Hledám všechny charaktery v okolí pomocí procházení pole
foreach (UOCharacter ch in World.Characters)
A pak tu mam podmínky, chci najít takový charakter v poli ch, který je postavou/hráčem našem jsem ze můžu eliminovat přejmenovatelné charaktery, tedy svoje vlastní sumy. Ale ono to vybírá i NPC a monstra. Tak se chci právě zeptat jestli není možné nějak z World.Characters vybírat pouze postavy/hráče. Ale nevím jak. Jestli by mi dokázal někdo pomoci jak stanovit podmínku.
Možností by bylo definovat pole hráčů například podle jmen nebo serial a z nech bych vybíral, ale zase pokaždé to pole definovat by bylo dost na nic.
Dík.
Hledání hráčů/postava v okolí
Moderátor: Caleb
- Fery
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Hledání hráčů/postava v okolí
DoHR - Zástupce GM
"Brno Hardcore" :D
Re: Hledání hráčů/postava v okolí
A co takle pod to dát podmínkuFery píše:Hledám všechny charaktery v okolí pomocí procházení pole
foreach (UOCharacter ch in World.Characters)
.....
Dík.
Kód: Vybrat vše
if(!ch.Renamable)
{}
když tam je vykřičník, znamená to, že to je negace , takže podmínka se splní tehdy, jestli není možné přejmenovat..
mám pocit, že tenhle argument ch.Renamable vrací TRUE/FALSE..
- Fery
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem zkoušel, problém je, že to najde i sumy, protože ty lze přejmenovat. Zkusil jsem i přidat do podmínky aby to hledat pouze modrou karmu ch.Notoriety ale to zase pak nenašlo vampy.
Tak jsem to nakonec opustil a místo hledání všech procházím pouze definované pole hráčů. Což by mělo být i rychlejší. Až odladím chyby o výsledek se podělím.
Tak jsem to nakonec opustil a místo hledání všech procházím pouze definované pole hráčů. Což by mělo být i rychlejší. Až odladím chyby o výsledek se podělím.
DoHR - Zástupce GM
bacha na to .. NPC maj svoje noteriety taky..Fery píše:No to jsem zkoušel, problém je, že to najde i sumy, protože ty lze přejmenovat. Zkusil jsem i přidat do podmínky aby to hledat pouze modrou karmu ch.Notoriety ale to zase pak nenašlo vampy.
Kód: Vybrat vše
String not = cil.Notoriety.ToString();
a tuším že "Enemy"