
Fame Deed,
Bylo by možné, když nefunguje skill "Item identification" aby při click nebo moveitem se před "a fame deed" napsalo čí je?
Některé fame deedy mám označené .. a naopak některé né ...
Re: Fame Deed,
Presne na takéto prípady je tu predsa Magic Ball, ktorý ti spoľahlivo poskytne tebe potrebnú informáciu.Smoce píše:Bylo by možné, když nefunguje skill "Item identification" aby při click nebo moveitem se před "a fame deed" napsalo čí je?
MB na fame deedy nefunguje
Prave,kvuli tomu pisuSartoris píše:Presne na takéto prípady je tu predsa Magic Ball, ktorý ti spoľahlivo poskytne tebe potrebnú informáciu.Smoce píše:Bylo by možné, když nefunguje skill "Item identification" aby při click nebo moveitem se před "a fame deed" napsalo čí je?

Se spise jedna jen o 2 fame deedy, ktere se nedavno davaly jako kompenzace za nejaky navrat save ne?
Stve me to taky, protoze sem celkem bordelar a pak nevim co je ci, ale jedna se o minimum a jednorazovou akci.
U standardnich fame deedu poznas ci jsou...
Stve me to taky, protoze sem celkem bordelar a pak nevim co je ci, ale jedna se o minimum a jednorazovou akci.
U standardnich fame deedu poznas ci jsou...
Nejedná se jen o tyto dva... z Questovních reward občas padali taky nepodepsané.
hh tak je trashnete
dobra rada nad zlatoWallace píše:hh tak je trashnete
Já vás nechápu, fame deedy jsou linklý na postavu, která je zvedne/spadne jí do baglu, tak si udelám pytlík do banky/sekurky a tam to hodím, podle me to je fakt zbytecnej problém, nepochopim cloveka, kterymu se muzou pomichat 

- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by udělat aby šlo fame deedy davat na jine postavy ? Všiml sem si že každy jich ma mraky, ale někteří sou bez famy. Rad bych si občas přehodil na wampa, nebo tak ....
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
To zas nesmíš přehánět, sice bylo by to občas dobré, ale už to ztrácí podstatuAmigor píše:Nešlo by udělat aby šlo fame deedy davat na jine postavy ? Všiml sem si že každy jich ma mraky, ale někteří sou bez famy. Rad bych si občas přehodil na wampa, nebo tak ....