skill - Meditation
skill - Meditation
Ahoj všem.
Vím ,že tento skill je jenom doplněk skillů. Zajímalo by mě, zdali ho někdo aktivně používá k něčemu jinému , než k makrování.
Přemýšlel jsem ,že by mohl být quest pro povolání , které tento skill mají. Tento quest by byl na item , který by podle skillu (meditaion) zrychloval regen many. Vím ,že Gm chtějí , aby koncepce hry nebyla změněna. Nemuselo by to být nák výrazný rozdíl. Ale , aby to byl rozdíl mezi postavamy , které meditation mají vytrénovanou.
příklady:
postava bez medit.
Meditace 5% -> regen many 2/per 10 second
postava s meditaci.
Meditace 20-40 -> regen many 4/per 10 second
40-60 -> regen many 6/per 10 second
60-80 -> regen many 8/per 10 second
80-100 -> regen many 10/ per 10 second
Vím ,že tento skill je jenom doplněk skillů. Zajímalo by mě, zdali ho někdo aktivně používá k něčemu jinému , než k makrování.
Přemýšlel jsem ,že by mohl být quest pro povolání , které tento skill mají. Tento quest by byl na item , který by podle skillu (meditaion) zrychloval regen many. Vím ,že Gm chtějí , aby koncepce hry nebyla změněna. Nemuselo by to být nák výrazný rozdíl. Ale , aby to byl rozdíl mezi postavamy , které meditation mají vytrénovanou.
příklady:
postava bez medit.
Meditace 5% -> regen many 2/per 10 second
postava s meditaci.
Meditace 20-40 -> regen many 4/per 10 second
40-60 -> regen many 6/per 10 second
60-80 -> regen many 8/per 10 second
80-100 -> regen many 10/ per 10 second
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: skill - Meditation
Nevravim, ze je lahke vytrenovat medit ale asi to neprejde lebo stejne nikto v dnesnej dobe nema meditMiki píše:80-100 -> regen many 10/ per 10 second

-A 1 mana/s by bol celkom boost pre toho co to ma, to nemas s tmr len 60 ale rovno 80 many za 20 sec to by bola velka vyhoda si myslim no...
-mozno by to malo efekt v peace statuse - na pisanie zvitkov no...

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Nemelo by to byt nic radikalniho. Je pravda, ze par TMR to usetri v low dungeonech. Ovsem si nedokazu predstavit cloveka, kterej by prskal dung a pocital 10 TMR +-
Mozna by to bylo pekne na para/mana pasti, ze by se ty 3 body many mohly obnovit...
Jinak spestreni zajimave, ale je nutnost delat Q ? Co to zavest globalne ?
A jako odmena pro ty, kteri meditaci natrenili je to pekne...
Mozna by to bylo pekne na para/mana pasti, ze by se ty 3 body many mohly obnovit...

Jinak spestreni zajimave, ale je nutnost delat Q ? Co to zavest globalne ?
A jako odmena pro ty, kteri meditaci natrenili je to pekne...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Neni to nahodou tak, ze na DP medit nefunguje tak jak ma, proto se to nijak neresi a proto jsou TMR?
Vždyť funguje. Sám ten skill mám na mágovi na necelých 85% a dokonce ho občas i použiju, když člověku chybí ňákých 2, 3 body many, aby zacastil např. earth elma (přeci jenom nejsem zrovna nadanej prsk a chodím low a pár medium dungů). Ikdyž to člověk použije jednou za bůhvíjak dlouhou dobu. Ale podobné zpestření (zvýšení využitelnosti) bych uvítal i u skillů herding, taste identification. Např. u herdingu by bylo fajn, kdyby šlo nějak posunout a tím uklidnit musta v dungu, když se splaší (peacemaking je holt neaktivní úplně, co jsem slyšel)
medit pouzivam i u wara :p
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ty hras aj negra ako wara :pWallace píše:medit pouzivam i u wara :p
co tak zobrat kazdu jednu blbost o ktoru pri prezerani gumpov zakopnem, urobit k nej quest a item s vlastnostou, ktoru mal doteraz len artefakt?
alebo mam este lepsi napad! co tak zobrat to co mam, hrat sa s tym, bavit sa a prestat lolstormovat?
nah, nebrat tak offensivne ako to znie. robim si trosku aj srandu ofc. ale ludia no tak... neprehanate to trochu? tiez viem povymyslat milion napadov na cokolvek, ale tu uz nastava otazka ci ja hram hru, alebo ci ta hra sa hra so mnou
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Sice jsem to bral jako skodu, ale veril jsem, ze meditace zde byla nastavena tak, ze je k nicemu, protoze nekdo vypozoroval, ze to tak bude lepsi
Jedina vec ktera me matla bylo spojeni urcite dovednosti meditace a moznosti mit svoje sumony na prvnim miste
Jedina vec ktera me matla bylo spojeni urcite dovednosti meditace a moznosti mit svoje sumony na prvnim miste
Myslím si ,že dané pasáže v dungeonech jsou leckdy tak náročné na manu , že by to trh moc nezruinovalo. A začinájcí hráči , který se vydají na cestu magie by to měli lehčí.Acarus píše:Co trh s TMR ?
Možná by se spotřeba TMR snížila o 5-10%.
Popřípadě by se toto zlepšení mohlo přidat náké specializaci (kler,mage,necr).
nebo tmr zrusit a udelat meditu, proto sou tmr ze medit nefunguje, si vyber tmr-medit:p
Mikiho napad to zakomponovat do specializaci beru, jako dobry napad.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
pamatam si ze tie menu summonov sa prerabali tak, ze ak mas nejaky skill typicky pre tvoje povolanie, tak budes mat svojich summonov na zaciatku menu. ci tam je meditacia, to uz neviem... anyway v dobe ,summon "whateva stuff" to je aj tak skor na okrasu...Pheme píše:Sice jsem to bral jako skodu, ale veril jsem, ze meditace zde byla nastavena tak, ze je k nicemu, protoze nekdo vypozoroval, ze to tak bude lepsi
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Neni to sice vubec dulezite, ale myslel jsem tohle.
Jeste malinkata poznamka k uz zamcenemu prispevku od tersivan. Kdyz odectu, ze byl dotycny nastvany, ze tam psali hlavne posklebovaci, tak dostal odpoved proc se mu co stalo. A o tom to je.
Kód: Vybrat vše
20.07.2006 14:59:18 - Naja
- Na základě ohlasů malinko poupraveny vlastnosti summonů.
- Pokud bude mít mág 95 Meditation a 85 Eval.Intel., bude mít své summony na prvním místě v nabídce.