prepac uz ti tie frakcne zbrane lootit nebudemWallace píše:Proc myslis ze pk? Modrai kurvi hru mnohem vic nez pk a na dp bez pvp by nikdo ani nebylDudek píše:Myslím, že u většiny PK je jedno čím kurví hru ostatním
Specializacie VS ostatok
Re: Specializacie VS ostatok
Growin' up as a Brooklyn baby
tento topic ma mensi hodnotu nez to co rano delam na zachode.
skoncil jsem hned na zacatku, kdyz sem se docetl ze nejlepsi pvp pal je bez specky..
informace typu "bez pvp by tu nikdo nebyl" taky stoji za uvahu.
Ano OT, ale toto je cele OT.
skoncil jsem hned na zacatku, kdyz sem se docetl ze nejlepsi pvp pal je bez specky..
informace typu "bez pvp by tu nikdo nebyl" taky stoji za uvahu.
Ano OT, ale toto je cele OT.
spis se mi libi jak se topic jmenuje specializacie vs ostatok a po 3 vetach o rangovi a palovi zacina strankovy topic o tom jak je gangrel over
Udělejte specializaci pro prska a uvidime co bude nejlepší do PVP lamy
ty asi moc nesledujes hru vid? specialzace bude mit kazde povolani...
-
Retromancer
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
NaivkoWallace píše:ty asi moc nesledujes hru vid? specialzace bude mit kazde povolani...
Retromancer píše:NaivkoWallace píše:ty asi moc nesledujes hru vid? specialzace bude mit kazde povolani...
Tak tohle vyjadruje vse...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
tak tohle vyjadruje nic... !!1!1Wlern píše:Retromancer píše:NaivkoWallace píše:ty asi moc nesledujes hru vid? specialzace bude mit kazde povolani...
Tak tohle vyjadruje vse...)
(prosil by som autora predchadzajuceho postu o zverejnenie svojej pointy aj v nesifrovanej reci pre hlupych a slabomyselnych, ako som ja)
delenie charakterov bol relativne stary napad uz ked som ja zacal hrat tak co tu saskujes...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
Retromancer
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
Rád bych to vysvětlil, ale zase bych byl za věčného remcala a někteří by v tom zase viděli útoky na "vládnoucí autority". Krom toho - mám dojem, že si z toho jednoho slova zvládneš vydedukovat, co jsem tím asi mohl tak myslet. Ano, věřím ti! Dokážeš to...Shadowsong píše:tak tohle vyjadruje nic... !!1!1
(prosil by som autora predchadzajuceho postu o zverejnenie svojej pointy aj v nesifrovanej reci pre hlupych a slabomyselnych, ako som ja)
delenie charakterov bol relativne stary napad uz ked som ja zacal hrat tak co tu saskujes...
Specky budou... nekdy... ale to konec sveta taky... 
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši