PvP turnaj 3v3 KAZDE POVOLANIE

Vše o podobných aktivitách ve hře
Acarus

Re: PvP turnaj 3v3 KAZDE POVOLANIE

Příspěvek od Acarus »

Pletes se Mihale, zde nejde o zadny klientelismus, nebo pripadne o neco co mam a nemam, ackoliv je uz dost pochybne ze organizator se aktivne ucastni turnaje, ale verim, ze nema v planu nejak prizpusobavat podminky turnaje pro svou skupinku.

Proste on chce zvyhodnit uz tak nezvyhodnena povolani jako jsou pal, rang ... tim ze jim poskytne ukryt v topku a ostatnim ne, aby to bylo z jeho pohledu fer. O tom jaky ten pohled je nebudeme diskutovat.

Organizovat to ja, tak se hlavne neucasnim, protoze bych to nestihal soucasne organizovat, dohlizet na dodrzovani pravidel atd. Na nic se Vas neptam a postavim Vas pred hotovou vec, chces ? pojd, nechces, nechod! A jakypak strachy, na zaklade pripominek eventuelne bych to priste udelal jinak.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Je to tak, z toho co som "akoze povolil" iba navrh, nemam z toho nic okrem tej mino...

Preco som chcel povolit fena a holy grail a mino nie?

-Mino ti da 10% skilly a dost dobre harmy a warov tam bude dost...
Paladin? To iba farebne brnko ktore ti da len armor a par % mgr? :) to je skoro smiesne to je velmi slabe pvp brnko... do PVM proti nemrtvym budiz ale toto je pvp... A fenix no ja som tie summy netestoval :D ani fenix brnko nemam ani za ranga nepojdem ten turnaj ale rang bude znevyhodneny v turnaji tak ked ho niekto pojde aby mal aspon brnko... ale tak vravim je to na uhle pohladu co povolit a co nie no...

A co sa tyka tej organizacie turnaja no uz ked to organizujem si chcem hlavne zahrat :) a tak ono ked su jasne dane pravidla to potom nie je az take tazke aby to malo hladky priebeh... A ked sa tu moze skoro vsetko, tak nie je toho moc co porusit, a okrem toho stiham naozaj vsetko takmer do posledneho detailu vnimat lebo aktivnym behanim sa to da "naucit" :) okrem toho ze co budem vidiet ze robia dokopy vsetci 3 protihraci budem stihat sledovat aj spoluhracov...

No ako vidim vysledny hlasovania, tak sa asi rusia tie TOP veci a tym sa aj viac priblizi turnaj k tomu, ze o vyhre rozhodne skill hracov. Este pobezi hlasovanie tak uvidime... A treba si to tak zobrat ze ked mate TOP veci a nepovolia sa, tak to neberete az tak zle ako ked niekto na to nema a povoli sa to a je mu skoro jasne ze nema sancu na vyhru...

E: Mihal, ta mino je takmer pure pvp zbran, prskovi IK nahoda, ona totiz da niekedy ranu, ale je dobra iba do 60 ar, ked mas 70-100 ar ta ani neskrabne mam to odpozorovane, ale zakazem ju teda aby tu neboli nejake nezhody, je to predsa celkom dobra zbran(hlavne ort, aj dmg solidna) co tiez nema kazdy...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Ice brnka by mohly bejt dobry do pvp :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mephist píše:Ice brnka by mohly bejt dobry do pvp :)
A tak mohli mozno ale aj tie zakazeme :p tie sa +- rovnaju TOPkam

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwire
Takže mino sekera je pvp zbran? A prečo? Má nejaký super efekt na humanov alebo hračov? Vieš ake ma využitie v pvm? Predpokladam, že nie takže si dovolim nesuhlasiť.
Ano viem že mino pridava skilly. Ale paladin ma mgr takze jemu pridava vačši boost. A myslim, že bude mat vačši ar ako v +25 takže bude mat ovela vacsi ar ... A ked tam ide vela warov tak si mal napísať ako ku klerovi max 1 alebo ake povolania môžu isť ...
Ak je rang do pvp slaby, tak prečo si ho niekto berie a nezoberie si inu postavu? Ak je tak slaby, tak ho tam nikto nepojde či ma alebo nema topko :).
A ice brnko nie je topko. Je to iba +25 ar s tym ze ma abilitu a pridava navyše remove trap ...

Stále neviem, prečo nehlasujú tí, čo budu súťažiť ale všetci aj divaci alebo ludia, čo na turnaj ani neprídu :). Nech ti každý napíše kto sa prihlási či chce alebo nechce top veci a je to ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Tak mihal ale vidis ze nikto nepise ze co by chcel tak preto to hlasovanie :)

-Mino je preto PvP zbran, lebo je NB a ma nizku durabku + ort... A to je teoreticky zaklad TOP pvp zbrane... Fajn v PVM ju mas na ort suma co je absolutne naprd, ked ides velky dung mas tam niekoho kto orti, a jedine ju vyuzijes ked ides solo alebo v 2 lenze proste skoro ju nikto na to nepouzije... A to ze si s nou neikto nahodi smiesnych 10 hp tiez nepozitam ako nejaku vyhodu :) (Este mu to scucne 20 stamky) (Je naozaj naivne si mysliet, ze mino je do PVM... mino je 99% do pvp, ale mozno mas iny uhol pohladu, ale vravim ti ze za XYZ rokov to skoro nikto v pvm nepouzil a vraviet ze ked ortnes nejaky smioesny sum ze to zachrani vypravu je naivne :) )

-Toho pala vs war sa mi moc nechce rozoberat...

-A ice brnko ked buchnes typka nedava paru? :) to je dost boost si myslim no.... A nevravim ze je to topko iba ze je cenovo v tej +- kategorii...

A mihal, mne je jasne ze chces povolit TOP veci lebo mas s partakmi vela mamonu cize by ste v turnaji mali vyhodu :) keby tie veci nemas tak by si s tym absolutne nesuhlasil no :) a to je pravda to viem dobre :) mozno nabuduce dame nejaky turnaj s TOP vecmi :P

cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

jestli chcete turnaj o skillu/nahode tak se udela jednoduchej soupis veci co je povoleny => pro kazdyho stejny podminky, jestli chcete turnaj turnaj o tom kdo koho preekvipuje, tak prosim, já se účastnit budu, top věci sem viděl možná na obrázku a je mi upřímě jedno, jestli dojdou všichni v ada, klidně bych povolil uplně všechno, ale uplně, krom artefaktů (protože žádnej nemám :pp). stejně nemáte šanci, protože my máme robina !
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Tak to ctu a jsou povoleni nejaci sumove...nebylo by jednodussi je uplne zrusit?...popravde hlidat jeste takove prkotiny jako jeslti mam 2 sumy atd je zbytecnost...

Kazdopadne strigu jak si vubec muzes dovolit rict ze nase skupina ma mamon...vzdyt ja jsem zebrak a saw taky :(
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Arianna píše:Tak to ctu a jsou povoleni nejaci sumove...nebylo by jednodussi je uplne zrusit?...popravde hlidat jeste takove prkotiny jako jeslti mam 2 sumy atd je zbytecnost...

Kazdopadne strigu jak si vubec muzes dovolit rict ze nase skupina ma mamon...vzdyt ja jsem zebrak a saw taky :(
Presne tak, oproti tomu co mam baglu ja ( jenom v baglu) je to fakt troskar.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwire
Jasne mam topko, top zbrane. Ak chceš, kludne si nezoberem top zbran a neoblečem mino a ostatny kludne môžu ... Myslíš, že mi ide o to aby som vyhral hlavnu cenu? :) Ano uhadol si, nie :). Mustangov mam dost, majetku tiež ide mi o zabavu a zažiť trošku ine pvp ako sa beha a otastovať si par veci čo sa top zbrani tyka :). Okrem toho som si všimol, že zo 6 prihlásenych chcú 3 skupiny (my, gmka, robinovci) top veci .... a keby chceš, tak napíšeš kto sa prihlásil nech napíše či chcú alebo nechcú top veci ...
K mino sekere... jasne ze sa v pvm s nou nebude mlatit ako primarna zbran. HP navyše sa hodia a stamina neni problem, v pvm používame trka ;). Ortovanie? Už sa mi par krat stalo, že ten ort som straaaaaasne potreboval aby som zachranil vypravu takže mat ort u wara je super a hlavne kedykolvek a zadarmo :). Môžem vymenovat este dalšie veci kedy sa hodí ale na to nech si ludia prídu sami.

Takže kludne povol top veci a napíš mi a ja si mino ani top zbrane nezoberem :).
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ja viem Mihal ze ti ani nejde tak o tu hlavnu cenu ale skorej o zabavu, ja by som tiez rad prevetral TOP veci velmi rad... Ale problem je ze ak sa potom nikto neprihlasi(mozno ze nie taky pocet) tak zbytocne to budeme prevetravat proti nikomu :) este mame par dni do zaciatku tak v sobotu si pozrem ktory prihlaseny team za co hlasoval a podla toho sa zariadime... Este nechame par skupin nech sa prihlasia a nech potom vsetci este zahlasuju kto nehlasoval...

Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Ono je to divné, když máš v turnaji přihlášených 18 lidí a hlasovalo 33. To je anketa o ničem, měli by to rozhodnout jen ti, co budou opravdu hrát.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Me píše:Ono je to divné, když máš v turnaji přihlášených 18 lidí a hlasovalo 33. To je anketa o ničem, měli by to rozhodnout jen ti, co budou opravdu hrát.
Mali... Lenze ako sam vidis tak niektorym sa moc nechcelo... Ako vravim v sobotu obopisem ludi na ICQ ktory nehlasovali a napisem to na forum no... Lebo mozno sa prihlasia este nejake 2 skupiny ktore hlasovali len este nedali team dokopy... Uvidime no

Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Tak fajn, myslim ze zahlasovalo dost ludi, zaver je asi taky ze ked to ma byt pvp turnaj, tak primarne ma byt o zabave ale aj o skille, tak zatial necham zrusene tie TOP veci vzhladom na to ze ich ma malo ludi no...

Davam druhe hlasovanie, kde sa moze zvyhodnit znevyhodnene povolanie, tak si odhlasujte ze co by ste tam chceli :) mozno sa dalej pohneme...

vysledky 1. hlasovania - 15 za, 18 proti

pripadne aj piste sem

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ja bych prvne udelal hlasovani o tom, zda ma byt nejake druhe hlasovani. Kdo je pro ?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Acarus píše:Ja bych prvne udelal hlasovani o tom, zda ma byt nejake druhe hlasovani. Kdo je pro ?
hned bude :D len popri praci nestiham spamovat forum :P

E: co sa mi tam nezmestilo, piste sem na forum :) tj angelic a ...

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Me píše:Ono je to divné, když máš v turnaji přihlášených 18 lidí a hlasovalo 33. To je anketa o ničem, měli by to rozhodnout jen ti, co budou opravdu hrát.
Mali... Lenze ako sam vidis tak niektorym sa moc nechcelo... Ako vravim v sobotu obopisem ludi na ICQ ktory nehlasovali a napisem to na forum no... Lebo mozno sa prihlasia este nejake 2 skupiny ktore hlasovali len este nedali team dokopy... Uvidime no

a následne zmena názoru.
Strigwyr píše:Tak fajn, myslim ze zahlasovalo dost ludi, zaver je asi taky ze ked to ma byt pvp turnaj, tak primarne ma byt o zabave ale aj o skille, tak zatial necham zrusene tie TOP veci vzhladom na to ze ich ma malo ludi no...

Davam druhe hlasovanie, kde sa moze zvyhodnit znevyhodnene povolanie, tak si odhlasujte ze co by ste tam chceli :) mozno sa dalej pohneme...

pripadne aj piste sem

Fakt som asi divný (žiadna novinka) ale vôôôôôôôôbec nič mi tu nepripomína korupciu, klientelizmus, ... A toto hlasovanie ma byt ako čo? Hlavne, že si tvrdil, že war je oproti palovi preboost a daš do hlasovania minosekeru, berserku, mastera, ... Asi by som mal ist znova na IQtesty lebo toto mi logiku vážne nedáva. Nakoniec to bude tak, že par skupin bude mat pre istotu povoleny prikaz .invul alebo .invis (podla výšky klientelizmu) ... a samozrejme nafrendene moby aby ked vyskočia nesli po nich a mohli ich ovladat ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mihal píše:
Strigwyr píše:

a následne zmena názoru.
Strigwyr píše:Tak fajn, myslim ze zahlasovalo dost ludi, zaver je asi taky ze ked to ma byt pvp turnaj, tak primarne ma byt o zabave ale aj o skille, tak zatial necham zrusene tie TOP veci vzhladom na to ze ich ma malo ludi no...

pripadne aj piste sem

Fakt som asi divný (žiadna novinka) ale vôôôôôôôôbec nič mi tu nepripomína korupciu, klientelizmus, ... A toto hlasovanie ma byt ako čo? Hlavne, že si tvrdil, že war je oproti palovi preboost a daš do hlasovania minosekeru, berserku, mastera, ... Asi by som mal ist znova na IQtesty lebo toto mi logiku vážne nedáva. Nakoniec to bude tak, že par skupin bude mat pre istotu povoleny prikaz .invul alebo .invis (podla výšky klientelizmu) ... a samozrejme nafrendene moby aby ked vyskočia nesli po nich a mohli ich ovladat ...
Nerozciluj se. Organizacne na tom neni moc dobre, ale tak zkusenosti trebas prijdou....
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

acarus
máš pravdu
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Tak podla mna nevidim co by bolo na tom zorganizovane zle... Proste sa tu iba riesi 1 vec ze ci povolit alebo nepovolit top equipy... Proste "Za dobrotu na žobrotu"... -Nikdy sa nezavdacis vsetkym proste ... Ja som dal to hlasovanie hlavne pre to, aby si ludia ak chcu odhlasovali to co chcu ... A to co by malo najviac hlasov by sme mohli povolit...

Ale uz naozaj seriozne... Clovek sa tu snazi dat dokopy turnaj inym sa staci prihlasit... Ja to tu vsetko editujem dorabam pravidla aby ten turnaj vyhovoval co najviac ludom (A robim to lebo ma to bavi) a zase su tu h8eri ktorym sa daco nepaci :P Ja berem tvoj nazor mihal chapem ze si rozculeny ale tak fakt neviem na 100% kazdemu vyhoviet...

A organizacne, pokial este dnes dotuknem par veci s qvidom tak budu tak dobre ze to nikto za roky na turnaji nemal... nechajte sa prekvapit :P

-Kazdy tu len krici ze ja chcem toto ja hento ale nikto tu nenapise poriadny organizacny plan ako by to vedel vylepsit :P kazdy sa zaujima len o svoje tak trochu zhovievavosti uz ked niekto dava do turnaja snahu ...

Odpovědět