Mám takový problém, co mi dělá jenom Phoenix ... samotný client a yoko to nedělá.
Když napíšu třeba "ahoj" a pak "chleba", tak se často stane že ta druhá zpráva napíše něco jako "chleba ahoj". Když píšu víc zpráv za sebou, tak se tam nějak náhodně zamíchává text ze všech předchozích zpráv.
Zkoušel jsem jak verzi Phoenixe ze stránek, tak z wiki Amonthia, ale dělají to obě.
Nevíte někdo čím to může být?
Chyba při psaní zpráv do hry
Moderátor: Caleb
Re: Chyba při psaní zpráv do hry
Ahoj ja mam uplne stejny problem taky bych chtel poprosit nekoho v tomto programu znaleho jestli by mi nemohl pomoci 

Přeinstaluj UO ... Phoenix a vše okolo něj je v pořádku ...
Smoce píše:Přeinstaluj UO ... Phoenix a vše okolo něj je v pořádku ...
darthdeus píše:Mám takový problém, co mi dělá jenom Phoenix ... samotný client a yoko to nedělá.
Tomu rikam rada nad zlato!Valigar píše:Ahoj ja mam uplne stejny problem taky bych chtel poprosit nekoho v tomto programu znaleho jestli by mi nemohl pomoci
Nic jineho stejne neslo delat ja myslel ze se to da vyresit i jinak:-)Ale uz je to v pohode 

Někdy je lehči reinstal než hledat problémAcarus píše:Smoce píše:Přeinstaluj UO ... Phoenix a vše okolo něj je v pořádku ...
Tomu rikam rada nad zlato!

Mam stejny problem, vcera jsem s tim laboroval a zda se, ze to nastava pouze, kdyz se pouziva dual client misto klasickeho