Co robili kedysi GM?
- Spravili server ako svoj konicek a co chceli? No samozrejme hracov ktory by hrali na DP
- Kedysi ked ste dosiahli 100% (tusim ze hociakeho) skillu tak ste dostali barak, ano to GM robili pre svojich hracov
- Kedysi GM supportili hracov majetkom aj inymi vecami
Boli to fajn casy a teraz ked bol server uz plny?
- GM zacali deleteovat hracov koli uplnym malickostiam, blokovat IPcky a ucty a davat neskutocne mnozstva logov.
GM by si mali uvedomit, ano ucty su ich a su prepozicane na dobu hrania hracovi, lenze ten kto trenil postavy a nazbieral urcity majetok stravil nad tym dost casu a preco by mal ist za 4. prohresok delete ked bol 4. krat AFK? je to uplne smiesne a proste by mal len sekat dalsie logy a nie delete.
Podme sa na to pozret blizsie :
Existuju 2 typy prohreskov - 1. typ je ked tym nikoho neobtazujete - to znamena ze si dopomozete a mate z toho prospech iba vy
o co sa jedna? napr. kauza nabugovania knightiek - bugli si par knightiek a islo delete asi 6 hracov ...
2. typ - ten ovela horsi - ked niekomu proste umyselne vykradnete barak, alebo ho prudite, vygardite z areny - to su proste zavazne prohresky a za taketo prohresky by mali hraci ist delete alebo sekat riadne vela logov.
Tak poporade: AFK prohresky? To je dost smiesne, dobre fajn, ked ste kedysi uz zaberali miesto na servri ked chceli ostatny dungovat v tych extremnych lagoch tak fajn, ale preco teraz ludia nemozu byt AFK aspon na 1 clientovi? (dual zakazat ok.) A hlavne ze ludia ktory stoja aj 5 hodin na trhu tak to nikomu nevadi a je to skoro to iste. proste 500 logov za prvy, 800 za 4., za 10. AFK prohresok 1500 a pod.
Nabugovanie majetku? Fajn niekto si bugne trocha majetku a ma dostat delete 10 postav a 1500x vacsi majetok? Tym, ze si nabugoval nejaku vec, alebo ju ziskal bugom, by mal iba sekat logy a keby to bolo daco zavazne, tak pripadne strata nejakeho / celeho majetku. A urco by si to pri 5k logoch niekto rozmyslel - pre tych co nevedia 5k logov = 30 !!! hodin neskutocneho utrpenia
Bugovanie spellbooku? tak toto ma zarazilo a ani za tie roky som to nepochopil - cista schvalnost - Dobre fajn, chceli ste na seba zacastit IVM a co sa stalo? namiesto toho aby vam to dalo trebars IK alebo to nezacastilo, alebo dalo famu na 0 alebo karmu na -10k, tak to neurobi nic! okrem toho - ze skoncite v jaili v stone forme a dostanete proste 6k logov za proste uplnu smiesnost - toto sa pytam, to fakt nie je O.K.
neikto si s tym dal pracu, nie aby to nascriptil opravou alebo nie aby to opravil, ale vam proste nabije 6k logov
Nadavky ? jediny horsi prohresok, proste ked sa niekto nevie verejne spravat tak patricnu odmenu za to to je ok.
Bugovanie killov? ako vidim, ani za tych vela rokov sa to nepodarilo opravit, ale tiez by sa to nemuselo riesit delete vsetkych acc... stacilo by dost vela logov a killy naviac
relog pk/ch/o - k tomu mam svoj nazor ale skorej to bude RP zalezitost ale taktiez to robi iba to, zehraci co hravaju PK nemaju zaujem hrat frakciu - uplne by stacil 5 minutovy relog timer a hned by bolo vo frakcii viac hracov.
A predaj majetku alebo postav ? to je tiez dost smiesna vec, sak nech si predavaju / kupuju kto co chce... Alebo zavedze proste DP shop a GM ktory robia na tom servri dost prace, nech z toho maju nejake prachy ked to robia pre hracov - mino sekery za 500 kc - hned uvidite kolko ludi ich kupi a zarobite si.. alebo sochy za 150kc a podobne...
Len pre informaciu, hraci za to, ze sa da bugovat - nemozu - Proste tato hra je bugovita a nema sa to riesit takymi vecami ako sa to riesi ze deletnutim a podobne...
Ako to riesia ine organizacie ? Pre tych co poznaju HoN - trochu som tam obisiel system a trochu zruinoval hru fakt blbym spoluhracom - dropol som itemy a znicil cize po mojom leave nemali moje veci .. Ako to riesili GM HONka? - dali mi proste ban 72 hodin za ktory som si vychladil hlavu...
!!! Kauza PokerStars !!! - dost zaujimave !
Prebiehala promo akcia v herni PS a vyherca 70. miliardej rozdanej handy vyhral 70 000 USD - dvaja nemci obisli system a hrali 24 NLHE HU stolov naraz a vsetky ruky foldovali - neplatili rake a mali pri tom obrovskom pocte ostatnych hrajucich hracov dakych 10% na hitnutie handy - trafili ju a PokerStars im VYPLATILA TYCH 70 000 USD ! a poucila sa z toho a uz zrusila HU stoly pri promo akciach
Prosim zamylsite sa GMka trochu nad trestami a co to pre hracov znamena, lebo poznam ludi ktory by dali "na bendzo" GMkam