Pk, PvP, Brekot, Neschopnost ?

Vaše nápady a návrhy
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Pk, PvP, Brekot, Neschopnost ?

Příspěvek od Mihal »

WH je nesmrtelny a nech si hovori kto chce čo chce ... teda v prípade, že to vie aspon klikať tak ako nbik čo je na servery 1 mesiac ... retaze? vidí nápis že niekto pouzíva retaze, zosadne z jadzitka na chvilku a ide si dalej .... bloody glovka? to sa k nemu musis približiť a dať mu ranu, musíš mat štastie na efekt a dufať, že si prave dal potion čo je takmer nemozne kedze mu nikto hp neubere, takže to nie je nutne :) ... ale ano, ak by dostal cc alebo lag ... zabit sa da :).
Ak nahanaju prska a je tam len jeden char čo kasti dokaze ho zabiť a nema to tak lahke ako držat kurzor stlačeny na beh a ist si do kuchyne pre pivo ;)
Shinigami
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shinigami »

tak nech sa spraví anketa kto čo chce a problem je vyriešený...trebars to dat aj do noviniek ,ze komu natom zalezi nech ide na forum hlasovat...np
ale myslím že WH sam o sebe je pi******
Lean
Panko
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

jak rikam , kdyz nechce boj vzdycky utece, to i prsk odjakziva, ale kdyz se bojuje tak uz retezi nejsou problemy apodobny efekty, jak kdyby nikdo nehral pvp? prska honi 10 hracu kdyz zacne utikat ijs spamovat, zdi pod nohy utece vzdycky, kdyz se nezucastni boju tak netvrdte opaky...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nechcem vam do toho kecat, ale wh nie je nahodou imunny aj proti efektu z kamenoviek? :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Shinigami
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shinigami »

tak ja som rozhodne neni ten čo uteka z boju :D
Lean
Panko
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

je imuni , ale na blody glowku, schrinkovacku neni...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Wallace píše:jak rikam , kdyz nechce boj vzdycky utece, to i prsk odjakziva, ale kdyz se bojuje tak uz retezi nejsou problemy apodobny efekty, jak kdyby nikdo nehral pvp? prska honi 10 hracu kdyz zacne utikat ijs spamovat, zdi pod nohy utece vzdycky, kdyz se nezucastni boju tak netvrdte opaky...
Hral si niekedy prska? Teoria je pekna ale zabudaš na fakt že eqisutje aj mana a dalšie faktory ... to že to dokaze par prskov pred par nbikmi nie je pravidlo ;)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Hral sem ho asi za meho pusobeni nejdele... a nerikej mi ze zed pod nohy , kterou castis ze svitku ti fizne......, to ze je hodne lidi neschopnych neni moje vec, samo sebou ja kdyz hraju Parka taky nenosim lava bomby apod, bo sem linej, ale vzdy slo utect....a tj presne nazev topiku:neschopnost
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Wallace píše:Hral sem ho asi za meho pusobeni nejdele... a nerikej mi ze zed pod nohy , kterou castis ze svitku ti fizne......, to ze je hodne lidi neschopnych neni moje vec, samo sebou ja kdyz hraju Parka taky nenosim lava bomby apod, bo sem linej, ale vzdy slo utect....a tj presne nazev topiku:neschopnost
:D takže vieme čo bolo tvoje naj kuzlo ... a čo taky necro ktoremu ta stena stoji o trolililililinku viac ako magovi a čas je o malinko dlhši ??? :) a kludne si to vyskusajme ako utečeš 3x kastiacej pstave ... jeden sipkuje a dalsi paruje popripadne kasti ...
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mihal píše:
Wallace píše:Hral sem ho asi za meho pusobeni nejdele... a nerikej mi ze zed pod nohy , kterou castis ze svitku ti fizne......, to ze je hodne lidi neschopnych neni moje vec, samo sebou ja kdyz hraju Parka taky nenosim lava bomby apod, bo sem linej, ale vzdy slo utect....a tj presne nazev topiku:neschopnost
:D takže vieme čo bolo tvoje naj kuzlo ... a čo taky necro ktoremu ta stena stoji o trolililililinku viac ako magovi a čas je o malinko dlhši ??? :) a kludne si to vyskusajme ako utečeš 3x kastiacej pstave ... jeden sipkuje a dalsi paruje popripadne kasti ...
a WH ani statiky nepotrebuje, skor su mu na skodu :P ono zatazis tlacitko mysi pomarancom a nik ta neda, ak sa o nieco nezaseknes kym budes utekat afk :D
Odpovědět