Změna
Re: Změna
-
Acarus
Ja si sem jisty tim, ze jsem nejlepsi.Blatos píše:Kdepak, s Robinem to nesije. On jen trpi strachem z vlastni nejistoty. Projevuje se to prave tim psanim hrdinskych postu na foru. Zalezi pak na jeho vychove a moralce, jak bude dal zivote pokracovat. V extremu se to projevuje zvysenou agresivitou, ktera pomalu prechazi az k nasili. Myslim ze jeho byvale/soucasne partnerky by mohly vypravet, ceho vseho je schopen(pokud nejake mel/ma). Je potreba projevovat vice tolerance (a to zvlaste zde na foru, ale i ve hre) a nesnazit se byt za kazdou cenu ten "nejlepsi". O sve nejistote by mohl jiste i Strygwyr vypravet...
- Helloween
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
EhmAcarus píše:Ja si sem jisty tim, ze jsem nejlepsi.Blatos píše:Kdepak, s Robinem to nesije. On jen trpi strachem z vlastni nejistoty. Projevuje se to prave tim psanim hrdinskych postu na foru. Zalezi pak na jeho vychove a moralce, jak bude dal zivote pokracovat. V extremu se to projevuje zvysenou agresivitou, ktera pomalu prechazi az k nasili. Myslim ze jeho byvale/soucasne partnerky by mohly vypravet, ceho vseho je schopen(pokud nejake mel/ma). Je potreba projevovat vice tolerance (a to zvlaste zde na foru, ale i ve hre) a nesnazit se byt za kazdou cenu ten "nejlepsi". O sve nejistote by mohl jiste i Strygwyr vypravet...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Robin je velmi zajmavy ukaz. O tom zadna. Ale sleduju, ze posledni dobou je to tady samy granulovany znalec lidskych dusicek.
-
Vanya ze Mrela
- Misspelling Chicken

- Kontaktovat uživatele:
Zdovolenim bych taky navazal na tema, respektive zmena online hracu.
Velmi me mrzi vyvoj, ktery tu nekdo shrnul - hraci ubyvaji, at uz z duvodu starnuti nebo z duvodu velkych lakadel v podobe "lepsich her" , ale na druhou stranu co nove hrace dovede k UO? Osobne nevidim zadne lakadlo, jelikoz ostatni hry se lehce a samy instaluji, nepotrebuji veci jako jsou podpurne programy a hlavne nikdy se treba o UO nedozvi...Reklama je dobra vec a neni to nic tezkeho. Jasne neco stoji penize a to si tento server tezko dovoli, ale treba facebook je zadarmo a expenze tam neni nikterak tezka a pak je sance ze se nekdo o UO a DP dozvi, ale takhle vazne nechapu z kama ti novi hraci muzou prijit.
p.s.: na zaver bych jen dodal, ze mazani starych hracu, kteri hraji nekolik let a hrali by dal nebyt smazani je smutne...
Velmi me mrzi vyvoj, ktery tu nekdo shrnul - hraci ubyvaji, at uz z duvodu starnuti nebo z duvodu velkych lakadel v podobe "lepsich her" , ale na druhou stranu co nove hrace dovede k UO? Osobne nevidim zadne lakadlo, jelikoz ostatni hry se lehce a samy instaluji, nepotrebuji veci jako jsou podpurne programy a hlavne nikdy se treba o UO nedozvi...Reklama je dobra vec a neni to nic tezkeho. Jasne neco stoji penize a to si tento server tezko dovoli, ale treba facebook je zadarmo a expenze tam neni nikterak tezka a pak je sance ze se nekdo o UO a DP dozvi, ale takhle vazne nechapu z kama ti novi hraci muzou prijit.
p.s.: na zaver bych jen dodal, ze mazani starych hracu, kteri hraji nekolik let a hrali by dal nebyt smazani je smutne...
Na tom něco bude. Mohli bychom dát do pravidel,že hráči hrající 8let+ jsou zproštěni veškerého dodržování pravidel. Pak se určitě bude hrát lépe.
Jen muj nazor, ale v dnesnim vyberu online her budou uo hrat jen skalni fandove. Ten kdo se chce jen vyblbnout, moc nepremyslet, pomerne zdlouhave nevytvaret hrani schopnou postavu, nestresovat nad "po smrti nejspis prijdu o vsechno, co mam u sebe" si vybere jinou hru
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
ultima moze stale ponknut stare dobre rpg kde ked chces nieco mat, tak musis najprv nieco skutocne dokazat. v poslednej dobe sa ale shard uberal smerom ku zlahcovaniu hratelnosti, ako k jej zkvalitnovaniu. niekoho taky styl bavi a niekoho nie. aj to je mozny dovod preco tu uz nieje tolko hracov....
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nemyslím si, že úbytek hráčů by zapříčinili změny v herním systému dp. Dle mého názoru je to jen přirozený běh věcí kdy hra z roku 1997 není už zrovna v módě. Většina změn na mě působí velmi dobrým dojmem ,kdy obecně dochází ke zvyšování dmg z důvodu nedostatku hráčů, ale obtížnost neklesá díky různým opatřením. Důkazem toho, že hra nabírá na obtížnosti může být např. Shame, které se vrátilo hodně let zpět a je to jeden z nejjednodušších dungeonů na dp.
vanya ze mrela to je ten jak vi ze na kelevaru nemizej pri save kone?
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
kto by hral hru, o ktoru uz sotva niekto zakopne
kedysi bolo hranie ultimy zivotny styl, v skole sme nerozpravali o nicom inom
lenze to uz bolo 7 rokov dozadu a miesto prirodopisu sme sa rozpravali o tom, ci si kupit +3 vikinga alebo pockat 4 dni a kupit +5 katanu
tento trend ale uz davno skoncil a ludia po rokoch konecne zmenili priority a hlavne asi dospeli
kedysi bolo hranie ultimy zivotny styl, v skole sme nerozpravali o nicom inom
lenze to uz bolo 7 rokov dozadu a miesto prirodopisu sme sa rozpravali o tom, ci si kupit +3 vikinga alebo pockat 4 dni a kupit +5 katanu
tento trend ale uz davno skoncil a ludia po rokoch konecne zmenili priority a hlavne asi dospeli
Growin' up as a Brooklyn baby
- Helloween
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
Ehm ukázat co? Že dokáže týden makrovat postavu, párkrát zajít někam na harvest a dungy řídí jeden člověk, co je má projitý nazpamět?Shadowsong píše:ultima moze stale ponknut stare dobre rpg kde ked chces nieco mat, tak musis najprv nieco skutocne dokazat. v poslednej dobe sa ale shard uberal smerom ku zlahcovaniu hratelnosti, ako k jej zkvalitnovaniu. niekoho taky styl bavi a niekoho nie. aj to je mozny dovod preco tu uz nieje tolko hracov....
K takovým změnám přispěla komunita lidí, změny a všeobecně. Kdo v dnešní době bude chtít trávit týden u PC minimálně 6 hodin denně aby si namaxoval postavu, pak dalších x dní šetřil na nějakou specku? Tohle lidi odpuzuje.
Tenhle systém už je v dnešní době passé. Neříkám, aby nový hráči dostali max postavy, ale nebylo by na škodu ten růst skillů a vše kolem toho přispůsobit dnešní době, kdy je milión her kde ji zapneš a nemáš omezení krz nějaký skilly. Nenasere tě nějakej blb co tebe jako NB tě někde pojede a masturbuje u toho, jakej je skill, že polej njůba a sebral mu silver brnko, 100 regů od všeho a 200 krvavých band. LoLko hraje x desítek, neřkuli miliónů lidí na celým světě.
Já patřím taky mezi ně. A i když ta grafika je jak pro děti. Tak to zapnu, zahraju si a neprudí mě vše ostatní okolo toho. A o to dnes jde.
Helloween píše:
A víš co je zajímavý? Mě ta grafika přeplácaná přímo vadí. Nový hry nehraju protože je to až přímo přeplácaný novou grafikou a nedá se v tom skoro orientovat
Ja taky nehraju novy hry kvuli grafice... Ale je to tim, ze mam slabou graf. kartu
//samozrejmne mam dalsi pocitace s lepsim MW, ale tenhle starej kousek ma dokonalou klavesnici a vsechny porty; proto vyuzivam predevsim jeho...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Helloween
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
Já mám výkonej PC, na kterým si i nový hry zahraju, ale nebaví mě, už především, že to je přeplácaný....jsou i dny, kdy si zahraju starý dobrý DOSovský hry a někdy i crimson skies...Wlern píše:Helloween píše:
A víš co je zajímavý? Mě ta grafika přeplácaná přímo vadí. Nový hry nehraju protože je to až přímo přeplácaný novou grafikou a nedá se v tom skoro orientovat
Ja taky nehraju novy hry kvuli grafice... Ale je to tim, ze mam slabou graf. kartu:D:D
//samozrejmne mam dalsi pocitace s lepsim MW, ale tenhle starej kousek ma dokonalou klavesnici a vsechny porty; proto vyuzivam predevsim jeho...
Tak proč aspoň těm pár lidem co to ještě baví nedoplňujete poklady? ))))Qvido píše:Co bylo v minulosti nemůžeš srovnávat s dnešním stavem. Uvědom si, že UO je z roku 1997 a taky pár let patřila na špičku MMORPG. Ale dnes tomu tak zdaleka neni. Při dnešní konkurenci a že není zrovna malá jsem rád i za těch "pár" hráčů. A těžko přivedeš nové hráče k UO, když jsou zhýčkaný novodobou grafikou a dalšíma aspektama nových her.
Proč bych je doplňoval někomu kdo na ně ani neklikne a je zvyklej na 0?
A teď vážně. Poklady doplňuji dostatečně často, to že je někdo vybere před tebou není naše chyba. Prostě jen máš smůlu.
A teď vážně. Poklady doplňuji dostatečně často, to že je někdo vybere před tebou není naše chyba. Prostě jen máš smůlu.
Souhlasím. Já za poslední týden vybral 5 pokladů. Takovejhle luxus tu nebejval nikdy ;pQvido píše:Proč bych je doplňoval někomu kdo na ně ani neklikne a je zvyklej na 0?
Myslím, že poklady jsou doplňovány dostatečně.... Tímto bych chtěl poděkovat GM teamu, že to tu stále funguje --- držim pěsti, ať to vydrží .)