Aktualizacia HP/HP zaloziek

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku

Moderátor: Caleb

Odpovědět
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Aktualizacia HP/HP zaloziek

Příspěvek od Strigwyr »

Neviem ako vam, ale mne sa stava ze ked niekto koho zalozku mam vytiahnutu vybehne mimo dosah, a ked sa vrati tak jeho zalozka nie je aktualizovana a aktualizuje sa az po zmene HP pripadne ani pri zmene...

napriklad niekto pride na dosah s 30/100 hp a ja ho na zalozke vidim 115/115 a aj ked dostane nejaky cast tak niekedy sa opravi alebo neopravi jeho HP status.

Nevie niekto co s tym? Pripadne pomoze spamovanie HPciek v hre taky ten nehorazny spam? :p
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizacia HP/HP zaloziek

Příspěvek od Shadowsong »

neaktualna fenova zalozka je o nieco sedsia ako normalna. ak si das pozor tak staci z cloveka rucne vytiahnut ingame zalozku a hoc ju aj hned zrusit alebo hodit nejaky in mani na obnovenie.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Shadowsong píše:neaktualna fenova zalozka je o nieco sedsia ako normalna. ak si das pozor tak staci z cloveka rucne vytiahnut ingame zalozku a hoc ju aj hned zrusit alebo hodit nejaky in mani na obnovenie.
Jj sak tak to je no... To viem ze je taka seda aj ich rucne vytahujem ked to ide, ale pouzivam fenu hlavne na pvp a tam ked chcu 4 ludia ivm tak absolutne nemam cas si vytiahnut ich zalozky ze ktory potrebuje ivm skorej :D

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

in that case in mani na vsetkych 4. mas to rychle a nic tym nepokazis. za klera som tento problem riesil z 88% in mani.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Možno by stačílo na tú záložku poklikať warmódom, resp si sprav hotkeye na attack (refreshne to status)..
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kandown píše:Možno by stačílo na tú záložku poklikať warmódom, resp si sprav hotkeye na attack (refreshne to status)..
To je sice pekne ale myslim ze to nepomaha a aj keby... Profi klerik si nemoze dovolit stratit a hlavne pvp ani sekundu na nejake klikanie warom nie je absolutne cas :P hned ako sa mi zjavi na range musi to mat aktualizovane no inak je to nanic ja to robim tak ze sem tam dam IVM do rezervy aby mi to refreshlo status ale mozno som mohol to ivm hodit niekomu kto ho potreboval viac...
-v PVM je to o niecom inom tam sa to da v pohode prezit... Ale v pvp je to dost dolezite no :P

Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Strigwyr píše:
Kandown píše:Možno by stačílo na tú záložku poklikať warmódom, resp si sprav hotkeye na attack (refreshne to status)..
To je sice pekne ale myslim ze to nepomaha a aj keby... Profi klerik si nemoze dovolit stratit a hlavne pvp ani sekundu na nejake klikanie warom nie je absolutne cas :P hned ako sa mi zjavi na range musi to mat aktualizovane no inak je to nanic ja to robim tak ze sem tam dam IVM do rezervy aby mi to refreshlo status ale mozno som mohol to ivm hodit niekomu kto ho potreboval viac...
-v PVM je to o niecom inom tam sa to da v pohode prezit... Ale v pvp je to dost dolezite no :P
Když ti ty skillere phoenix nesedi, hraj na assistu, tam žádný prodlevy nejsou a všechno se aktualizuje hned, jak si tu záložku znovu vytahneš.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Dudek píše:Když ti ty skillere phoenix nesedi, hraj na assistu, tam žádný prodlevy nejsou a všechno se aktualizuje hned, jak si tu záložku znovu vytahneš.
Zase si pekne OT ale ok.
-Takemu podpriemernemu hracovi ako si ty je uplne jedno ci je to tak alebo onak lebo z tvojej strany sa hraci ivmka stejne nedockaju ani ziadneho skillu takze tebe je uplne jedno ci hras na nejakom programe alebo na cistom klientovi si NB tak alebo onak...
Ja viem podat max vykon keby to fungovalo spravne ale to ty nepochopis, a mne to zlepsi hru o 15% tebe o 0%...
tak dik a maj sa

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Dudek píše:Když ti ty skillere phoenix nesedi, hraj na assistu, tam žádný prodlevy nejsou a všechno se aktualizuje hned, jak si tu záložku znovu vytahneš.
Zase si pekne OT ale ok.
-Takemu podpriemernemu hracovi ako si ty je uplne jedno ci je to tak alebo onak lebo z tvojej strany sa hraci ivmka stejne nedockaju ani ziadneho skillu takze tebe je uplne jedno ci hras na nejakom programe alebo na cistom klientovi si NB tak alebo onak...
Ja viem podat max vykon keby to fungovalo spravne ale to ty nepochopis, a mne to zlepsi hru o 15% tebe o 0%...
tak dik a maj sa
Strigu, být tebou, přestanu každýho urážet, protože bys taky mohl přijít k ůrazu....
Být Tebou, držím hubu a šoupu nohama a zalezu někam hluboko do nory....
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Strigwyr píše:
Zase si pekne OT ale ok.
tak dik a maj sa
Ano, ode mne se IVM nedočkají, protože klerika nemám, ale od tebe asi taky ne, protože ti to druid všechno pofizzuje. Ale hlavně by mne zajímalo, jak přišels na to, že já jsem podprůměrný hráč, a k věci. (Abys to pochopil, chci vidět seznam oprávněných důvodů, které tě vedou k tomu, že já jsem podprůměrný hráč, postavy, místa, události.)
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Dudek píše: Ano, ode mne se IVM nedočkají, protože klerika nemám, ale od tebe asi taky ne, protože ti to druid všechno pofizzuje. Ale hlavně by mne zajímalo, jak přišels na to, že já jsem podprůměrný hráč, a k věci. (Abys to pochopil, chci vidět seznam oprávněných důvodů, které tě vedou k tomu, že já jsem podprůměrný hráč, postavy, místa, události.)
No tak po 6+ rokoch (dle registrace) chodenia stale tych istych dungov uz snad si skill :) Ked uz sa tu spamuje stejne, by ma zaujimalo, preco hraci ako ty hraju... Ja po 1-2 prechodoch dungu jaksi nemam moc chut ist ho zas, kedze ho uz ako-tak poznam a je to uz nuda... Pre mamon nehram, takze chodit opakovane to iste pre par blbinek ma nebavi :/ Na velke dungy nemam cas a male mam prejdene, cize co ted? Ist to s kamosmi ma velke +, ale stale je to len mechanicke klikanie, kedze to pozname... Takze, preco hrate PVM vy? Zavislost, mamon, zabava? hm? :)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Severka píše:
Dudek píše: Ano, ode mne se IVM nedočkají, protože klerika nemám, ale od tebe asi taky ne, protože ti to druid všechno pofizzuje. Ale hlavně by mne zajímalo, jak přišels na to, že já jsem podprůměrný hráč, a k věci. (Abys to pochopil, chci vidět seznam oprávněných důvodů, které tě vedou k tomu, že já jsem podprůměrný hráč, postavy, místa, události.)
No tak po 6+ rokoch (dle registrace) chodenia stale tych istych dungov uz snad si skill :) Ked uz sa tu spamuje stejne, by ma zaujimalo, preco hraci ako ty hraju... Ja po 1-2 prechodoch dungu jaksi nemam moc chut ist ho zas, kedze ho uz ako-tak poznam a je to uz nuda... Pre mamon nehram, takze chodit opakovane to iste pre par blbinek ma nebavi :/ Na velke dungy nemam cas a male mam prejdene, cize co ted? Ist to s kamosmi ma velke +, ale stale je to len mechanicke klikanie, kedze to pozname... Takze, preco hrate PVM vy? Zavislost, mamon, zabava? hm? :)
No se mtam se nejakej dung zmení, jdu za neco jinýho a podobně, jde nás moc / málo, ale je to hlavně o tom, že se pobavime mezi sebou, sem tam udělá někdo nějakou blbost, tak se kolektivně zasmějeme a pokračujem.
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Strig.. Nejaké klikanie warmodom na založku manuálne, je naprd.. to by som nerobil ani ja.. ale dá sa na to spraviť hotkey a potom ti tú záložku refreshne :p
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Krome OT balastu... prisel nekdo na to, jak refresh nejak snadno obejit?
Night Warrior
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Warrior »

No s týmto updatom ti nikto pravdepodobne nepomôže, lebo to, že sa záložky neaktualizujú je spôsobené UO clientom
Odpovědět