Deceit
Re: Deceit
Dal jsem ho tam, protože se mi to místo líbí. Pokud ho někdo bude chtít (kempit) musí projevit patřičnou snahu. A co se týká úmrtnosti mustanga jsem 100% přesvědčen, že se pleteš.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nepletu, protože nám tam před chvílí zařval....Qvido píše:Dal jsem ho tam, protože se mi to místo líbí. Pokud ho někdo bude chtít (kempit) musí projevit patřičnou snahu. A co se týká úmrtnosti mustanga jsem 100% přesvědčen, že se pleteš.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se chceš hádat, zajdi si tam za postavu a skus si ho tamnouHelloween píše:Nepletu, protože nám tam před chvílí zařval....Qvido píše:Dal jsem ho tam, protože se mi to místo líbí. Pokud ho někdo bude chtít (kempit) musí projevit patřičnou snahu. A co se týká úmrtnosti mustanga jsem 100% přesvědčen, že se pleteš.

Po prvním massku poisona se mustang splaší a jde do poisona, ani šipka ho nenaláka na tebe aby si s ním odběhnul a tamnul ho.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
lebo sipka na nagrovaneho mustanga je jediny sposob ako sa onho postarat... nikto z vas ho nemoze parnut, healnut, odstenovat. nikto nemoze namlatit tomu poisnovi aby nesiel do musta ale aby sa venoval vam.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Problem je, že jakmile hodí massko, splaší se i kraken a Elder vampir....Shadowsong píše:lebo sipka na nagrovaneho mustanga je jediny sposob ako sa onho postarat... nikto z vas ho nemoze parnut, healnut, odstenovat. nikto nemoze namlatit tomu poisnovi aby nesiel do musta ale aby sa venoval vam.
Běž si to zkusit

Netuším kde je ale čo tak si zabehnut k tomu lsnku čo je pri gate a odtial to všetko vybíjať? Ako tvrdím už dlhšie, občas treba zmeniť taktiky, ked si to udalosti vyžaduju. Cestou hodis kona na odtarget a je to ... a ak sa aj tak bojis, hod mustovi šipku a on pobeží za tebou k tej gate a je to v klude ... dal som len rady, možno budu nefunkčné ale ak ich trošku modifikuješ určite vyriešia tvoj problemHelloween píše:Problem je, že jakmile hodí massko, splaší se i kraken a Elder vampir....Shadowsong píše:lebo sipka na nagrovaneho mustanga je jediny sposob ako sa onho postarat... nikto z vas ho nemoze parnut, healnut, odstenovat. nikto nemoze namlatit tomu poisnovi aby nesiel do musta ale aby sa venoval vam.
Běž si to zkusit

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je nefunkční, ono nestačíš nic udělat....ale bude se zkoušet dálMihal píše:Netuším kde je ale čo tak si zabehnut k tomu lsnku čo je pri gate a odtial to všetko vybíjať? Ako tvrdím už dlhšie, občas treba zmeniť taktiky, ked si to udalosti vyžaduju. Cestou hodis kona na odtarget a je to ... a ak sa aj tak bojis, hod mustovi šipku a on pobeží za tebou k tej gate a je to v klude ... dal som len rady, možno budu nefunkčné ale ak ich trošku modifikuješ určite vyriešia tvoj problemHelloween píše:Problem je, že jakmile hodí massko, splaší se i kraken a Elder vampir....Shadowsong píše:lebo sipka na nagrovaneho mustanga je jediny sposob ako sa onho postarat... nikto z vas ho nemoze parnut, healnut, odstenovat. nikto nemoze namlatit tomu poisnovi aby nesiel do musta ale aby sa venoval vam.
Běž si to zkusit.

Hlavne ,ze som tam vcera cakal jak dmmt 2 hodiny dokym sa respawne mustang aby som mohol ist dalej :p
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No jo, když tam někdo kempí celej den a odnese si x mustů, není se čemu divit, že se to změní.....Illidan píše:Hlavne ,ze som tam vcera cakal jak dmmt 2 hodiny dokym sa respawne mustang aby som mohol ist dalej :p
Což bude i důvod proč v Icu není must v ohrádce ale je už vedle ní. Holt kempeři hýbou světemHelloween píše: No jo, když tam někdo kempí celej den a odnese si x mustů, není se čemu divit, že se to změní.....

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jojo no....Raziel píše:Což bude i důvod proč v Icu není must v ohrádce ale je už vedle ní. Holt kempeři hýbou světemHelloween píše: No jo, když tam někdo kempí celej den a odnese si x mustů, není se čemu divit, že se to změní.....
Ono je hezky, ze se kvuli tem co kempi meni veci v dungach,ale ono by to chtelo i takova prasata trestat..
Prikladam foto jednoho z nich. Uz je to teda davno, s manzelem jsme si sli Dec, prijdem k mustovi ten nikde, pro jistotu davame dect a tam "ranger" Neo za dverma, slusne jsme se optali zda na nekoho ceka a takovy bla bla bla..neodpovidal.Tak jsme si rekli, ze na mustu pockame, kdyz se pak objevil, Neo otevrel dvere a zacal do nej strilet a jeste vyvolal sumy...kdyz uz jsme videli, ze to nema cenu vbehli jsme aspon za dvere...no vysledek vidite samy....nechci ani pomyslet, kolik jich mel v batohu...a jeho mysleni mi je taky jasny "nemuzu toho mustu mit ja, nebudete ho mit ani vy"...co na to rict...radsi nic..
http://legie.e-mek.net/prostor/138/PraseNeo.jpg

Prikladam foto jednoho z nich. Uz je to teda davno, s manzelem jsme si sli Dec, prijdem k mustovi ten nikde, pro jistotu davame dect a tam "ranger" Neo za dverma, slusne jsme se optali zda na nekoho ceka a takovy bla bla bla..neodpovidal.Tak jsme si rekli, ze na mustu pockame, kdyz se pak objevil, Neo otevrel dvere a zacal do nej strilet a jeste vyvolal sumy...kdyz uz jsme videli, ze to nema cenu vbehli jsme aspon za dvere...no vysledek vidite samy....nechci ani pomyslet, kolik jich mel v batohu...a jeho mysleni mi je taky jasny "nemuzu toho mustu mit ja, nebudete ho mit ani vy"...co na to rict...radsi nic..

Ste ho mali pojazdit, bol by mamonAknah píše:zly rang

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ty nemyslíš na nic jinýho, než na pojezdyNycte píše:Ste ho mali pojazdit, bol by mamonAknah píše:zly rang

Mozem vediet prosim presny cas kedy sa to stalo ?Aknah píše:Ono je hezky, ze se kvuli tem co kempi meni veci v dungach,ale ono by to chtelo i takova prasata trestat..![]()
Prikladam foto jednoho z nich. Uz je to teda davno, s manzelem jsme si sli Dec, prijdem k mustovi ten nikde, pro jistotu davame dect a tam "ranger" Neo za dverma, slusne jsme se optali zda na nekoho ceka a takovy bla bla bla..neodpovidal.Tak jsme si rekli, ze na mustu pockame, kdyz se pak objevil, Neo otevrel dvere a zacal do nej strilet a jeste vyvolal sumy...kdyz uz jsme videli, ze to nema cenu vbehli jsme aspon za dvere...no vysledek vidite samy....nechci ani pomyslet, kolik jich mel v batohu...a jeho mysleni mi je taky jasny "nemuzu toho mustu mit ja, nebudete ho mit ani vy"...co na to rict...radsi nic..![]()
Ano muzes, psala jsem, ze je to uz hodne davno....fotku mam ulozenou z 8.6.2008Illidan píše:Mozem vediet prosim presny cas kedy sa to stalo ?Aknah píše:Ono je hezky, ze se kvuli tem co kempi meni veci v dungach,ale ono by to chtelo i takova prasata trestat..![]()
Prikladam foto jednoho z nich. Uz je to teda davno, s manzelem jsme si sli Dec, prijdem k mustovi ten nikde, pro jistotu davame dect a tam "ranger" Neo za dverma, slusne jsme se optali zda na nekoho ceka a takovy bla bla bla..neodpovidal.Tak jsme si rekli, ze na mustu pockame, kdyz se pak objevil, Neo otevrel dvere a zacal do nej strilet a jeste vyvolal sumy...kdyz uz jsme videli, ze to nema cenu vbehli jsme aspon za dvere...no vysledek vidite samy....nechci ani pomyslet, kolik jich mel v batohu...a jeho mysleni mi je taky jasny "nemuzu toho mustu mit ja, nebudete ho mit ani vy"...co na to rict...radsi nic..![]()

Si kvuli jeho spinavy +9tce udelam kill ne? nejsem tyNycte píše:Ste ho mali pojazdit, bol by mamonAknah píše:zly rang

Nebyla to doba, kdy kill stal 50k ?Aknah píše:Si kvuli jeho spinavy +9tce udelam kill ne? nejsem tyNycte píše:Ste ho mali pojazdit, bol by mamonAknah píše:zly rang
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Ikdyby stal 5K, cim bych si tim pomohla? budu stejny prase jako je on? lidi ho zabijou jednou,2x a stejne se tam za par dni zase postavi jak "neco" v poli a bude tam hodiny tamovat...Wlern píše: Nebyla to doba, kdy kill stal 50k ?

Nechapem zcoho usudzujes ,zeby si ma dokazal zabit ) ...A hreje ma u srdca ,ze furt to mas vhlave co sa stalo pred 5 rokmi ...Aknah píše:Ikdyby stal 5K, cim bych si tim pomohla? budu stejny prase jako je on? lidi ho zabijou jednou,2x a stejne se tam za par dni zase postavi jak "neco" v poli a bude tam hodiny tamovat...Wlern píše: Nebyla to doba, kdy kill stal 50k ?