To jsem tam dával já. Aji iron ingy, shadow ingy, krvavy bandy, ovoce, zeleninu, proste vsechno. Nehněvej se.Edward Cullen píše:jenze nektery cunata tam davali bandy
Velky bludistak
Re: Velky bludistak

V tom byl ten vtip, našel jsi "cennost" bohužel neodnesitelnou. Aneb seber co můžeš a pro zbytek třeba přijde jiný, nebo odnášej pomalu do banky
.

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Však se psalo prázdnej batoh a mraka TRQvido píše:V tom byl ten vtip, našel jsi "cennost" bohužel neodnesitelnou. Aneb seber co můžeš a pro zbytek třeba přijde jiný, nebo odnášej pomalu do banky.

mooooc sem si chtel tech 20k blanku odnest, ale to bych tam byl jeste dnes:D
Mě nejvíc naštvali ty 4loot pytlíky ze kterých sem vytáhl asi tak 100gp 

Ten, co se pořád válí!
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád za 100gpHugo II. píše:Mě nejvíc naštvali ty 4loot pytlíky ze kterých sem vytáhl asi tak 100gp

Plánuje sa s tou hlavou z questu niečo robiť (napríklad zmazať alebo odlepiť?). Pretože je to trošku opruz behať pri tamingu s takou váhou.
Ďakujem
Ďakujem
Zkusil bych napsat page.Sartoris píše:Plánuje sa s tou hlavou z questu niečo robiť (napríklad zmazať alebo odlepiť?). Pretože je to trošku opruz behať pri tamingu s takou váhou.
Ďakujem
vytah jsem 5OOO kouzelnejch ryb a stálo mi to 10K dát to do bankyTersivan píše:mooooc sem si chtel tech 20k blanku odnest, ale to bych tam byl jeste dnes:D